vtip o fyzike zmysluplny
vtip o fyzike zmysluplny
cawte nevie niekto dobry fyzikalny vtip pretoze to mame dat do obrazku a k tomu popis nejaky vzorec akoze do zivota napr. cim lahsia zena tym mensi odpor ale toto nemoze byt lebo tam odpor nema nic spolocne s hmotnostou takze napady plz.
Archimedes, Pascal a Newton hrajú schovávačku.
Archimedes žmúri.
Pascal sa rozhliadne a šikovne sa schová do kríku.
Newton vezme palicu, do hliny vyškriabe štvorec meter krát meter a postaví sa doň.
Nijako sa neschováva. Archimedes dopočíta, rozhliada sa okolo.
Samozrejme, že hneď vidí Newtona a vola:
"Raz, dva, tri...Newton!"
Newton kľudne na to:
"Tak to teda veľké lajno, kamarát! Jeden Newton na meter štvorcový je predsa Pascal!
//este jeden dobry: Fyzikálna definícia impotencie: je to stav, keď ženská príťažliovosť je menšia ako príťažlivosť zemská

Archimedes žmúri.
Pascal sa rozhliadne a šikovne sa schová do kríku.
Newton vezme palicu, do hliny vyškriabe štvorec meter krát meter a postaví sa doň.
Nijako sa neschováva. Archimedes dopočíta, rozhliada sa okolo.
Samozrejme, že hneď vidí Newtona a vola:
"Raz, dva, tri...Newton!"
Newton kľudne na to:
"Tak to teda veľké lajno, kamarát! Jeden Newton na meter štvorcový je predsa Pascal!
//este jeden dobry: Fyzikálna definícia impotencie: je to stav, keď ženská príťažliovosť je menšia ako príťažlivosť zemská
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
blázon v blázinci: "všetci sa ma bojte, ja vás zderivujem, zintegrujem, zlogaritmujem..." všetci blázni naokolo utekajú ... len jeden stojí a vraví: "ja sa nebojím, ja som E na Xtú"
prípadne študentský archimedov zákon: žiak je nadľahčovaný protekciou rovnajúcou sa miere obsahu peňaženky jeho rodičov...
prípadne študentský archimedov zákon: žiak je nadľahčovaný protekciou rovnajúcou sa miere obsahu peňaženky jeho rodičov...
ten vtip ma pokracovanie...Stoporko napísal:blázon v blázinci: "všetci sa ma bojte, ja vás zderivujem, zintegrujem, zlogaritmujem..." všetci blázni naokolo utekajú ... len jeden stojí a vraví: "ja sa nebojím, ja som E na Xtú"
"Ja mam dnes taku blbu naladu, ze derivujem podla ypsilon!"
a teraz k tomuto..., jeden mi napadol, ale to je skor matematicky a v anglictine a ten doslova musi byt kresleny...
obrazok: sedi pilot v lietadle a hovori "I'm just a simple Pole in a complex plane".
-
Začiatok Konca
Professional
Re: vtip o fyzike zmysluplny
oživujem tému! Pls nejaký 
[youtube]e7DkeQ0roAM[/youtube]
-
Michaelo
Hardcore addict
Vďaka, takto som sa fakt dlho nezasmial 
K+ keď budem môcť.
K+ keď budem môcť.
-
Andi_Cibula
Addict
Cievka ako dievka - najprv napätie, potom prúd.
Táto poučka ma sprevádza už dlho a pomáha keď sa neviem rozpamätať ako sa kreslí fázor pre induktor a kapacitor v komplexnej rovine.
Táto poučka ma sprevádza už dlho a pomáha keď sa neviem rozpamätať ako sa kreslí fázor pre induktor a kapacitor v komplexnej rovine.
sakra racius.. vyfukol si mi vtip
.
ale cesky to znie lepsie:)
.
ale cesky to znie lepsie:)