Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa adr0z »

qwerty seth tu odfajčil h@wkove argumenty, lebo ževraj su z jeho skusenosti, ale ked ty tu napíšeš, že raz iphone padol a už je na šrot, čo nikomu može padnuť 284978x a stále bude OK, takže sa tu neohánaj vlastnými skusenostami, lebo ako vidím to tu nemá zmysel, ako aj cely flame apple vs android, čo je v podstate zase nezmysel, len to niekto nechápe ..
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

qwerty-xyz ty si teda riadny obmedzenec, ja pouzivam iOS ale v zivote som sa neznizil k tomu aby som uzivatelov androidu nejak ponizoval.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Stopa: Zjavne si nepochopil podstatu môjho príspevku. Ak máš nejaké argumenty voči tomu, čo som napadol/vyvrátil na H@wkovom príspevku, kľudne reaguj. Moja reakcia vôbec nebola o prieskumoch spokojnosti, to bola iba minoritná časť môjho príspevku, vycucol si to a na nič iné si nereagoval. Ja sa predsa nebudem riadiť prieskumom spokojnosti, ak chceš, riaď sa ním. Nebudem predsa velebiť tento prieskum iba preto, lebo ho velebíš ty. O týchto prieskumoch si myslím svoje, tak aj o prieskumoch priemernej mzdy a spoľahlivosti značiek. Nevedel som, že to je "jediným relevantným ukazovateľom kvality produktu" - to sa kde píše? Kto to tak uzákonil? Ak sa mi doj3be iPhone, tak čo, budem to ignorovať, lebo "jediný relevantný ukazovateľ kvality produktu" jednoducho hovorí, že sú kvalitné a že iní zákazníci sú s nimi spokojní? Nezdá sa ti to pritiahnuté za vlasy?

adr0z:
Nikdy som nikomu nebránil písať názory. Ale pozorne si prečítaj to, na čo som reagoval a zistíš, že to nebol názor, ale klamlivé a zavádzajúce prezentovanie názorov ako FAKTOV. A to mi vadí.

rochedo: Prime vyjde boh vie kedy, dnes Samsung s Googlom oznámili, že utorkový Unpacking odkladajú na dobu neurčitú (pravdepodobne kvôli Jobsovej smrti). Prime bude o dosť väčší ako SGS2, podľa doterajších údajov vraj 4,65 inch tehla. To je už trochu moc, hoci som mal aj 5" Dell Streak.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

rochedo napísal:Teraz si ma nenormalne pobavil. :roll:
Nechaj ho, on ani nevie co MASS STORAGE je :))
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ehm, ja sa nechcem hadat, ale na co je komu BT? okrem premostenia s GPS modulom som to na N81 pouzil len ked som ho po pouziti GPS nevypol a niekto mi poslal fotku segedinskeho gulasu :roll:
nemam zaujem na tom, aby mi niekto nieco posielal do mojho telefonu. v maily vidim o co ide :)
a ze je niekto tak podivny a kupi si smartphone bez netu je jeho chyba. hlavne ked net v telefone stoji 6€ mesacne :D

no a videl som trapit sa znameho cely vecer s androidom, lebo chcel povolit jednu jedinu vec ale nevedel v nastaveniach coho to hladat. iOS, a celkovo OS od Applu su uzasne intuitivne spravene, takze setria drahocenny cas.

plus uzasna vyhoda v pripajani sa na certifikatmi chranene siete v skolach/intrakoch: symbian pada tak, ze to chce re-flash, android si ani neskrtne s winmobile to je na neskutocne dlho. iP/MacBook sa opyta ci chces skutocne verit certifikatu a potom zadas prihlasovacie udaje. v stolnom Win je to na 15 minut nastavovania. A o HW ani nevravim. V sieti na mojej skole malo ktora sietovka vydrzi dlhsie bez straty pripojenia. AirPort v iP ci v MacBooku sa pripoji a drzi... nie o com.

