Vyber Reproduktorov Do Auta 200- 300 EUR
-
spider1029
Expert
Vyber Reproduktorov Do Auta 200- 300 EUR
Caute, potreboval by som poradit s vyberom reproduktorov do auta. V tejto oblasti sa vobec nevyznam. Jedna sa o novu Kia Rio. Bol by som ochotny investovat asi 200- 300 EUR. Prosim o radu, ktore riesenie by bolo najvyhodnejsie, co sa pomeru cena-kvalita tyka.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyber Reproduktorov Do Auta 200- 300 EUR
predpokladam, ze ti tym padne zaruka .. ak ti to nevadi..treba napisat ake repro, kam, zosik? subik?
-
spider1029
Expert
Pada zaruka? Tak to by vadilo. Nemoze upravy previest nejaky autorizovany servis tak, aby zaruka nepadla?
Autorizovaný servis sa ti s tvojími reprákmi babrať nebude. No v tvojom prípade ti odporúčam vytlmiť okolie reproduktora a dverí (Dynamat) + spraviť novým reprám ozvučnice. Samozrejme vymeniť aj repro - pokiaľ sa chystáš živiť to originál rádiom tak sa obzeraj po typoch s vyššou citlivosťou. Značky ti nepoviem, lebo neviem ani aký rozmer tam je.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Myslim, ze v novsich autach je tlmenie dveri automaticke, teda aspon na nasej ibize 6j su dvere vytlemene a samotne stock reproduktory hraju velmi slusne a preto sa mi nechce verit ze v novom riu to bude horsie. Na tvojom mieste by som zbehol do autorizaku a spytal sa ci by boli ochotni ti to namontovat s tym, ze by ti zaruka nepadla (za to nic nedas a aspon budes vediet na com si), ak by suhlasili, komponenty a instalacny material by si nakupil, s tym, ze by sme ti tu poradili, ked nam dodas nejake technicke podrobnosti o aute tj. velkost montaznych dier, max hlbka,
-
spider1029
Expert
Nechapem, preco by sa mi s tym servis nebabral, keby som im zaplatil. Ci na Slovensku nechcu zarabat? Urcite by som nechcel prist o 7 rocnu zaruku. Pauli diky za odpoved, urcite to skusim.
Pauli, tlmenia nie je nikdy dosť
Fabrické tlmenie je o hovne...