Vyber bicykla..??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Steju napísal:no za 10k asi nič moc lepšie nezoženieš, ale na tvojom mieste by som kúpil napr minuloročný author basic, to by nemalo byť viac ako 12K a máš alivio čo je rozhodne lepšie ako toto CTMko, prípadne aj nový author impulse (10k) , ajkeď sa celkovo tohtoročné authory veľmi neoplatí kupovať... v každom prípade pri podobnej výbave radšej author ako CTM :)
hm a co nieco taketo http://www.merida.sk/prodej/MATTS-80-D
alebo http://www.merida.sk/prodej/MATTS-90-D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Akakolvek merida je lepsia ako CTM s kotucmi za 9tisic.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

t0m4s3 napísal:Akakolvek merida je lepsia ako CTM s kotucmi za 9tisic.
presne tak :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Merida Brad 2 BMX
http://bicykle.eu/eshop/bicykle/merida/ ... rad-2.html
http://www.nakupni-dum.cz/merida-brad-2 ... -dp-73995/ (gúgl vyplul tento odkaz)

Čo poviete ? Objektívne. Osobne sa mi páči a majú ju v obchode kde by som si ju kúpil, osahal som si ju aj do rúk a jej hmotnosť mi na 100% vyhovuje.
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

hojko napísal:Dipset: Cestne, horske, bmx??? Urcite to budu karbonove ramy cestnych bicyklov, ci uz Trek, Specialized, Giant, Colngao, Scott, Ferrari, Cannondale a ine, ale tam sa moze cena pohybovat aj cez 100 tisic len za ram.
horské mtb
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

ja mam tento http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=11683 trosku v inej farbe ,fúúú dlhú dobu asi 3r az nie viac [vtedy aj bola jeho cena] a nemal som ziadne problemy az na nejake rozladene prehadzovace a jazdim do lesa s nim a aj co maju ostatny tak s kellysom nemaju problemy.
Iceman888
Star
Star

Príspevok od používateľa Iceman888 »

alebo co hovorite este na tento...pocitam ze do buduceho roka do jari pojde dole....http://www.vertec-bike.sk/sk/html/mtb/caliberDsc.htm
a ten isty len bez kotucoviekhttp://www.vertec-bike.sk/sk/html/mtb/caliber.htm
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keď už, tak radšej bez kotúčov. S týmito mechanickými budeš mať viac oštary ako úžitku. Keď už kotúče, tak hydraulické, ale tie zoženieš až na biku nad 20.000,- :)

S V-čkami budeš mať menej trampôt. :)

Inak ak chceš kupovať bike až na jar, tak máš ešte kopec času.. ;)
Iceman888
Star
Star

no takze obnovujem tuto temu, teraz je to aktualne chcel by som si tak do mesiaca kupit bicykel, cena tak do max. 14 000 SK, ked bude mensia budem len rad, moze to byt aj minulorocny model
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

mohol by si to blizsie specifikovat? pojem bicykel je dost siroky...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Iceman888 napísal:no takze obnovujem tuto temu, teraz je to aktualne chcel by som si tak do mesiaca kupit bicykel, cena tak do max. 14 000 SK, ked bude mensia budem len rad, moze to byt aj minulorocny model
hlavne ako chces jazdit, kde chces jazdit, kolko km asi rocne :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na vianoce som dostal od starkej z ameriky bycykel huffy lenze na ich stranke ho nemozem najst ale je vymakany
je to BMX a perfektna ona mi kazde 3 roky posiela novy a stale iba tu znacku a ten co som dostal pred 6 rokmi tak mi drzi doteraz doknca ho uz cuchlo aj auto a stale je vonku :oops: tak ak BMX jedine huffy 100% spokojnost
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

len tak mimochodom, rozmyslam nad kupu bikeu, len neviem s akymi brzdami bud hydraulickymi alebo kotucovymi, ale pocul som ze tie hydraulicke magury su lepsie

//velmi sa v tom nevyznam, tak ak som napisal kravinu, tak ma na to upozornite :D
brm
Darca
Darca

Iceman888.. ťažko radiť výpredajové bicykle, keďže zľavy si určuje každý obchodník sám. Ako som už radil koncom leta (či kedy to bolo).. doporučujem Ti zájsť do KCK Oslany neďaleko Prievidze.. a tam si skúsiť niečo vybrať, prípadne Ti niečo ponúknu aj samotní predajcovia.. možno. Značkami ako TREK alebo GARY FISHER určite neurobíš zle. ;)

Violator.. buď hydraulické alebo kotúčové? :) No brzdy máš mechanické véčka, hydraulické véčka, mechanické kotúče, hydraulické kotúče. Samozrejme najlepšie sú tie posledne menované.. ;)
Iceman888
Star
Star

Steju napísal:hlavne ako chces jazdit, kde chces jazdit, kolko km asi rocne :)
no budem na nom jazdit niekam aj na lesne cesty, nejake hory a podobne, taktiez po ceste, ziadne extremy, a za sezonu najazdim tak 2000 Km
brm napísal:Iceman888.. ťažko radiť výpredajové bicykle, keďže zľavy si určuje každý obchodník sám. Ako som už radil koncom leta (či kedy to bolo).. doporučujem Ti zájsť do KCK Oslany neďaleko Prievidze.. a tam si skúsiť niečo vybrať, prípadne Ti niečo ponúknu aj samotní predajcovia.. možno. Značkami ako TREK alebo GARY FISHER určite neurobíš zle. ;)
no ved my mame v Oslanoch chalupu takze najblizsie ked tam pojdeme tak tam isto zajdem pozriet
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

brm: Urobi zle tym, ze to kupi prave v Oslanoch. Ja som na jesen kupoval cestak, ponukali mi ho za tusim 32 tisic, to iste som kupil z Ceska a vysiel ma na 20 tisic CZK, cize asi tak 26 tisic na nase a to je rozdiel ;) Mam rad Trek, je to uz moj treti, ktory som teraz kupil, ale radsej by som sa zameral na internetove obchody, zrejme najma tie ceske a hladal vypredaj modelov 2007.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

škoda že nie si z BA, je to jeden predajca na palisádach čo ti dovezie za super ceny.
V BA ho poznajú najmä cestári, kupujem u neho vittorie najvyššie za cca 1/3 normálnej ceny.
brm
Darca
Darca

hojko.. njn, aj to je riešenie. ;) Nech si obzrie biky, vyskúša, čo mu ako sedí, veľkosť atď.. a potom si ten istý typ môže nájsť na nete. ;) Samozrejme, že kúpa na českom nete asi všetkého okolo cyklo = veľká úspora.. (vlastná skúsenosť).. :)
sokolik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sokolik »

a čo poviete na niečo takéto?
http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-350-trail-d-08

hľadám si nový bike a doteraz som s meridou viac než spokojný...
nemáte pre mňa nejaký tip na vpoho bike za cca 20000? na značke mi ani tak nezáleší, ako skôr na kvalite rámu a výbavy....nejaké lepšie brzdy by neboli odveci...
Napísať odpoveď