"Unfortunately, people are not rebelling against Microsoft. They don’t know any better." (Steve Jobs, 1994)

ten Mrkvasoft si v pohode vymente za cokolvek
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to na akej skole funguje take pripajanie na internet? :D

/karmista - vsade asi sotva, viem o 3 vyskach kde je free wifi
jackb
Redeemer
Redeemer

UKF a mam za to ze aj na UMB, kedze tam vraj pouzivaju rovnaku secure appku ako tu...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Trošku ťa poopravím - s Androidom som nemal žiadny problém sa pripojiť na školskú wifinu. Klikol som na certifikát, potvrdil, vypísal údaje a bol som pripojený. Tak isto aj na notebooku s linuxom - to len windowsové systémy robia drahoty, ako tie 10-12 ročné deti, čo hrali fľašu včera pod oknami :D A to odpájanie sa mi stalo zatiaľ len raz - myslím, že v prvý deň školy, keď niečo robili s tými káblami...
jackb
Redeemer
Redeemer

tak spoluziaci maju dake divne androidy, alebo co :)
a signal mi drzi aj ked som pod W7 zapnuty, preto som to zgeneralizoval na HW. kedze zazeranie spoluziakov na to, ze mne net ide vlastne vsade na FPV zacinam milovat :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak s tym potom nevedia robit. este by som chcel reagovat na tvoju poznamku o tom, ze je divne ked si niekto kupi smartphone a nekupi si internet do telefonu - aktivoval som si na mesiac net od O2 a zistil som, ze som ho vobec nevyuzil, lebo som nebol v takom prostredi, kde nebola wifi siet. ci uz som bol v meste, v skole, doma, na private atd. zdalo sa mi zbytocne minat 6e na mesiac
a bluetooth vyuzivam dost casto a mam smartphone, hlavne ked nemam po ruke kabel a chcem si nejake ofotene skripta poslat do notebooku. je to rychlejsie a jednoduchsie ako vytvarat email s xy prilohami
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

A co tak pouzivat DropBox ? :)
xH4wK

neverim ze ti je jednoduchsie posielat pomaly xy filov cez bluetooth ako ich poslat mailom..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hej je
rochedo - ten sice mam, ale neviem si zvyknut na jeho pouzivanie :)
jackb
Redeemer
Redeemer

guess.whoo, takze mas stale ako prijat mail :) a neviem ako androidy, ale ked ti pride PDF, tak ked nemas nainstalovany reader (iBooks napriklad, ktore su free) tak ti ho pohodlne otvori. to len k tym skriptam, lebo ja si ich vacsinou scanujem do pdf, nech sa to "lepsie prenasa"...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ved ano mam ako prijat mail - ja som len narazal na to, ze neni potreba mat mobilny net v dnesnej dobe :)
ano aj na androidoch otvori pdf tusim bez akejkolvek externej aplikacie
ako myslis to lepsie prenasanie?
jackb
Redeemer
Redeemer

jeden subor voci monoho suborom.
ok, tak v tomto su si vyrovnane. mobilny internet, teda nie je nutny ak je clovek stale pod wifi, co sa vsak neda byt kazdemu a vzdy
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Celkom pekny clanok o tom preco 4S nema vacsi displej a celkovo s nim aj suhlasim:
http://www.iphonehacks.com/2011/10/ipho ... creen.html
xH4wK

:sledujem:
the iPhone nailed it which is typical of Apple – usability over specs.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja som nemal nikdy problem s tym, ze by som nemohol obsluhovat htc hd2 jednou rukou a pritom nemam ruky klaviristu ci basketbalistu :D
aa mam taky subjektivny nazor, ze skor ich developeri tlacili do toho, aby nerobili vacsi screen. nie ze to nechceli aby developeri nemuseli prerabat apps.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Wow isn’t it a load of crap? 4″ is big? c’mn you’re not serious? i have normal hands and I was playing with Nexus S and find it the perfect size. I played with a SGS 2 as well I could still reach every corner of the screen that is useful in an application. but I rather have a 4″, 4.3″-4.5″ is too big. but you’re not serious about justifying apple’s weaknesses. smartphones these days do a lot of stuffs when you’re on the way, they are not computers they are not tablets but we sure use them for lots of thing don’t you thing a little bigger screen makes doing all of those stuff easier? :aasmile27:

Zasa jeden tendenčný článok, ktorý sa snaží zakryť chybu Apple (a ako chybu to nevidím sám, to mi nik nevyvráti) hlúpym rádobyargumentom, ktorý je tak diskutabilný, ako užitočnosť Siri.

//LOL karmičkár - nechceš sem prísť a bez zbabelosti napísať niečo konštruktívne? Alebo budeš iba stalkovať a uberať? Nevadí mi to, ale odpusť si retardované komentáre, nezaujímajú ma. Ak máš niečo povedať v tejto diskusii, kľudne napíš, neboj, ja karmu nedávam, nemáš sa čoho báť.

////LOl karmičkár 2: Gay je ten, kto ťa spravil. Na hlúpe komentáre do karmy už nebudem inak odpovedať, ako hlúpo.
Napísať odpoveď