Vsetko okolo YouTube
Re: Vsetko okolo YouTube
O 5 prispevkov vyssie som daval link na navod. Pri family premium to funguje ako, priradia sa maily uzivatelov ci ako?
Áno.heker napísal: 22 júl 2023, 19:06 O 5 prispevkov vyssie som daval link na navod. Pri family premium to funguje ako, priradia sa maily uzivatelov ci ako?
Iba tam hodíš e adresy.
Skusal som to cez Argentinu podla postupu, ktory je na predoslej stranke. Cez plugin som si zmenil VPN na Argentinu, hned mi dalo cenu 699 v ich mene co je dake 2,15 eur mesacne za family ucet. Vyplnil som cisla karty, zadal argentinsku adresu a isiel zaplatit. Kedze v mobile musim overit platbu v aplikacii, tak som to odklikol a zrazu YouTube na pocitaci zahlasil: Transakcia bola odmietnutá. Tento nákup vyžaduje spôsob platby z vašej krajiny fakturácie. [OR-REH-05]
Nemam slovensku kartu, ani slovensku banku, no aj tak to odmietli. Platil som to kartou MasterCard, ale aj tak to nepreslo. Nemam Revolut, aby som to mohol skusit, takze asi nepochopim. Este rozmyslam, ze ci neprebieha overovanie platby aj v mobile, ale potom ked som nad tym rozmyslal, tak som to riesil cele z pocitaca kde bola argentinska VPN, overenie platby islo cez mobil a nemyslim si, ze by pri overeni platby mobilna aplikacia poslala YouTube informaciu, ze kde sa nachadzam ked som overoval platbu mobilom. Este teoreticky skusit VPN nahodit aj do mobilu, ked pride na rad overenie platby.
Nema s tym niekto skusenosti?
Autoeditácia príspevku po 2 min 14 sek:
wladas - Vies to skusit ty? Prvy mesiac je free, takze problem by nebol. Mne uz ludia pisali, takze dokopy mam troch ludi, ty by si bol stvrty. V najhorsom to mozme vziat normalne na Slovensku a bude, ved to je 10,90 eur na mesiac.
Nemam slovensku kartu, ani slovensku banku, no aj tak to odmietli. Platil som to kartou MasterCard, ale aj tak to nepreslo. Nemam Revolut, aby som to mohol skusit, takze asi nepochopim. Este rozmyslam, ze ci neprebieha overovanie platby aj v mobile, ale potom ked som nad tym rozmyslal, tak som to riesil cele z pocitaca kde bola argentinska VPN, overenie platby islo cez mobil a nemyslim si, ze by pri overeni platby mobilna aplikacia poslala YouTube informaciu, ze kde sa nachadzam ked som overoval platbu mobilom. Este teoreticky skusit VPN nahodit aj do mobilu, ked pride na rad overenie platby.
Nema s tym niekto skusenosti?
Autoeditácia príspevku po 2 min 14 sek:
wladas - Vies to skusit ty? Prvy mesiac je free, takze problem by nebol. Mne uz ludia pisali, takze dokopy mam troch ludi, ty by si bol stvrty. V najhorsom to mozme vziat normalne na Slovensku a bude, ved to je 10,90 eur na mesiac.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som spravil premium cez Ukrajinu, vychadza to na 92 centov mesacne. Tak mi napis heker, wladas, pridam vas a poslem cislo uctu... Mne to cez VPN islo, ale robil som to cislo v mobile.
Funguje, diky.
Ja som lenivy riesit nejake free VPN a potom pokus-omyl.
Ja som lenivy riesit nejake free VPN a potom pokus-omyl.
Vdaka hojko. Sice nemam rodinne, ale 99 hrivien za mesiac nie je zla cena.
Mám 5 voľných miest v rodine po 2€ 
//Neaktuálne.
//Neaktuálne.
Paťko - pravdepodobne budem mat zaujem
Mensia otazka na streamy. V PC bez problemov ale ked si otvorim stream na androide tak sa mi sice otvori na full 1080p pri wifine alebo po chvili sa prepne na uplne najnizsie nepouzitelne rozlisenie. Nastavene to mam na "vyssia kvalita obrazu."
Musim to prepnut na "pokrocile" a zvolit 1080p. Da sa to nejak poriesit?
Mensia otazka na streamy. V PC bez problemov ale ked si otvorim stream na androide tak sa mi sice otvori na full 1080p pri wifine alebo po chvili sa prepne na uplne najnizsie nepouzitelne rozlisenie. Nastavene to mam na "vyssia kvalita obrazu."
Musim to prepnut na "pokrocile" a zvolit 1080p. Da sa to nejak poriesit?
Ak máte niekto YouTube appku na Android TV, aj u vás to funguje tak, že keď púšťate pesničky, a v zozname ďalších videí napr. preskočíte 10 songov, ktoré v daný moment nechcete, a pustíte 11 v poradí, a potom počas prehrávania tej novej pesničky znova zobrazíte zoznam ďalších videí, tak vás to posunie naspäť a znova musíte prescrollovať X pesničiek, aby ste sa vôbec dostali na tú aktuálne prehrávnú? Teraz som to pozeral, a vracia ma to o 25 pesničiek dozadu.
Neviem, či ma niekto chápe, nedogoodlil som sa k riešeniu, či sa to dá vypnúť/opraviť.
Neviem, či ma niekto chápe, nedogoodlil som sa k riešeniu, či sa to dá vypnúť/opraviť.
