Zdravim.
Potreboval by som kupit novy zdroj k mojej grafike Gigabyte GV-R787OC-2GD.
Problem je, ze nemam prehlad v znackach ktore su momentalne kvalitne.
S cenou by som sa chcel zmestit tak do 30-40€
Planujem kupit novu zostavu a k takej i3/ i5 bude 400-450w stacit.
vyber zdroja
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vyber zdroja
pozri nejaky seasonic..
napr: http://www.alza.sk/seasonic-ss-500et-t3-d457190.htm
napr: http://www.alza.sk/seasonic-ss-500et-t3-d457190.htm
Tak vcera som si spravil nejaky prehlad. Take najkvalitnejsie a cenovo dostupne su prave tie seasonic a corsair.
Ten uvedeny seasonic som nejako prehliadol, ale rovno ho aj kupim. Skoda ze ma malo molexov a namiesto toho vela sata. Nastasite da sa to lahko vyriesit
Vdaka.
Ten uvedeny seasonic som nejako prehliadol, ale rovno ho aj kupim. Skoda ze ma malo molexov a namiesto toho vela sata. Nastasite da sa to lahko vyriesit
Vdaka.
-
dobi235
Light Professional
corsair tie nizsie triedy nie su bohvie co pokial viem.
-
Yos
Professional
Po praktickej skusenosti naopak, mam s Korzarmi velmi dobre skusenosti. Pri kvalitnych zdrojoch sa obecne udava zivotnost cca 100 000 hodin (12 rokov), co je ale z praktickeho hladiska nerealne. Velmi vela zavisi od kvality a zatazenia zdroja samotneho.
Moj prvy zdroj 450w (oznacenie si uz nepamatam) vydrzal pri vacsom zatazeni 6 rokov, potom sa roztavil. Ale za tych 6 rokov som snim nemal absolutne ziadny problem. Nerozoberal som ho, neprecistoval som ho od prachu, prosto plnil svoju funkciu a to nebol ani tak kvalitny, ako som si opatril teraz, namiesto neho, taktiez Korzar cx600m.
Moj prvy zdroj 450w (oznacenie si uz nepamatam) vydrzal pri vacsom zatazeni 6 rokov, potom sa roztavil. Ale za tych 6 rokov som snim nemal absolutne ziadny problem. Nerozoberal som ho, neprecistoval som ho od prachu, prosto plnil svoju funkciu a to nebol ani tak kvalitny, ako som si opatril teraz, namiesto neho, taktiez Korzar cx600m.
-
dobi235
Light Professional
ale corsair je viac typov..ja mam napr tx750 v2 a stal ma 100€ ale corsair ma aj 650W za nejakych 50€ tak pre nieco musia byt lacnejsie
.... ale tak moze zalezat aj od daneho kusu ..moze vydrzat 10 rokov...moze odidst po roku.. tazko povedat 
-
Yos
Professional
Popravde, Seasonic su na tom kvalitne o trosku lepsie, maju overenu historiu a nie nadarmo vyrabaju aj pre spominanych Korzarov:)