MS FRANKY napísal:aj ja mám zopár čísel rikiho ale nemyslím že by gamestaru bola škoda. Jednoducho trh je malý a uživiť sa môžu iba tí najlepší.. ale stejne malo skončiť score.
jasne ze papierove casaky nemozu aktualnostou konkurovat netu, ale nie je prijemnejsie si zobrat casak do postele a citat ako byt prilepeny k monitoru?
R.I.P. Gamestar, budes mi chybat
Mňa to tiež sere, bol som predplatiteľ, dokonca som vyhral aj Rainbow Six Lockdown. Škoda, škoda, škoda , veľmi dobre sa to čítalo v "offline režime" .
Ta priloha v tom PC worlde je biedna. Čakal som, že budú davať na DVD herné videa prebraté z nemeckeho Gamestaru, dabované po česky, ako to bolo za čias časopisu GameStar, ale oni tam davajú videa, ktoré sa dajú stiahnuť z netu, takže škoda peňazí.
LubosZ napísal:Ta priloha v tom PC worlde je biedna. Čakal som, že budú davať na DVD herné videa prebraté z nemeckeho Gamestaru, dabované po česky, ako to bolo za čias časopisu GameStar, ale oni tam davajú videa, ktoré sa dajú stiahnuť z netu, takže škoda peňazí.
ziadna skoda penazi PC World je sam o sebe vyborny casopis a ku Gamestaru: nikdy som si ziaden nekupil a ani nekupim
Hossa1881 napísal:jasne ze papierove casaky nemozu aktualnostou konkurovat netu, ale nie je prijemnejsie si zobrat casak do postele a citat ako byt prilepeny k monitoru?
R.I.P. Gamestar, budes mi chybat
pravdepodobne, práve z tohoto dôvodu vychádza napr. taký COMPUTER každé dva týždne, pokým ostatné len raz mesačne