VW passat 2001 navigacia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Alex481991
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

VW passat 2001 navigacia

Príspevok od používateľa Alex481991 »

caute chcem sa opytat da sa vymenit klasicka MFD navigacia za niečo novšie? Ak ano vedeli by ste mi niečo odporučit? Dakujem
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: VW passat 2001 navigacia

Príspevok od používateľa Suffel »

zalezi od toho kolko chces resp. si ochotny do toho investovat.. vopchas tam normalne 2 DIN autoradio/gps.. otazne je co od toho ocakavas a kolko chces do toho vrazit.. ci znackove alebo cinu, radio alebo aj navigaciu atd..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Investovat do takeho auta par stoviek za navigaciu je nezmysel. To si kup za 100-150 eur navigaciu, ktoru prilepis na celne sklo a mas problem. Inak plati to co pisal Suffel, vopchas tam vsetko s 2 DIN velkostou, od Ciny az po origo za par stoviek, co mi vsak nepride racionalne riesenie.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tiez by som do toho peniaze nedaval, takze suhlasim s Hojkom ze to je zbytocne.. inak ak sa ti jedna o hudbu ze ti to necita mp3-ky a pod. tak radsej si kup za 70 - 80€ ten adapter a budes mat aj USB aj SD slot.. a navigaciu by som riesil tak ako bolo povedane, aspon by si sa nemusel bat o auto a ze ti ho vykradnu, ked tam budes mat take radio.. inak zabudol som napisat ze k tomu 2 DIN radiu potrebujes este redukcny ramik http://www.s-world.sk/produkt/auto-hi-f ... -605-6014/ lebo inak by ti tam nedrzalo..
Napísať odpoveď