Vyber(odporucanie) OS
Vyber(odporucanie) OS
Caute, mam doma takyto stroj : AMD Athlon X4 740, 6gb DDR3 RAM, 640gb HDD, GPU Amd radeon hd 5770.Na pc sa prehliada web, videa, a hrá sa na nom hra OMSI 2, príp. ETS 2 to je všetko čo sa na tom robi... A neviem pre ktory system sa mam rozhodnut momentalne tam je Windows 10 Home 64-Bit, a chcel by som poradit ci by nebola lepsia na tejto konfiguracii sedmička alebo osmička...Jedna sa mi hlavne o vykon pri hrách... ďakujem
Re: Vyber(odporucanie) OS
Tak sedmicka by mohla byt lepsia, ale rozdiel az taky markantny nebude. Je to slaba zostava dnes, zial.
A je nieco na tom pravdy ze windows 10 ma lepsie vyuzitie pamäte GPU... Myslim tym to ze si "pozicia" pamat z ramky... Alebo to ma aj sedmicka???
RAM je RAM, pamat na grafike je pamat na grafike. Mas tam slabucku grafiku a tam to konci. Celkovo zostava je stara, dobra bola tak este pred piatimi rokmi. Vzhladom na ten hw a podpori ovladacov by som isiel do Win7, nakolko pre Win10 by si nemusel najst ovladace k doske.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pise, ze momentalne tam je Win 10 takze asi nema problem s ovladacmi.
Pokial ti to funguje, tak to neries. Windowsi su stale lepsie a lepsie optimalizovane na rychlost takze nemas dovod si tam davat stary OS bez podpory.
To, ze mas slaby HW nijak neoklames.
Pokial ti to funguje, tak to neries. Windowsi su stale lepsie a lepsie optimalizovane na rychlost takze nemas dovod si tam davat stary OS bez podpory.
To, ze mas slaby HW nijak neoklames.
To som prehliadol. V takom pripade s tebou suhlasim a nema vyznam spekulovat, vykonovy by sa pohyboval aj tak mozno okolo +/- 5 percent.
-
lukostrel77
Star
Ak tam máš win 10,Win 7,8 už nerieš 
Pridavam sa k ostatnym, ja nechapem ked ludia odinstaluju legalny OS a nainstaluju stiahnuty, potom sa stazuju ze nevedia najst ovladace a pod.
Navyse, ked ide hlavne o hry, tak niektore na sedmicke ani nepojdu.
Navyse, ked ide hlavne o hry, tak niektore na sedmicke ani nepojdu.