Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
google ti nic nehovori?? tam mas vsetko...ciliar napísal:pokusal som as vytvorit ucet ale pytalo kreditku ,alebo je tam taka moznost ?nevsimol som si
takze postupne...
je to apple a takisto ako vsetky iPody bez iTunes donho nic nenahras...
jailbreakom stracas zaruku, je to vsak VRATNA operacia...
a dosiahnes tym to, ze mozes tam instalovat cracknute aplikacie a rozne zmeny vzhladu a otvara i to ohromny pocet dalsich moznosti...
Keby si sa pren rozhodol sam ho v ziadnom pripade nerob...
na iTunes sa regnes tak, ze si najdes nejaku free apliakciu, ktorych tam je tiez dost, a ked ju das stiahnut vyzve ta k prihlaseniu alebo registracii. A ta ti uz umozni registraciu NONE CREDIT CARD... cize mozes kludne tahat zadarmo aplikacie...
Ak potrebujes nieco dalsie, tak sa kludne pytaj...
-
D!eSel_78
Star
Este doplnim, ze pri moznosti None (Credit Card) musis zadat americku adresu, vlastne mozes nacmarat hocico, len daj napr. PSC 100 11 a mesto New York. Tak taham ja a vsetko idewill.i.am napísal:google ti nic nehovori?? tam mas vsetko...
takze postupne...
je to apple a takisto ako vsetky iPody bez iTunes donho nic nenahras...
jailbreakom stracas zaruku, je to vsak VRATNA operacia...
a dosiahnes tym to, ze mozes tam instalovat cracknute aplikacie a rozne zmeny vzhladu a otvara i to ohromny pocet dalsich moznosti...
Keby si sa pren rozhodol sam ho v ziadnom pripade nerob...
na iTunes sa regnes tak, ze si najdes nejaku free apliakciu, ktorych tam je tiez dost, a ked ju das stiahnut vyzve ta k prihlaseniu alebo registracii. A ta ti uz umozni registraciu NONE CREDIT CARD... cize mozes kludne tahat zadarmo aplikacie...
Ak potrebujes nieco dalsie, tak sa kludne pytaj...
-
D!eSel_78
Star
Tiez pouzivam FVT iPhone. Zda sa mi najlepsi. Pouzivam klasiku, defaultne - 480 x 320 s tokom 128kb/s. Je to optimalne, obraz je nadherny.ciliar napísal:ok vdaka ked budem mat cas skusim prave som tam dostal 1 film takze uspech.inac konvertujem cez program FREE VIDEO TO IPHONE .aky pouzivate ostatny ? a ake rozlisenie dporucite ?
-
will.i.am
Darca
to nie je rpavda.. ja som sa registroval zo slovneska so svojou adresou a kludne si taham..D!eSel_78 napísal:Este doplnim, ze pri moznosti None (Credit Card) musis zadat americku adresu, vlastne mozes nacmarat hocico, len daj napr. PSC 100 11 a mesto New York. Tak taham ja a vsetko ide
na konverziu pouzivam Total Video Converter...
Vzdy nastavim prislsnu straanu vide a druhu podla pomeru...
20FPS... daju sa vlozit aj titulky.. ale potom pri prehravani nejako nesedia.. musim zistit ci sa to neda nejako nastavit...
Re: iPhone
A predtym si nosila so sebou GPS, fotak bezne? Zaujimave.marika napísal:ludia za tu cenu to urcite berte. vyplati sa. od kedy ho mam /mimochodom mna stal $499/ tak nenosim so sebou iTune, fotoaparat, a GPS. ten phone je uzasny.je v nom vsetko.