Vyber telefonu z O2 - zlaty pausal

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vyber telefonu z O2 - zlaty pausal

Príspevok od používateľa Brahmin »

zdravim vedeli by ste mi poradit aky telefon vybrat - najlepsi pomer cena/vykon - z O2 na zlaty pausal (bonus 216€) + max. moj doplatok 50€, cize celkova cena mobilu 266€
https://www.o2.sk/e-shop/-/hwlisting/telefony
jedina poziadavka je aby boli pre ten fon custom romky, cim viac tym lepsie a cim vyssi android tym lepsie :)

osobne vyberam medzi tymito troma
s doplatkom 50€
Huawei P9 Lite
Lenovo Moto G4 Plus

bez doplatku, resp. dopaltok 2€
Lenovo K6 Power
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Vyber telefonu z O2 - zlaty pausal

Príspevok od používateľa cinges »

Jednoznacne moto g
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Brahmin »

dik, tiez som skor uvazoval nad moto ako p9
len by ma zaujimalo preco pises jednoznacne, mas s nim skusenosti? vedel by si aspon v par bodoch napisat preco moto a nie p9? dik
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mal som v rukach vsetky generacie moto g od ich zaciatku.. Sestra pouziva prvu, byvala druhu, kamos ma stvrtu generaciu, nik s nim nemal este nikdy problem. Su to velmi kvalitne telefony od motoroly, nie je tam ziaden software navyse, maju nanocoating, takze su vodeodolne (oba boli utopene vela krat, fotil som s nim vo vode a vsetko drzi doteraz) 4ta generacia co ma citacku odtlackov prstov je super rychla.. Myslim si, ze z lowbudget telefonov je moto g co sa kvality tyka uplne top. Huawei som mal doma vela krat, ma ho mama, ale vzdy sa nieco naslo, co bolo treba reklamovat (lenovo detto).. Motorola sice patri lenovu, ale moto g su este robene s povodnym kvalitou..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Podla toho co pises si nemal doma napriklad tretiu generaciu. Lebo pises o prvej, druhe a stvrtej, ci tretia nebola potom? Myslim si, ze si to zhrnul z tvojho zaujateho pohladu, aspon tak mi to pride.

Ja odporucam precitat si recenzie, na slovenskych a ceskych weboch najdes par recenzii, pozri si diskusie k tomu a utvor si svoj nazor. Ja osobne by som si Motorolu nekupul, neviem preco, mam k nim odpor. Mne sa pozdava ten Huawei, mal som moznost s nim robit a je to slusny a rychly telefon, ktory nestoji extra vela.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Jasne, ale to ze mas k nim odpor, je tiez len tvoj nazor.. Ja som recenzii cital velmi vela.. toho sa neboj, a Brahmin tiez vie citat a rozhodnut sa. Moje skusenosti su moje realne skusenosti s mobilom, nie dojmy. To ze mi mobil fungoval cely cas, ze je perfektne konstrukcne spracovany je moj zaujaty nazor? :D Ty si ten mobil v ruke ako pises nemal. Ja som mal aj lenovo, aj huawei aj moto g. A podla osobnych skusenosti by som vybral vzdy moto g, pretoze s nou som nikdy nemal problem, naopak u ostatnych sa vzdy nejaky vyskytol (praskajuci reproduktor, hlupe aplikacie navyse, totalne zrutenie operacneho systemu u huawei, zozltnutie displeja - skusenosti s budget aj drahsimi modelmi)

samozrejme, ked chces to mat na 100 percent, tak musis najst ovela vacsiu mnozinu ludi, ktori maju so vsetkymi mobilmi skusenosti a spravit z toho nejaky vycuc. Ludi, co maju skusenosti so vsetkymi znackami je malo. A clovek, ktory mal len vzdy jednu konkretnu znacku moze byt zaujaty samozrejme.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ako p8 lite aj p9 lite je top vo svojej kategorii
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

U P9 lite som sa s praskajucim repro nestretol, ani s padajucim systemom ci ako si to tam opisal. A pokial viem, ani kamarat s tym ziadny taky problem nemal. Ale kto vie, mozno u ineho operatora mala inu seriu, pripadne daku nastavbu a mal si stastie na taky kus.
Napísať odpoveď