VYHLADÁVAČ skladieb

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
sb4
Novice
Novice

VYHLADÁVAČ skladieb

Príspevok od používateľa sb4 »

Myslím, že by bolo dobre, keby bol nejaký vyhľadávač, kde sa zadajú napríklad noty do notovej osnovy a vyhľadá Vám pesničku. Nepoznáte niekto takú aplikáciu? Dlhšie už niečo takéto hľadám, ale nič som zatiaľ nenašiel. Na stránke... http://pocitace.sme.sk/c/51292/softver- ... u-not.html
...píšu, že ja ich na nete plno a vraj už niečo take vyvíjajú, ale omnoho lepšie, no ja neviem nájsť ani jednu takúto aplikáciu, alebo web. Určite ale niečo takéto musí existovať! :hmm:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: VYHLADÁVAČ skladieb

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://www.bored.com/songtapper/
vytukaj melodiu medzernikom
sb4
Novice
Novice

Re: VYHLADÁVAČ skladieb

Príspevok od používateľa sb4 »

Nemám potrebný Flash player... ako ho stiahnem? :?

//autoeditácia príspevku (27 Okt 2011, 20:17)
Možno by bolo dobre, takýto vyhľadávač vytvoriť... ako? pomocou textu, a to takto: na web stránke by ste naťukali noty do notovej osnovi, alebo pre tých, ktorý neovládajú a nepoznajú noty, bymohli tóny naťukať iným, jednoduchším spôsobom.
:)
Aplykácia by mohla podľa potreby rozlišovať len to čo chcete (napríklad hudobné nástroje, hlasy, aelbo iné podobnosti). na začiatok by ale stačili jednoduché tóny. Ak by sme naťukali napr.stupnicu c1, d1, e1, f1, g1, a1, h1, c2 ako noty -> premenilo by nam toto zadanie na obyčajný text. Potom by program hľadal tento text už vo vopred zadaných pesničkách, či melódiách tak, ako keď sa pokúšame vyhľadať napríklad pesničku, ktorej názov a ani interpreta, či album vôbec nepoznáme. V tomto prípade nám už len zostáva do vyhľadaváča zadať kúsok textu, ktorý si pamätáme. Čo ak si ale pamätáme iba melódiu a text nie, alebo je text v úplne inom jazyku, ktorý nevieme napísať? Tu by mohlo mať využitie spominaného vyhľadávača pomocou nôt/ melódií/ tónov.

Čo vy na to?
Napísať odpoveď