Ja používam smart tube next a tam tento problém bol, že mám napr. 100 videí v zozname pozrieť neskôr a vždy ma to hodilo na začiatok keď som sa chcel posunúť do predu alebo pozrieť čo nasleduje ale v poslednom čase už sa v zozname videí zobrazí aktuálne prehrávané video, netreba sa stále posúvať do prava. Reklamy nemám rád, preto oficiálnu yt aplikáciu nepoužívam.
Možno nemá taký perfektný dizajn ale je tam ešte aj sponsorblock, že môže preskakovať ešte aj reklamné a promo časi videa, nehudobnú časť hudobného klipu a iné, čo je tiež fajn.
Možno nemá taký perfektný dizajn ale je tam ešte aj sponsorblock, že môže preskakovať ešte aj reklamné a promo časi videa, nehudobnú časť hudobného klipu a iné, čo je tiež fajn.
Tak ja si platím Premium, takže reklamy nemám. Stojí ma to asi 1,80€.
Neviem či "Pozrieť neskôr" je to isté čo popisujem ja, ale zrejme nie. Toto je len ten bežný autoplay zoznam, keď ti beží nejaké video, tak "pod ním" na TV máš zoznam ďalších navrhovaných. V tom zozname napr. nájdem na 15. pozícii nejaký song, na ktorý mám náladu (na tých 14 pred ním nie), prepnem teda na tento song, a potom keď znova idem šípkou dole na ten zoznam tých videí, tak stále musím preklikať tých istých 14 (resp. teraz už len 13) songov, ktoré som skipó aj predtým.
Príde mi to ako UX katastrofa, preto sa pýtam či to má aj niekto iný s Android TV.
Neviem či "Pozrieť neskôr" je to isté čo popisujem ja, ale zrejme nie. Toto je len ten bežný autoplay zoznam, keď ti beží nejaké video, tak "pod ním" na TV máš zoznam ďalších navrhovaných. V tom zozname napr. nájdem na 15. pozícii nejaký song, na ktorý mám náladu (na tých 14 pred ním nie), prepnem teda na tento song, a potom keď znova idem šípkou dole na ten zoznam tých videí, tak stále musím preklikať tých istých 14 (resp. teraz už len 13) songov, ktoré som skipó aj predtým.
Príde mi to ako UX katastrofa, preto sa pýtam či to má aj niekto iný s Android TV.
Mám 1 voľné miesto v rodine ak by mal niekto záujem.
už neaktuálne..
už neaktuálne..
Mam zaujem
prepáč už to nie je aktuálne...
To bol fofr 
Čaute, YouTube začal od dnes otravovať s hláškou, že mám zapnutý blokovač reklamy (čo je mimochodom pravda). Doteraz som používal (a aj naďalej budem používať) uBlock Origin.
No podarilo sa mi dnes objaviť iný adblocker priamo pre YouTube, ktorý funguje a YouTube ho nedetekuje (teda aspoň zatiaľ, čo som ho vyskúšal na cca 10 dlhších videách). Dá sa stiahnuť priamo v obchode Chrome. Volá sa to Adblock for YouTube. Budem to pár dní používať a neskôr napíšem, či vie blokovať všetky reklamy (zatiaľ mi žiadnu nepustil), a či ho YouTube dokázal odhaliť.
No podarilo sa mi dnes objaviť iný adblocker priamo pre YouTube, ktorý funguje a YouTube ho nedetekuje (teda aspoň zatiaľ, čo som ho vyskúšal na cca 10 dlhších videách). Dá sa stiahnuť priamo v obchode Chrome. Volá sa to Adblock for YouTube. Budem to pár dní používať a neskôr napíšem, či vie blokovať všetky reklamy (zatiaľ mi žiadnu nepustil), a či ho YouTube dokázal odhaliť.
Podľa mňa je to bezpredmetné, uBlock Origin to zrejme prioritne fixne a tak isto, ako teraz blokli uBlock, tak isto môžu časom dočasne bloknúť aj tento druhý adblocker, a takto dookola.
Opravte ma ak sa mýlim (jedine, že by uBlock začal s YT dáke partnerstvo, čo pochybujem).
Opravte ma ak sa mýlim (jedine, že by uBlock začal s YT dáke partnerstvo, čo pochybujem).
Adblock for YouTube pouzivam mozno 3 roky a funguje vyborne.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nedetekujete nejaku zmenu v poslednom case v performance cez Chrome pri pouziti AdBlocku? videa idu pekne plynule, ale ovladanie (hlavne posuvnik) playera je dost zalagovane. po vypnuti AdBlocku je to OK. ze by uz si Youtube<->AdBlock vojna ziadala aj obete na CPU? 
Mozes byt rad ze ti to vobec ide.
https://www.mojandroid.sk/youtube-adblock-3-videa/
YouTube túto novinku testuje na malom množstve používateľov a zatiaľ je málo pravdepodobné, že sa to týka aj vás. Avšak do budúcna môžeme predpokladať, že sa to rozšíri na všetkých. Ak testovanie dopadne dobre.
https://www.mojandroid.sk/youtube-adblock-3-videa/
YouTube túto novinku testuje na malom množstve používateľov a zatiaľ je málo pravdepodobné, že sa to týka aj vás. Avšak do budúcna môžeme predpokladať, že sa to rozšíri na všetkých. Ak testovanie dopadne dobre.