Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa dodo_mt »

eMPiko napísal: Hm, hladam skor nieco, co by nevyzadovalo dalsi program v PC-cku. Stacil by len priamo v iPhone zoznam v tvare nazov songu - adresar/nazov.suboru, to uz by som si cez WinSCP nasiel a stiahol. Co som sa na nete popytal, tak cez platenu verziu iFile to nejde, kedze search funguje iba na nazvy suborov a nie na nazvy songov. Samozrejme mozem sa cez to rucne v iFile prehrabat, ale je tam tych FXX adresarov cca 50 a to tam tej hudby moc nemam.
Ziadnu inu app nepoznam ktora by dokazala to co chces... Iba ten sharepod. App nema 4GB takze nejakom dalsom pouzivani druhej app nevidim problem :-)

dodo
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

iPhone OS 4.0 COUNTDOWN
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

dair napísal:iPhone OS 4.0 COUNTDOWN
:new18: sice sa bude dlhsie cakat na JB ale tesim sa... no a naradsej by som mal peniaze, aby som si rok ked mi skonci akcia na 3G mohol kupit 4G... teda ak sa vtedy bude predavat v SR
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

myslite ze v lete sa uz bude predavat???
ked sa pytam total blbsot, tak sry...nemam obsolutne prehlad o tomto
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Toto je len OS, novy iPhone predstavia podla mna az v lete. Apple zvykne v rovnakych obdobiach predstavovat rovnake produkty. iPhone bol predstaveny v lete a dostal sa ku nam jul/august, podla mna to tak bude aj v tomto pripade. A novy kus u nas nedotovany pod 700 eur zozenies len velmi tazko.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

PREDSTAVENE (by malo byt) bude iba ocakavany tablet PC a iPhone OS 4.0 (cize iba SOFTWARE), co sa tyka HARDWARU (iP 4) tak o tom sa este nevie zatial nic a blizsie specifikovane to mozno bude az na tej konferencii. Cize planovat nieco na leto a ci sa to bude dat kupit u nas..... Ak budete mat stastie a novy phon bude vonku do konca roka, tak na SVK tak max na druhe leto. Good luck haha.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Som si na 90% istý že sa zopakuje situácia z minulého roka ( rovnako ako z predminulého roka )

Koncom júna bude predstavený o dva týždne nato sa začne predávať v USA a v Auguste príde na predaj ku nám.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jukel napísal:Som si na 90% istý že sa zopakuje situácia z minulého roka ( rovnako ako z predminulého roka )

Koncom júna bude predstavený o dva týždne nato sa začne predávať v USA a v Auguste príde na predaj ku nám.
az na detail ktory ti usiel ze sa nepredstavuje HARDWARE ty lama. Iba OS. Takze nic z minuleho roka sa nezopakuje :?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

dair: On hovori o telefone a nie o OS. Koncom juna bol iPhone predstaveny a ako pise vyssie v auguste sa zacal predaj u nas. ;) Takze ja si takisto dovolim tvrdit, ze sa to zopakuje. A OS, ten mozno v marci bude vonku.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

caute. Vo stvrtok mi spadol iPhone a prasklo mi sklicko. Display funguje v pohode, akurat je to prasknute. Neviete kolko stoji oprava, resp. kolko stoji to sklicko? Dakujem.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

oprava v servise je dost draha ale ak si to spravis sam, tak sklicko nie je zasa az tsk drahe

viac info mas sem http://www.maczone.cz/iphone-3g-servis- ... d5971.html
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:dair: On hovori o telefone a nie o OS. Koncom juna bol iPhone predstaveny a ako pise vyssie v auguste sa zacal predaj u nas. ;) Takze ja si takisto dovolim tvrdit, ze sa to zopakuje. A OS, ten mozno v marci bude vonku.
Ja viem ze hovori o telefone, preto som mu napisal ze ja hovorim ale o niecom inom a OS bude vonku coskoro, no co sa tyka hardwaru tak o tom sa zatial ani nehovori cize v odhadoch by som zatial pockal. Kazdopadne co sa tyka Slovenska a dostupnosti 3GS tak si viem ake haluze budu s 4G.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Slovenska klientela nie je zvyknuta na to, ze kazdy rok vyjde novy model telefonu. A ak je viazanost u Orange-u 24 mesacna tak je to pekne na nic uz len z dovodu, ze si mozes kupit "az" kazdu druhu verziu. Na druhej strane si myslim, ze ak by prisla ja mensia zmena dizajnu nie len HW prvkov tak by to oslovilo mozno viacerych ludi. Rozdiely v 3G a 3GS su, ale pre niekoho minimalne a tak si povedal "Naco kupovat taky isty model len o nieco vykonnejsi?"...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Sú špekulácie že bude mať hliníkové telo ktoré bude dotykové a gestami sa bude ovládať iPhone.

