výber nafukovacieho Člnu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
patex
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

výber nafukovacieho Člnu

Príspevok od používateľa patex »

Nema niekto osobnu skusenost s člnom Sevylor RIVIERA alebo Intex SEAHAWK II Set ..
Viac sa mi paci ten SEVYLOR len ci je dost odolny voci pretrhnutiu a pod .. kto ho ma mohol by daku recenziu napisat..
Vyuzit to chcem na jazero a hlavne na splav Hrona..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: výber nafukovacieho Člnu

Príspevok od používateľa Stoporko »

Prítulka dostala dávnejšie Intex seahawk set, tuším 4-5 miestny. Splavovali sme v tom Malý Dunaj a pohodka. Len to má väčší ponor, tak sa viac namakáš na prakticky stojacej vode oproti kánojkám. Odolnosť - zatiaľ všetko drží ako má, no na skutočne divokú vodu (neviem aký je Hron) patrí Gumotex Colorado a podobne :)
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

ja mam Intex SEAHAWK II a je to dobry cln len trochu maly, steny ma hrube 0,5 mm takze ho prepichces len ak narazis na ostri konar. ja som na nom splavoval moravu a na stojatej vode to bola celkom otrava, hron ale tecie rychlo tam ti to pojde samo :-). a tie padla co ktomu davaju si nehaj na jazero ale na hron si zozen poriadne, ak nechces drahe tak si vyrob z tohto http://www.sailor.sk/sailor-list-padla-1-2777

ak chces kanoe tak by som ti odporucil Sevylor TAHITI PLUS je o nieco vacsi ako riviera a ma lepsie uchytenie sedaciek. ak sa v tom budes vozit sam staci ti aj riviera.

PS: ak mas zaujem za nejakych 40e+postovne ti mozem predat ten moj. je v 100% stave, pouzil som ho iba raz a zistil ze potrebujem vacsi
patex
Light Star
Light Star

no skorej bysom to kanoe chcel a tak pre dvoch .. len teda nieco odolne lebo tych konarov a ineho bordeluje dost .. minuly rok bolo dost plytko a tie ostre kamene spravili dieru hned .. Gumotexy su fajn ale ta cena uff :) Vesla by osm bol najradsej keby boli rozkladacie ze by sa dalo bud jedno vkuse alebo dve
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

tak je to sice tensie ako gumotex ale ked sa budes pozerat kam ides a nielen chlastat tak by si to nemal roztrhat.

ked kanoe pre dvoch tak si rozmysli ci budes chodit iba na 1 den niekde alebo aj viac denne splavy aby si si mal kde dat aj veci. do tej rivieri sa nasukaju ledva dvaja dospely (180 cm) takze tam potom nejake veci velmo uz nenarves.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Každopádne potom odporúčam cennosti, foťák a spol. uložiť do niečoho takéhoto: http://www.doprirody.sk/eshop/vodotesne-vrecka

Skúšal som a matroš je to fest pevný a je to naozaj vodotesné. Do veľkosti L sa s prehľadom zmestí zrkadlovka s nasadeným objektívom (normálnych rozmerov). To S-ko je tak na telefón, doklady.
patex
Light Star
Light Star

fuuha no podla fotiek nevyzera ze je taky mini .. a zase ak v clne nemam mat pohodlie to je onicom .. Hron mam skoro za rohom jazero tiez takze tie vrecka a miesto na stan a pod nepotrebujem ..jeidne tak na penazenku kluce mobil.. hlavne ten mobil ochranit :) Nasiel som na bazosi zaujoomavou cenou aj sevylor colorado ten uz vypada lepsie
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

patex - ja som bol zvyknutý na nerozbitné vodeodolné telefóny (samsung B2100 a pod.). No ako som bol donútený presedlať na smartphone, tak do lode a vody len v tom sáčku. Netrhá sa, dá sa cez neho vidieť na dispej a cena je tam smiešna v porovnaní s cenou utopeného alebo doškriabaného mobilu. O peňaženke s dokladmi ani nevravím :D

//autoeditácia príspevku (12 Mar 2013, 22:41)
EDIT:

Každopádne, na rýchlejšiu rieku by som zvážil raft kvôli stabilite a väčšiemu počtu komôr. Keď jednu pichneš, ostatné ťa podržia. Seahawk má 2 obvodové + podlaha.
Napísať odpoveď