//autoeditácia príspevku (16 Feb 2012, 20:22)
beží bez problémov
Dá sa nahrávať, cez iTunes nahráš MP3 bez problémov, ale musiš to nahrávať cez iTunes a ak spravíš JB tak vieš inštalovať aj cracknuté aplikácie...Miňo_sk napísal:Je pravda ze pri pripojeni Iphone 4s do PC s windowsom sa vam nezobrazi vymenitelny disk ani nic podobne? cital som jednu recenziu a ten ktory ju pisal spominal nieco v zmysle, ze subory z PC nejdu prenasat do Iphonu a pesnicky, filmy si proste musite zakopit. Co je na tom pravdy?
nie tak celkom, dá sa posielať iba medzi iDevices, to je iPhone, iPad, MacBook....atď alebo k tomu pripojíš ešte BT HFMiňo_sk napísal:Dalsia vec ktora ma zaujima je bluetooth, nakolko je obmedzeny? daju sa preposielat subory cez bluetooth na 2 iphonoch?
k tomuto sa neviem vyjadriť, nemám slovenského operátora ale 4S mal inovatívnu 2dielnu anténu a tá bola FAIL, proste sa kazili prvé 4S a apple sa k tomu ani len nevyjadrilo ...toť moja skúsenosť so 4SMiňo_sk napísal:Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivatedik.
filmy si kupovať nemusíš. Dostaneš ich tam rovnako ako mp3 - cez iTunes. Potom máš dve možnosti ako ho prehrať v iPhone - buď si ho skonvertuješ, alebo si stiahneš aplikáciu, ktorá dokáže prehrať avi.Miňo_sk napísal:Je pravda ze pri pripojeni Iphone 4s do PC s windowsom sa vam nezobrazi vymenitelny disk ani nic podobne? cital som jednu recenziu a ten ktory ju pisal spominal nieco v zmysle, ze subory z PC nejdu prenasat do Iphonu a pesnicky, filmy si proste musite zakopit. Co je na tom pravdy?
Orange - žiadny problém (iPhone 4).Miňo_sk napísal:Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivate dik.
Velke inovacie v tomto smere uz asi nepridu. Skor si myslim, ze v horizonte 2-3 roky pridu s uplne novym zariadenym, z ktoreho zas vsetci padnu na zadok. I ked otazne je, nakolko je jablko kreativne bez Jobsa.rochedo napísal:Specifikacie perfektne. Ku tomu sa ani neoplati vyjadrovat. Chyba mi vsak od Apple uz nejaka poriadne inovacia. V podstate kazdy rok len pridaju lepsie vnutornosti no nevidim ziadne inovacie.
T-Mobile update na iOS 5.0.1 už vyriešil tieto chyby a nemám už problém s akýmkoľvek hovoromMiňo_sk napísal: Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivatedik.
Prave toto sa obavam, ze bez Jobsa uz nebude ziadna inovacia.TommyHot napísal: Velke inovacie v tomto smere uz asi nepridu. Skor si myslim, ze v horizonte 2-3 roky pridu s uplne novym zariadenym, z ktoreho zas vsetci padnu na zadok. I ked otazne je, nakolko je jablko kreativne bez Jobsa.