Taktiež Apple nakúpilo veľa 5mpx čipov a led blesk. Uvidí sa či to pôjde do iPhonu alebo tabletu
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

Skolacik napísal:oprava v servise je dost draha ale ak si to spravis sam, tak sklicko nie je zasa az tsk drahe

viac info mas sem http://www.maczone.cz/iphone-3g-servis- ... d5971.html
jj, uz som sa spytoval aj spoluziaka na to. Vravel, ze na Ebay sa daju zohnat tie sklicka lacno, tak dufam, ze mi s tym pomoze. Dik za link :wink:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Dnes som nasiel paradnu aplikaciu, vola sa Moodagent (free)
V skratke jej funkcia: Moodagent si vedie na vlastnych serveroch databazu pesniciek s priradenymi 5 vlastnostami - sensual, tender, joy, aggressive a tempo
Pri prvom spusteni (resp pri kazdom pridavani novych pesniciek) sa z internetu natiahnu stupne tychto vlastnosti pre kazdu dostupnu pesnicku (do databazy sa daju doplnit aj vlastne pesnicky, maju na to klienta pre mac aj win na ich stranke, cely proces je velmi rychly, 500 songov to spracovalo ako nic) a nasledne sa ukazu slideri pre kazdu z tychto vlastnosti (vid screen). Po vybrati sa vygeneruje 25 pesnickovy playlist ktory sa snazi co najviac vyhoviet zadanym udajom.

Co ma potesilo je, ze pripojenie k internetu nie je potrebne (iba pri prvom profilovani) a prehravanie vybraneho playlistu pokracuje aj po zatvoreni aplikacie uplne bez problemov. Nevyhodou je, ze vybrany playlist sa nezobrazi v iPod aplikacii, vidiet tam len "now playing" s poctom pesniciek, pri pokuse ist spat sa zobrazia Artists.

Zatial to iba zacinam testovat, ale vyzera to na celkom schopnu aplikaciu.
Prílohy
Moodagent
Moodagent
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Stopa: Ako to funguje po par dnoch pouzivania? Celkom ma to zaujalo, len neviem ci by to malo uplne vyuzitie pre mna.

By the way, iPhone App Store developers find ways to profit from pirates - http://www.appleinsider.com/articles/10 ... rates.html
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Mam este stale skuskove, takze par dni skusania = vyskusanie 3 nastaveni :lol:
Ale vybera to celkom dobre, mozno je to placebo efekt, ale zatial som spokojny. Najviac pochopitelne vidiet zmeny ked dam ine tempo (kedze to sa da relativne lahko odsledovat).
Na druhej strane mi to pri nastaveni maximalnej aggresive a tempo (ostatok vcetne joy na 0) vybralo veselu, ale rychlu SKA-punkovu pesnicku :D

A taktiez ak si vsimnes, tak v tom screenshote (ktory je moj vlastny) su vsetky pesnicky vybrate paradne, az na Boys dont cry, teda aspon mne to nepride ako rychla vesela pesnicka :lol:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

mam otazocku na fore iphone.cz mi nevedia poradit kaslu na mna, nejde mi GPS ani na custom FW ani na JB od blackra1n :-( mam iPhone 3G 16gb 3.1.2. JB Blackra1n a GPS nejde. Chyba nebude v iPhone pretoze GPS mi fungoval perfektne na OS 3.0 aj 3.0.1 skusal som rozne fix doplnky a nic :-( nejde iba google maps ale to len cez operatora zameria najblizsi vysielac :-(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Stopa dik za Recommendation. Uz dlhsie mi ta aplikacia svietila v Geniuse na AppStore ale nikdy som nevedel naco je dobra.
Testujem ... A Pesnicky mi popisala zatial celkom dobre :)

berija111 a akou aplikaciou skusas to GPS?
Skusal si to bez JailBreaku?
Prílohy
IMG_0098.PNG
Napísať odpoveď