VW Passat

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
midnight_man
Guru
Guru

Re: VW Passat

Príspevok od používateľa midnight_man »

keby tu chcel niekto písať ako chodí na 6-7L s 1.8T tak tuto s kobaltom mu to radi vysvetlíme....
kobalt
VIP
VIP

Re: VW Passat

Príspevok od používateľa kobalt »

midnight_man napísal:keby tu chcel niekto písať ako chodí na 6-7L s 1.8T tak tuto s kobaltom mu to radi vysvetlíme....
MT - ZA dam od 6,5 do 7,5l podla palubaku (tych 6,5 som dal raz ale to som skusal ist fakt na spotrebu), ale zadrbany v kolone bez predbiehania, 60 - 80km/h - ked valim tak 8,5 - 9 ale to je nepredpisova jazda a obiehanie stale. Mesto lahka noha ked sa clovek casto rozbieha a pohyna pod 10 neda, fakt ked nejde aspon daky kus po vypadovke alebo po dlhsej ceste bez semaforov a pod. Podla palubaku mesto 8,7 - 11 zalezi od trasy a premavky. teraz som pozeral mam poslednych 600 km 8,7 tusim priemer mesto/mimo mesta tak 6,5:3,5 - ale to je taky krivy odhad :D Suma sumarom mimo mesta sa da chodit ked beres okresky v pohode za 7,5 predpisovo (nie brzda) mesto treba pocitat tych 10, ale priemer pod 8,5 si myslim, ze asi moc nie, ak by markantne neprevazovala jazda mimo mesta.

Dodatocne som si pozrel spotreby priemerne co davaju ludia, priemer je tam 8,68 http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... tmodel=1.8
Napísať odpoveď