Vtipné statusy (ICQ, Facebook, Twitter...)
Re: Vtipné ICQ statusy
oberam kaktus...........aaaáááuuu 
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
chcem ťa tu mať!!! potrebujem ťa, ako som ťa ešte nikdy inokedy nepotreboval, chýbaš mi, dlho som s tebou nebol...chýba mi tvoj dotyk na mojich perách, chýba mi tvoja vôňa, tvoje zmyslené telo...tvoje krivky, ktorými som neraz neodolal...chýba mi ten pocit, že ťa mám stále pri sebe!!!:-*:-*:-* kedy konečne prídeš??..kedy ťa konečne vytiahnem z tej diery??..kedy si ťa konečne zapálim??ľúbim ťa cigaretka:-*:-*:-*
by BBS-bezo
by BBS-bezo
-
adamico
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Z "Ó Jano" od Krímešu..MaSterS napísal:za rodinne pridavky, vodky 4 prepravky ...
Polícia Každý si o našej polícií myslel do teraz svoje, teraz si všetci myslíme to isté..
(status srdiečko) I love MHD Len dopravný podnik vám prináša možnosť každý deň čakať na spoj tak dlho, ako len budete chcieť, a to úplne bez obmedzení.
Režim Jediný režim ktorý si ctím je pitný
mno tak zopar mojich
dufam,ze tu este neboli....
G.Bush::::..Na každú streľbu s následkom smrti tu máme zhruba tri streľby, ktoré sa nekončia smrťou. A, priatelia, toto je v Amerike neprijateľné. Proste neprijateľné. A niečo s tým musíme urobiť.
Bomba, ktorú dnes našli pred budovou parlamentu, zneškodnila pyrotechnické komando.
Nepleť sa do cudzích WC!
Staré ženy sú bláznivejšie ako mladé, lebo majú väčšiu prax v bláznení.
" Odkedy ťa poznám, jednoducho neviem spávať... A to som na strašidlá nikdy neveril. "
Pokud tohle nepošleš během dvou minut 98 uživatelům, budeš mít navždy zablokované ICQ!

G.Bush::::..Na každú streľbu s následkom smrti tu máme zhruba tri streľby, ktoré sa nekončia smrťou. A, priatelia, toto je v Amerike neprijateľné. Proste neprijateľné. A niečo s tým musíme urobiť.
Bomba, ktorú dnes našli pred budovou parlamentu, zneškodnila pyrotechnické komando.
Nepleť sa do cudzích WC!
Staré ženy sú bláznivejšie ako mladé, lebo majú väčšiu prax v bláznení.
" Odkedy ťa poznám, jednoducho neviem spávať... A to som na strašidlá nikdy neveril. "
Pokud tohle nepošleš během dvou minut 98 uživatelům, budeš mít navždy zablokované ICQ!