Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa hrban »

veĎ už čakám len kým sa naštartuje fon :D ale nemám origo firmware a sťahovať 700MB na 512kbps nete mi potrvá ...

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2012, 20:22)
beží bez problémov :D ako fajn, padol mi kameň zo srdca :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Potvrdene: iPad 3 bude mat 2048x1536 Retina displej.

http://www.macrumors.com/2012/02/17/con ... a-display/
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

komu sa páči ipad 3?
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Mne :smt049 Ale peniaze nejsú a ani nebudú :evil:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Specifikacie perfektne. Ku tomu sa ani neoplati vyjadrovat. Chyba mi vsak od Apple uz nejaka poriadne inovacia. V podstate kazdy rok len pridaju lepsie vnutornosti no nevidim ziadne inovacie. :(
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Tak, tak.
yoggy

takže, dúfam že som to pochopil správne, a5x je len 2jadro a je tam 4jadrová grafika?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Presne tak.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Som zvedavý, či nejak extra klesnú na cene iPad 2-ky ...
Phase
Medium Star
Medium Star

Všetko okolo iPhone a iPod touch

Príspevok od používateľa Phase »

Urcite klesnu, ale necakaj ze nejak extremne :-)
yoggy

tak na alze klesli o 60€ myslím
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

Je pravda ze pri pripojeni Iphone 4s do PC s windowsom sa vam nezobrazi vymenitelny disk ani nic podobne? cital som jednu recenziu a ten ktory ju pisal spominal nieco v zmysle, ze subory z PC nejdu prenasat do Iphonu a pesnicky, filmy si proste musite zakopit. Co je na tom pravdy?

Dalsia vec ktora ma zaujima je bluetooth, nakolko je obmedzeny? daju sa preposielat subory cez bluetooth na 2 iphonoch?

Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivate :) dik.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Miňo_sk napísal:Je pravda ze pri pripojeni Iphone 4s do PC s windowsom sa vam nezobrazi vymenitelny disk ani nic podobne? cital som jednu recenziu a ten ktory ju pisal spominal nieco v zmysle, ze subory z PC nejdu prenasat do Iphonu a pesnicky, filmy si proste musite zakopit. Co je na tom pravdy?
Dá sa nahrávať, cez iTunes nahráš MP3 bez problémov, ale musiš to nahrávať cez iTunes a ak spravíš JB tak vieš inštalovať aj cracknuté aplikácie...
Miňo_sk napísal:Dalsia vec ktora ma zaujima je bluetooth, nakolko je obmedzeny? daju sa preposielat subory cez bluetooth na 2 iphonoch?
nie tak celkom, dá sa posielať iba medzi iDevices, to je iPhone, iPad, MacBook....atď alebo k tomu pripojíš ešte BT HF
Miňo_sk napísal:Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivate :) dik.
k tomuto sa neviem vyjadriť, nemám slovenského operátora ale 4S mal inovatívnu 2dielnu anténu a tá bola FAIL, proste sa kazili prvé 4S a apple sa k tomu ani len nevyjadrilo ...toť moja skúsenosť so 4S
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Miňo_sk napísal:Je pravda ze pri pripojeni Iphone 4s do PC s windowsom sa vam nezobrazi vymenitelny disk ani nic podobne? cital som jednu recenziu a ten ktory ju pisal spominal nieco v zmysle, ze subory z PC nejdu prenasat do Iphonu a pesnicky, filmy si proste musite zakopit. Co je na tom pravdy?
filmy si kupovať nemusíš. Dostaneš ich tam rovnako ako mp3 - cez iTunes. Potom máš dve možnosti ako ho prehrať v iPhone - buď si ho skonvertuješ, alebo si stiahneš aplikáciu, ktorá dokáže prehrať avi.
Miňo_sk napísal:Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivate dik.
Orange - žiadny problém (iPhone 4).
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

rochedo napísal:Specifikacie perfektne. Ku tomu sa ani neoplati vyjadrovat. Chyba mi vsak od Apple uz nejaka poriadne inovacia. V podstate kazdy rok len pridaju lepsie vnutornosti no nevidim ziadne inovacie. :(
Velke inovacie v tomto smere uz asi nepridu. Skor si myslim, ze v horizonte 2-3 roky pridu s uplne novym zariadenym, z ktoreho zas vsetci padnu na zadok. I ked otazne je, nakolko je jablko kreativne bez Jobsa.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Miňo_sk napísal: Dalej by som sa chcel spytat, ak telefon vlastnite, akeho pouzivate operatora. Vela ludi sa stazuje na problem so signalom a na zlyhavanie az 90% hovorov.. tieto problemy su vacsinou iba v telekome. Mate aj vy tento problem? uvedte ci ho mate a akeho operatora pouzivate :) dik.
T-Mobile update na iOS 5.0.1 už vyriešil tieto chyby a nemám už problém s akýmkoľvek hovorom
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nepovedal by som, naposledy mi to blbo vcera :p
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

TommyHot napísal: Velke inovacie v tomto smere uz asi nepridu. Skor si myslim, ze v horizonte 2-3 roky pridu s uplne novym zariadenym, z ktoreho zas vsetci padnu na zadok. I ked otazne je, nakolko je jablko kreativne bez Jobsa.
Prave toto sa obavam, ze bez Jobsa uz nebude ziadna inovacia.
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Ja si myslím, že inovácie budú- keď klesne dopyt, bude musieť prísť redesign a s novým iPhonom to už bude nutnosť. Ľudia ostali tí istí, predaje sú výborné a Apple funguje rovnako ako so Steve-om(o design sa stará hlavne J.Eve a ten s niečím novým a revolučným určite príde). To, že už Steve medzi nami nie je, sa preukáže možno o také 4-5 rokov. No veď uvidíme.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Teraz ked vysiel iOS 5.1 je mozne este upgradnut na 5.0.1 v pripade ze by som mal 4.3.3?
Napísať odpoveď