Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Príspevok od používateľa jackb »

5. 1 password rovnako, v appkach ci chrome. bud touch ID alebo faceid a ide to
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Máte niekto skúsenosť so swappie? Lebo keď vidím tie reklamy na youtube, ako to tí influenceri za peniaze vychvaľujú tak nožík vo vrecku sa mi otvára 😀
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Pozeral som to, ale prakticky predražené bazárové kúsky (nikto ma nepresvedčí že všetko to sú repasy), ktoré sa dajú oveľa lacnejšie kúpiť klasicky z druheh ruky, navyše tam často ani negarantujú vodeodolnosť a podobne. No a keď vidím ten treťotriedny marketing (polonahé ceckaté fuchtle čo mi núkajú telefón), tak mi to na serióznosti nepridalo. :D

Skúsenosť nemám, možno služba kvalitná, ale za tie ceny sa to imo neoplatí.
Šapeš
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Šapeš »

Chcem sa spýtať takú vec. Kúpil som cez inzerát iphone se1. Starý majiteľ zrušil kódy, v menu som sa vedel pohybovať ale zabudol odhlásiť svoj účet. Tým pádom používať som ho mohol len nemohol som robiť veci cez svoj účet. Na apple sa nedá prihlásiť ďalší účet ako pri androidoch. Keďže je z iného mesta tak som mu napísal že čo sa stalo a že ako to vyriešime. Lebo aby som zase vycestoval, on aby si našiel čas prísť niekam na stanicu len preto aby tam naťukal svoj kód a odstránil to... To je také... Na podpore som sa dočítal že sa to dá vymazať aj na diaľku že on sa doma prihlási na icloud a zruší to zariadenie. Údajne to spravil no u mňa sa nič nestalo. Stále to pýta jeho prihlásenie. Proste telefón silou mocou chce aby sa naň on prihlásil a zrušil si ten cloud. Iná možnosť asi neni že?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

pozri si IMEI telefonu a tu ho pastni na stranku https://ifreeicloud.co.uk/free-check

ak bude pisat FMI : ON tak neodstranil telefon
ak bude pisat FMI : OFF tak telefon odstranil a mozes telefon zresetovat a uz tam nebude jeho ucet.

Ale bude potrebne to urobit cez PC / Mac.

Musis dat telefon do recovery ale DFU a potom cez iTunes obnovit. (ako dat telefon do recovery / DFU pouzi google)

Ak urobis recovery bez toho aby bol FMI : OFF tak skoncis na activation screen a dalej sa nepohnes (jedine bypass)
Šapeš
Amateur
Amateur

Ďakujem. Podarilo sa to.

Autoeditácia príspevku po 1 deň 14 hod 10 min 43 sek:
iPhone - Odhlásenie z cloudu

Keďže mne sa to ako kupujúcemu už stalo tak sa chcem spýtať lebo starý iphone chcem posunúť zase ja ďalej tak:

Že vraj keď sa predá/daruje iphone tak to nestačí len hodiť do továrenských nastavení (tzv. reset) ako androidy, ale vraj tam treba niečo odhlasovať to čo ste mi radili ale teraz ideme z opačnej strany. Na Apple podpore píše že pri darovaní/predaji sa treba prihlásiť na cloud cez PC a tam niečo s tým. Počítač nemám ale v druhom iphone som šiel do menu a tam bolo že "nájsť moje zariadenie" to som dal deaktivovať a v cloude zobrazilo moje zariadenie a ešte jedno (to bol ten iphone) a dal som iba že odstrániť. Na iphone som dal reset a odoslal kupujúcemu. To by malo stačiť? Budú ho vedieť rozbehať a prihlásiť sa cez svoj e-mail?

