vyhladavac a spustac suborov

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
eCorke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

vyhladavac a spustac suborov

Príspevok od používateľa eCorke »

Ahojte,

potreboval by som vytvorit malinky engine, na vyhladanie suborov (spustitelny pod WinXP popripade aj Ubuntu).
Situacia je nasledujuca:
-mam zlozku, v ktorej je nieco cez 100 000tisic suborov o celkovej velkosti cca 70gb
-potrebujem naprogramovat malinky program na vyhladavanie suboru podla zadaneho Stringu
-nasledovne pri zozname vysledkov ponuknut spustenie, jedna sa o PDF subory
-vsetko je umiestnene na network disku

Skusal som to urobit v jave, problem nastal pri spustany suborov pod win (v ubuntu to ficalo bez problemov), cmd prikaz som mal spravne, len to trosku haprovalo, no nasledovne nastal problem v nestabilite, prve hladanie suborov dopadlo vyborne, no kazde dalsie sa niekde zaseklo, uz som to velmi nedebugoval.

Skusal som urobit jednoduchy script v batch-y ale problem bol ten ze batch nedokaze pracovat s UNC (network adresami), tak som ho vylucil rovnako.

Nebol by problem robit to v php, no skusenosti mi vravia, ze mu to bude trvat pekne dlho, i ked by to bolo asi najjednoduchsie, pretoze spustenie by som nemusel nejak specialne riesit, ale nechat to na prehliadaci, avsak problem by asi bol s autentifikaciou....

Som nakonci s napadmi, skuste mi prosim poradit alebo ma na nieco odkazat, nieco co vas napadne a uznate to za dobre.... dakujem vlemi pekne za odpoved...
c-ice
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vyhladavac a spustac suborov

Príspevok od používateľa c-ice »

databaza ...

program ktory ju bude naplnat a updatovat a uz si len nanu spravis nieco co to bude prezentovat to uz nieje problem ...
sorien
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sorien »

sprav to v hocicom co vie priamo zavolat systemove volania pod linuxom scandir a pod windowsom FindFirstFile/FindNextFile nemal by byt problem
richard12
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa richard12 »

Musi to byt vlastnorucne naprogramovane ? Vedel by som uz o existujucej aplikacii locate32, locate64 a pod unixom tiez rovnomenny nazov. Funguju s vlastnou prenositelnou databazou v subore indexu. ;-)
Napísať odpoveď