Vyber auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Vyber auta

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

V dohladnej dobe planujeme kupit auto.

Ma to byt kombi, diesel, max do 2000 cm3, od roku vyroby 2005 vyssie.

Rozhodujem sa medzi Mazdou 6 a Audi a4.

Cena do 500 000,-Sk

poradte nejaky tip kde ma dobry stav a malo najazdenych km popripade nejaky iny model, ale radsej by som sa sustredil na tie modely co som napisal ja.

Dakujem
Romo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Romo »

Ked si chces kupit take auto tak len po znamosti od nikoho si dat doviezt zo zahrancia pretoze na slovensku len tazko kupis auto v dobrom stave...zahranicne cesty to je ina trieda....sice bude mat okolo 100000km ale pre diesel je to nic.....
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Romo: Co za nezmysli pises??? Aky je rozdiel (ak neratam cenu) v kupe auta zo Slovenska a dovozeneho zo zahranicia??? Tym chces povedat, ze ked si ho dam doviest z Nemecka, ze bude v 20x lepsom stave ako keby som ho kupil tu??? Lebo tak vyznel tvoj prispevok.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no 20x určite nie ale aspon 2x lepšie určite hej .........som každy rok v nemecku mam tam rodinu a vidim ako sa o te auta staraju ake tam maju predpisy cesty STK atd nie ako unas
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ale aj na slovensku najdes ludi co sa o auto staraju ako o poklad.
Brat si tak kupil Oktavku II co mala 1,5roka a najazdenych 26000km ... Jeho majitel ho nepouzival lebo sa mu tam nedala uchytit nejaka specialna detska sedacka. Tak s tym jazdil len na nakupy. Cena?? 480000Sk ... Za 2.0FSI Xenony, 2Zonova Klima, Monochromaticke SZ, Radio na CD/MP3, Tempomat, BT HF Parrot, Parkovacie senzory v predu, v zadu, Stresne okno.
Proste Komplet vybava okrem koze a Navigacie.
Cize aj na slovensku najdes dobre auta ... Netreba pozerat AAA, Darex atd ... tam su vzdy rozsypane trosky.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaxman: Tak toto ma strasne zaujima, povedz mi uz len ako sa staraju o auta v Nemecku, ako na Slovensku a aky je medzi tym rozdiel. Preco skatulkujes a hadzes vsetkych do jedneho vreca??? Ake tam maju predpisy, ktore by tak strasne ovplyvnili stav auta a ako je to u nich v pripade STK??? Myslim, ze to su otazky, ktore budu zaujimat viacej ludi, nie len mna.

Shark NX: Tym si chcel co povedat??? Pretoze najst auto vo velmi dobrom stave sa da, len treba pohladat. Alebo si sa potreboval pochvalit ake auto si brat kupil???
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Len som chcel poukazat na to ze aj na slovensku sa da kupit normalne auto ... Len treba dvihnut chlpatu rit a poobzerat sa aj inde ako len v autobazaroch typu AAA, Darex atd...
A nemam potrebu sa chvalit len ukazat "Slovakovi" Ze aj vo svojej rodnej zemi najde normaalne auto. Ked bude mat kazdy takyto pohlad na slovensko tak to tu rovno mozu zaviest hnojom a nechat madarom ako urodnu podu.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Hojko - to co napisal Romo, tak plati najma u Bawo, Medved, Audina. Slovenske bawo s 200tkm neni to iste ako nemecke s rovnakou kilometrazou. A daju sa na SK zohnat dobre auta, ja sa teraz rozhodujem ci pockam na Kugu s 2.5 benzinom, alebo ci ist do jazdeneho 2005 5l TDI Touarega (ako cukrik, po zene) za 750k. Lenze taketo auta nenajdes v inzeratoch.
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

nechcem vam kidat do vasej hadky :oops: ale zatial nijaky tip nevidim :(
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Zober Mazdu, je to japonec, nekradne sa to a tusim je to aj vacsie nez ta audina.
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

Za take love by som zobral Audinku :)
Ale keby bolo namne uz by som bral SUV...ale mas asi dôvod ked combi
audi... 8)
Napísať odpoveď