P.S. dotyčný je tiež začiatočník s Apple. Mal by to byť jeho prvý iphone.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

nic na pc som nerobil, odhlasil som icloud ucet z telefonu a nasledne resetoval telefon s vymazanim vsetkych udajov. po resete sa clovek prihlasim s vlastnym icloud uctom a doterz je vsetko ok
Šapeš
Amateur
Amateur

Ďakujem. Tak potom je to v poriadku.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Caute. Je moznost ako do ipadu s najnovsim iOS dostat kodi? Co som nasiel navody, tak by to fungovalo len na 7 dni (nieco s podpisom apky), pripadne som nasiel *sluzbu* s *licenciou* na rok za 25usd. Daka normalna moznost nie je? Vdaka.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Osobne som nenašiel nič. Všetko, ako píšeš, len s tým podpisovaním na pár dní. Potom jedine jailbreak, ak to tak veľmi chceš.

Môžeš poslať tú službu s licenciou na rok, rád by som sa na to mrkol.

Čo som skúšal tak v pohode bolo cez teamviewer zapnúť na pc kodi a tak pozerať :D ak ti to pomôže.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nasiel som toto ako odporucanie na kodi fore.

https://www.koditvbox.tv/product/kodi-f ... e-devices/
fildinko
King
King

Možno skús pozrieť aj na toto, na reddite písal niekto že používa toto https://www.signulous.com/register príde mi to viac legit.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To co som postol je overene. Kazdopadne odmietam platit za nieco, co je vsade inde zdarma :D Tablet je priatelky a chcel som jej to tam dat kvoli Stream Cinema ktory musi pozerat na ultrabooku teraz. Aky je vlastne ofiko dovod, ze Kodi nie je dostupne na iOS pricom na MacOS je?
fildinko
King
King

Tak sprav JB na tom iPade, pokiaľ cez neho nechodí na bankové účty malo by to byť safe.
fildinko
King
King

Od dnes je možné si predobjednať nové modely iPhone rady 13 ... napríklad v Alze (platba predom) alebo mzone (platba na predajni).
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Diagonalne foťáky stoja za predobjednanie, hlavne ak vlastníte 12-ku :D.

Mimochodom, podľa mňa to bola najnudnejšia konferencia Applu ktorú som doposiaľ videl. Čo ma ale dostalo, je obmedzenie v nahrávaní videa medzi 128 GB (FullHD) a 256 GB (4K) verziou :roll:.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tiez mi to pride uplne najslabsia konferencia, aw7 su to iste co minuly rok, viacmenej tam nieje ziadna zmena, ani vo vnutornostiach a funkciach, do iphonu 13 pro pojdem len z toho dovodu, ze mi aktualny 12 pri max pride stale velky a mam moznost ho brat vyrazne lacnejsie cize ma nebude stat nic, inak by som na to z vysoka kaslal
fildinko
King
King

fildinko napísal: 17 sep 2021, 14:05 Od dnes je možné si predobjednať nové modely iPhone rady 13 ... napríklad v Alze (platba predom) alebo mzone (platba na predajni).

Opravujem vyjadrenie, na alze sa dá platiť aj na pobočke.

Pripájam sa k tiež k názoru že konferencia bola oničom, moc krátka na to koľko produktov predstavili.

Basic iPad som vôbec nepochopil, zato čo ma prekvapilo že ako leakeri trafili ten iPad mini.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Osobne som nikdy nevidel dôvod na zmenu iPhonu na priamo nasledujúcu generáciu. Vždy aspoň jednu generáciu preskočiť, aby to malo aký taký význam. Výnimkou môže byť X-ko a bazel less display, alebo celkovo generácie, kedy sa iPhony zväčšovali a niekomu sa aktuálna generácia už zdala malá.

Keynote som nevidel, nečítal som ani nejaký zoznam predstavených features. Ale keďže ma nezasiahli žiadne novinky napr. na FB, asi teda nič prevratné sa neudialo. :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Spýtam sa ja, sprostý - čím sú tie i-oné tak zaujímavé?
Napísať odpoveď