Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Momo46 »

z Libijara http://www.libijaro-iphone.ws/
Si kúpíš iPhone za 12 500 CZK 16 gb verziu aj s postovnym
a čo sa týka naších operátorov tak istotne ho predražia či sa nebudem čudovať ak to bude ešte horšie ako 10 000 :?
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Schre! napísal:Ty mas dojem, ze by to na Slovensku bolo ojedinele? Prezri si ponuky nasich operatorov :) Niesme v UK, kde ti daju mobil za libru... Toto je Slovensko, ktore sa k zapadu problizi tak v dobe, ked uz budem na smrtelnej posteli.
no lenze cena iPhonu je urcena Applom a tym bude viazany aj slovensky Orange
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Ing. FijoK napísal:no lenze cena iPhonu je urcena Applom a tym bude viazany aj slovensky Orange
To si nemyslel vazne... Pozri sa na vsetky krajiny, kde sa uz predava. Zda sa ti cena jednotna? Apple len urcil ze najnizsia dotovana cena musi byt 200 dolarov, opakujem uz ale treti krat, ze dodal toto: EXCEPT FEW COUNTRIES! a ak to nevies prelozit, tak to znamena ze s vynimkou niektorych krajin. Cize myslim, ze na spekulacie este nieje cas a operatori vcas prehlasia ich cenove ponuky. Necakaj vsak onych 4000 Sk, aby si nebol nemilo prekvapeny, radsej cakaj vysoku sumu a budes prekvapeny pozitivne.
Momo46
Professional
Professional

ono bolo uvedene ze za 200 dolarov sa bude predavat vsad...Ale myslis ze je to pravda?Urcite nie!!!
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak u nas v AU ako sluboval APPLE:
Personal
$69 CAP PLAN
Vodafone Cap Contract for Apple® iPhone™ 3G
iPhone 8GB for $7.88 per month on MPP* (or $189 upfront) or iPhone 16GB for $12.88 per month on MPP* (or $309 upfront)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Momo46 napísal:ono bolo uvedene ze za 200 dolarov sa bude predavat vsad...Ale myslis ze je to pravda?Urcite nie!!!
Ved a o com hovorim? :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Schre! napísal:Ty mas dojem, ze by to na Slovensku bolo ojedinele? Prezri si ponuky nasich operatorov :) Niesme v UK, kde ti daju mobil za libru... Toto je Slovensko, ktore sa k zapadu problizi tak v dobe, ked uz budem na smrtelnej posteli.
no ak nato dakto ma, tak mu nebranim ale skutocne co je natom iPhone take zaujimave, uz dnes su mobily takmer rovnocenne, resp. ziadna nova funkcia sa nevymyslela, uz slusnych par rokov ani nekupis novy mobil co nema bluetooth alebo farebny displej tak isto videa a mp3 prehras na vsetkom nie len na iPhone
Momo46
Professional
Professional

Schre! napísal:Ved a o com hovorim? :roll:
To som hovoril Fijokovy :roll:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

no toto dik z ten link na 10 funkcii ktore iFounu chybaju .. to ze to nema MMS som fakt nevedel :lol: super :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

mikkimikki napísal:no toto dik z ten link na 10 funkcii ktore iFounu chybaju .. to ze to nema MMS som fakt nevedel :lol: super :lol:
Tak ja k tomu nieco pridam, ano?
1. Podpora MMS - podporuje, nainstalujes si aplikaciu z Downloadera a pojde ti to. Dalej, ja osobne som v zivote neposlal ani jednu MM, vacsina ludi aj tak na ne kasle, je to pre male deti.
2. Stereo Bluetooth - a naco? sluchadla? Ake? Jabra? Cista kvalita, akurat tak na hovory, o hudbe sa tu bavit neda a uz vobec nie o kvalitnom prenose signalu...
3. Vyber, kopirovanie a vkladanie textu - vyssi firmware to uz podporuje.
4. Horizontalna klavesnica na emaily a poznamky - vyssi firmware podporuje.
5. Zlepsenie/vypnutie prediktivneho pisania - pisanie sa vypnut da, neviem odkial maju informaciu ze nie, a neviem co mu chyba, ak je zapnute, ja som s nim uplne spokojny.
6. Integrovana IM aplikacia - na downloaderi ich je zo 20, staci 30 sekund a mate co chcete.
7. Podpora technologie Flash - naco?? Youtube je nativna aplikacia a v ostatnych pripadoch som iba rad, ze mi flash nenahra...
8. Lepsi fotak a chyba videokamera - videokamera nechyba, staci stiahnut z downloadera...a lepsi fotak?? Chcete telefon, alebo fotak?
9. Jednotny emailovy box - ak chcete manazersky telefon, berte Blackberry alebo nieco od HTC
10. Hlasove vytacanie, hlasove poznamky - zbytocna funkcia hlasoveho vytacania, vyuziva ju mizive percento ludi. Hlasove poznamky?? iPhone ich ma. zasa downloader.
-------------------
takze NETREP a nepis o niecom, o com nemas sajny. 8)
Sheep
Addict
Addict

