Si kúpíš iPhone za 12 500 CZK 16 gb verziu aj s postovnym
a čo sa týka naších operátorov tak istotne ho predražia či sa nebudem čudovať ak to bude ešte horšie ako 10 000
no lenze cena iPhonu je urcena Applom a tym bude viazany aj slovensky OrangeSchre! napísal:Ty mas dojem, ze by to na Slovensku bolo ojedinele? Prezri si ponuky nasich operatorovNiesme v UK, kde ti daju mobil za libru... Toto je Slovensko, ktore sa k zapadu problizi tak v dobe, ked uz budem na smrtelnej posteli.
To si nemyslel vazne... Pozri sa na vsetky krajiny, kde sa uz predava. Zda sa ti cena jednotna? Apple len urcil ze najnizsia dotovana cena musi byt 200 dolarov, opakujem uz ale treti krat, ze dodal toto: EXCEPT FEW COUNTRIES! a ak to nevies prelozit, tak to znamena ze s vynimkou niektorych krajin. Cize myslim, ze na spekulacie este nieje cas a operatori vcas prehlasia ich cenove ponuky. Necakaj vsak onych 4000 Sk, aby si nebol nemilo prekvapeny, radsej cakaj vysoku sumu a budes prekvapeny pozitivne.Ing. FijoK napísal:no lenze cena iPhonu je urcena Applom a tym bude viazany aj slovensky Orange
no ak nato dakto ma, tak mu nebranim ale skutocne co je natom iPhone take zaujimave, uz dnes su mobily takmer rovnocenne, resp. ziadna nova funkcia sa nevymyslela, uz slusnych par rokov ani nekupis novy mobil co nema bluetooth alebo farebny displej tak isto videa a mp3 prehras na vsetkom nie len na iPhoneSchre! napísal:Ty mas dojem, ze by to na Slovensku bolo ojedinele? Prezri si ponuky nasich operatorovNiesme v UK, kde ti daju mobil za libru... Toto je Slovensko, ktore sa k zapadu problizi tak v dobe, ked uz budem na smrtelnej posteli.
Tak ja k tomu nieco pridam, ano?mikkimikki napísal:no toto dik z ten link na 10 funkcii ktore iFounu chybaju .. to ze to nema MMS som fakt nevedelsuper
uuha. Odnekial? dalsi typek, ktory iphone nevidel ani nedrzal, installer je totiz zakladna vybava, vsetko to, co som napisal, mas bez kliknutia za minutu dole a in. TO kolko to stoji, a nezaujima, ja som napadol sundevilov prispevok, ak mas nejake dokazy, ze tvrdim nieco nepravdivo, kludne napis a daj linky. Elektrickou nechodievam a ano - chcel som masinu, na ktorej si prehram filmy na relativne velkom screene a aj v HD. staci? este mi nieco napis o phone, ktory si jednoznacne pouzival par mesiacov.Sheep napísal:hej? veci ktore si spomenul ma dnes kazdy mobil aj bez toho aby si to musel odnekial instalovat alebo stahovat, a potom sa spytam naco mam davat dobrych 10k za dotovany mobil ktory ma dotykovy displej sak ten tiez nikto nepouziva, a podla mojho nazoru je celkovo na nic pretoze na mobile netreba mat kurzor(teda zachytny bod dotykoveho displeja), rozmerovo asi najmensi a najlahsi taktiez nebude, ja hovorim ze iPhone je pre ludi ktory chcu stylovu hracku nie na telefonovanie ale na pozeranie videa pocas cesty elektrickou alebo v nudnej robote, inak neverim ze niekto kto natelefonuje aspon 20 hodin rocne si kupi taky mobil, cize komu je mobil urceny? malym detom a apple fandom, tym to konci.
zaprve, ani jeden z mojich argumentov si nenapadol, prakticky si zopakoval to iste, co si napisal aj predtym...X.264 je HD kodek -to dokaze ta kraxna prehrat bez problemov...a to s tymi detami si predsa zacal ty, nie? (zareagoval som tak preto, lebo si generalizoval a ja zial iPhone vlastnim tiez)Sheep napísal:jojojojo
btw ak sa mozem spytat z akeho filmu je ten robot ktoreho mas v avatare?