http://www.youtube.com/watch?v=emtLLvXrrFs
Priznajte sa, kto by si sadol pred testom do toho Modusa
A tak som to zariekoltacosi napísal:O lagune 2 som to tiez cital.
Stale ju mam doma a nastastie som to nemusel pocitit a teraz dufam,ze ani moji rodicia ktorí teraz na nej jazdia.
Videl som testy Smartu a ked som videl to video prvy krat, na ich otazku som odpovedal prave Modus.renault napísal:Ohladne tej spominanej bezpecnosti Renaultov
http://www.youtube.com/watch?v=emtLLvXrrFs
Priznajte sa, kto by si sadol pred testom do toho Modusa
Idiotov bez PZP by som strieľal. Nech mi nikto nehovorí, že na benzín peniaze má, ale 80 eur ročne (7 eur mesačne) si už dovoliť nemôže.tacosi napísal:Vypisovali sme papiere a pri kolonke poistovna sa zastavil a hovori ze nema zakonnu poistku. Pytam sa ci vie,ze za to hrozi vysoka pokuta,tak len pokrcil plecami.
Ja som raz takisto podcenil podobne situaciu ked do mna iba drgol favorit. Dedko na stopke v miernom kopci nezvladol spojka - plyn a oprel mi naraznik. Vystupil som skontroloval auto a tiez z lutosti pustil pana prec. Na pohlad len mierne pokrcena spz. Z odstupom casu som si vsimol ze mi trasu svetla. Samozrejme odje*any plastovy drziak xenonu...tacosi napísal:
A tak som to zariekol![]()
Po polroku som sa rozhodol,ze si zaspominam na stare casy a vezmem lagunu na nocnu prechadzku.
Vnoci ked som siel po manzelku,nestihol dobrzdit forman a napalil to dozadu.
Neviem ci steloval radio regina,alebo pozeral ci neuvidi po ceste nejaku sovu,ale brzdit zacal az cca 20 metrov odomna.
Na zadnom narazniku 2 skrabace az sa mi nechcelo verit,inak vsetko ok,no a forman ? naraznik,obe svetla,cast blatnikov a kapota.
Neviem ci to mal tak prehnite alebo co,ale vyzeralo to katastrofalne.
Vypisovali sme papiere a pri kolonke poistovna sa zastavil a hovori ze nema zakonnu poistku.
Pytam sa ci vie,ze za to hrozi vysoka pokuta,tak len pokrcil plecami.
Poriadne som este raz prezrel zadok a spravu o nehode som pokrcil zo slovami,
ze mu nebudem robit problemy a tiez mal zo sebou 2 dcery vo veku cca 8-10 rokov tak nech aspon kvoli nim dava pozor a odisiel som.