hej? veci ktore si spomenul ma dnes kazdy mobil aj bez toho aby si to musel odnekial instalovat alebo stahovat, a potom sa spytam naco mam davat dobrych 10k za dotovany mobil ktory ma dotykovy displej sak ten tiez nikto nepouziva, a podla mojho nazoru je celkovo na nic pretoze na mobile netreba mat kurzor(teda zachytny bod dotykoveho displeja), rozmerovo asi najmensi a najlahsi taktiez nebude, ja hovorim ze iPhone je pre ludi ktory chcu stylovu hracku nie na telefonovanie ale na pozeranie videa pocas cesty elektrickou alebo v nudnej robote, inak neverim ze niekto kto natelefonuje aspon 20 hodin rocne si kupi taky mobil, cize komu je mobil urceny? malym detom a apple fandom, tym to konci.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:hej? veci ktore si spomenul ma dnes kazdy mobil aj bez toho aby si to musel odnekial instalovat alebo stahovat, a potom sa spytam naco mam davat dobrych 10k za dotovany mobil ktory ma dotykovy displej sak ten tiez nikto nepouziva, a podla mojho nazoru je celkovo na nic pretoze na mobile netreba mat kurzor(teda zachytny bod dotykoveho displeja), rozmerovo asi najmensi a najlahsi taktiez nebude, ja hovorim ze iPhone je pre ludi ktory chcu stylovu hracku nie na telefonovanie ale na pozeranie videa pocas cesty elektrickou alebo v nudnej robote, inak neverim ze niekto kto natelefonuje aspon 20 hodin rocne si kupi taky mobil, cize komu je mobil urceny? malym detom a apple fandom, tym to konci.
uuha. Odnekial? dalsi typek, ktory iphone nevidel ani nedrzal, installer je totiz zakladna vybava, vsetko to, co som napisal, mas bez kliknutia za minutu dole a in. TO kolko to stoji, a nezaujima, ja som napadol sundevilov prispevok, ak mas nejake dokazy, ze tvrdim nieco nepravdivo, kludne napis a daj linky. Elektrickou nechodievam a ano - chcel som masinu, na ktorej si prehram filmy na relativne velkom screene a aj v HD. staci? este mi nieco napis o phone, ktory si jednoznacne pouzival par mesiacov.

//jo a este mi neda dodat - apple fanda jednoznacne nie som a o detoch by som na tvojom mieste prilis nevyskakoval...
Sheep
Addict
Addict

Nehnevaj sa na mna ked poviem ze do mobilu ktory ma 8GB internej pamate sa nedali od vyroby nahrat drobne programy ktore mali bezne telefony uz slusnych par rokov dozadu zakomponovane v sebe a disponovali pamatou par KB, mozno par MB. Ale to je asi tym ze Apple je firma ktora nevie navrhnut mobil, ja by som to nazval skor Ipodom na telefonovanie, Na moznosti v style ze to prehrava HD videa nezabudli ale to, ze to nema v sebe od vyroby MMS editor je ubohe. Teda cely internet o tom mobile rozprava, cena je tiez nie najnizsia a potom sa dozviem toto? Ja viem som trochu konzervativny ale okrem pekneho dizajnu ten mobil nema fakt nic cim by ma zaujal, a ovsem to HD na tom displeji urcite ako HD nevyzera.

a este nechapem: to s tymi detmi a stym aky mobil som pouzival par mesiacov

btw ak sa mozem spytat z akeho filmu je ten robot ktoreho mas v avatare?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:jojojojo
btw ak sa mozem spytat z akeho filmu je ten robot ktoreho mas v avatare?
zaprve, ani jeden z mojich argumentov si nenapadol, prakticky si zopakoval to iste, co si napisal aj predtym...X.264 je HD kodek -to dokaze ta kraxna prehrat bez problemov...a to s tymi detami si predsa zacal ty, nie? (zareagoval som tak preto, lebo si generalizoval a ja zial iPhone vlastnim tiez)
Ten robot je zenskeho rodu, EVE z Wall*E
Sheep
Addict
Addict

nenapadol som pretoze nebolo co napadnut

btw, to ze vlastnis iphone som tusil uz skor :D
//diki s tym robotom, teda robotkou :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:nenapadol som pretoze nebolo co napadnut

btw, to ze vlastnis iphone som tusil uz skor :D
//diki s tym robotom, teda robotkou :D
no nic, jebath :) nemas zaco... a ked na to nahodou pojdes do kina, tak si vyber bez dabingu...
Momo46
Professional
Professional

Perfektny film ziadne titulky ani dabing nepotrebujes proste awesome
k teme:Mne osobne nevadi ze tam nie su ´zbytocnosti´ ako MMS editor :wink: Ten displej ti to skvele vynahradi..a okrem toho ten instaler je tam po odblokovani a jailbreaknuti ale to je nadlho..nebudem ta presviedcat pol fora ma proti iPhonu predsudky :lol: :)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

2seth:
k tym MMSka - no ze sa to da doinstalovat tk to je uz ina vec no ... len keby to neslo co som si povodne myslel by to bola konkretne premna aj trochu hamba (ako MMS fakt ani nepouzivam ale barskedy mi niekto nico pose a tak) keby mi niekto nieco poslal a ja poviem ze nemam MMSky - ako taky mobil ako iphone a nema mms sak chapes no ....

k tomu tvojmu argumentu k fotaku ci chceme fotak alebo mobil ... no tak predsi je lepsie mat lepsi fotak v mobile ked niekam idem na zachytenie isteho momentu (aj necakaneho), predsi fotak so sebou furt nenosim no nie ?!! ...

k tomu HD videu ... ehm akoze moze to byt HD kodek ale neni HD video nahodou nad 720 (riadkov) ... to akoze ked si ja do svojej 95ky s displayom 320x240 hodim video v rozliseni 320x240 tak je HD lebo co pixel videa to pixel displaya ?!!!

2sheep: ako ja mam rad apple ale tiez som zastanca tvojho nazoru ze iPhone je ipod s telefonom :P :)

kazdopadne, iphone sa mi paci - aj som ho chcel / mozno aj chcem ale na to pisanie si asi nezvyknem (uz som to skusal neboj)
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

Tak prvý krok má ORANGE:

Registracia iphone zaujemcouv:
http://www.orange.sk/iphone/
Napísať odpoveď