Vyber mobilu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
testosterone
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Vyber mobilu

Príspevok od používateľa testosterone »

Zdarec,

nešťastnou nahodou sa mi podarilo utopit môj stary phone a zatial mam len taky stary samsung. Dostal som ponuku od mojej priatelky ze si mozem nejaky na jej akciu zobrat, ale neviem sa rozhodnut. Velmi ma oslovil SE K800i a Nokia 6280. Hladám niečo elegantné, ale s normalnou vybavou (moznost menit skiny, kvalitne mp3 vyzvananie (na pocuvanie pouzivam MP3 Player), nejake tie hry, aspon slusne foto atd. Problem sa hlavne tyka, ze som zistil ze je SE dost customalizovany, a hlavne ma hned pod displejom ohavne logo orange. Ak by som ho odstranil a nechal povodny firmware, ovplyvnilo by to nejak zaruku?

Momentalne u mna vedu SE K800i - ak by nebolo to logo problem, Samsung D-900, Motorola ROKR série, Nokia 6280 a velmi ma oslovila aj novinka e65 ale tam uz asi bude problem cena. Podmienkou na vyber bude, ze to bude na akciu v Orange v druhej skupine, cize 90+sms v cenovej kategorii do 6500SK :wink:

Waiting for your tips :twisted:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

nokia6280-neber!!!! nekvalitne spracovanie a velmi velka kazivost,... ja uz mam treti krat v servise co mi nevedia odstranit vadu!!! hned ho chcem vymenit,...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zalezi co od mobilu chces. Ak chces fotak tak si kup SE. Ja tu Nokiu mam a (klop klop) ziadna vada zatial. V minulosti boli problemy so starymi firmwarmi, teraz je to uz v pohode. Ak chces telefon na telefonovanie a aby slusne vypadal a zaroven nestal majland zober si N6233.
testosterone
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa testosterone »

No praveze vo financiach problem nie je. Myslim ze mobil za 6500 na akciu uz nie je tak malo. Dufam ze Nokia e65 sa coskoro objavi v ponuke, ale stale neviem ako je s tym K800i a logom od orange. Ci sa da odstranit a ak, ci to ovplyvnuje zaruku. Dat to nechutne logo pod displej je fakt moc uz.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

zaruku by to nemalo ovplyvnovat, ved sa ti to moze zosuchat :) alebo nejak odlupnut, proste...kludne daj dole liehom, tie loga aj mna poslednu dobu seru..
picko1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa picko1 »

nooo ja mam K800i branu z trianglu bez loga a podobneho zasahu do firmwaru a mam pokoj...vrele odporucam
Napísať odpoveď