Mám taký problém. Mám notebook Acer Aspire 8920G, mám ho napojený na adaptér. Problém je v tom že keď hrám hru napr. Ghost Recon Future Soldier, tak mi začne dioda napájania jemne blikať a asi za cca 15min sa notebook vypne, a keď ho zapnem tak je batéria úplne vybitá, aj napriek tomu že je napojený na el. sieť. Doteraz som taký problém nemal ani z inými podobnými a náročnými hrami. Dokonca som sa dostal v hre dosť ďaleko, hraním aj 2 hod v kuse. Neviem v čom môže byť problém... poraďte prosím
Ešte podotýkam že pri bežnom používani ide dobre, len pri väčšej záťaži...
Vybitie baterky notebooku
Re: Vybitie baterky notebooku
Nabijacka nedodava dostatocny prud, notebook pri hrani ide na maximum, vybija sa tak baterka a nestiha ju nabit. Inak povedane ti odchadza nabijacka.
no takže je to dosť možné. original nabijačka mi už nedávno odišla, tak som si kúpil univerzálnu, je taktiež na 19V ale dáva len 3,42A, pôvodná mala 3,7A
Nepomohlo by keby zvýšim výkon na 20V a 3,5A?
Nepomohlo by keby zvýšim výkon na 20V a 3,5A?
-
shadow1310
Medium Expert
vykon sa udava vo wattoch a nie voltoch. nemozes svojvolne len tak zmenit parametre zdroja, takze sa poriadne mrkni ake mal tvoj zdroj povodne parametre a kup novy s rovnakymi...
A mozes pridavat, teoreticky ani 10A by nic nemalo spravit (prakticky sa baterka moze strasne zohriat) V pridavat nemozes.
Zdravim, vidim ze toto je starsie tema, ale bohuzial ja mam rovnaky problem. Koncom augusta som kupil novy notas - Lenovo G780. Prvy tyzden isiel v pohode no jedneho dna ho pripojim do siete a... zo zaciatko to bolo vsetko v poriadku no akonahle som zapal hru (WoW, Minecraft) tak sa bateria prestala nabijat a striedavo sa nabijala - cize chvilku sa nabijala, chvilku nie, co som pozoroval vychadzalo to tak ze kazdych 7s sa prestala nachvilku nabijat. Nechal som notas celkom vybit a znova kompletne nabit a vsetko fungovalo tak ako ma - na dva dni. Potom sa to zacalo diat znova a znova to same prestalo. Dovcera to slapalo ako svajciarske hodinyk a vcera ked som si rano zapol MineCraft co nevidim? Bateria sa zas zacalo striedavo nabijat vybijat. Chcem podotknut ze obcas sa stalo ze sa prestal notas nabijat celkom aj ked bol zapojeny v sieti (na notasi zacali blikaz diody) a bolo treba aby som ho odpojil zo siete a znova pripojil. Dalej chcem podotknut ze tento jav co sa mi tu deje sa deje nahodne, a este nahodnejsie prestava. Kazdopadne cez noc sa notas nabije a ked som na nete alebo pozeram videa tak to slape, akonahle hram zacne sa vybijat-nabijat. Prosim o radu.
mám taky isty problem model lenovo g780 - z ničoho nic sa nabija a vybija. prosim o radu co to moze byt !
zmen adapter