Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)

Príspevok od používateľa melonSVK »

Z najngegu... Zaujímavý prehľad "originality" Applu...

(veľké do prílohy)

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 0_700b.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

audio, vraj je to hoax, vid clanok skorej od setha :)

//tiez by som za realnu taku story bol rad :P
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Sak aj Apple sa zasmeje ked si vyrobu displejov pre iPhone premigruje k inemu dodavatelovi :) uz dlhsiu dobu sa o tom suska..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Soviet: aha, som si nevšimol. Škoda :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No neviem, Xijo, toto je čerstvá správa : http://uk.reuters.com/article/2012/08/3 ... 5H20120830
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

jj ta moja je s pred tyzdne. Nikto nevie co sa naozaj udeje. Ale nieco urcite...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Produkty Apple nemaju nijaku hodnotu, co si ich uzivatelia neuvedomuju .. co si uvedomuje Apple :)
Ale ludska hlupost .. :)

Plati aj o produktoch ktore sa ponasaju na tieto apploviny.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Racius, budes tej lasky a aj napises preco?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Vyrobna cena suciastok je par dolarov, takze cenu farebnych kovov berem :)
Ale dodnes som nenasiel vyuzitie apple produktov v nijakej oblasti zivota a to som si tych applov podrzal v rukach hodne a nijako ma to do dnesneho dna neoslovilo.

Ludsku pracu investovanu na vyvoj tychto zariadeni povazujem za jalovu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Dakujem :) bal som sa, ze intel pod nakusnutym jablkom alebo display na iphone nestoja nic :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aby si ma nechapal zle, snazim sa pohybovat v technologickom sektore, makam v spolocnosti na vyvoj integrovanych obvodov, kde je pomerne dost vela scitanych a inteligentnych ludi a mnohi z nich vlastnia apple produkt, avsak na otazku co im to prinasa sa mi nedostava uspokojivych odpovedi. Vlastnia len preto aby vlastnili. A ja si nazor urobit viem.
Pride mi to ako vyhodene prachy. A cas od casu si skocim kopnut na nejake forum rozputat hadku :D
Pride mi to celkom smiesne, vela kriku pre nic :D
jackb
Redeemer
Redeemer

ja ta zle neberiem a akceptujem tvoj nazor, lebo na ten ma kazdy pravo, aj ked sa nezhoduje s tym mojim. a urcite sa tu nesnazim rozduchat hadku. jedine s cim suhlasim, ze cena za jablko nad HW, ktory az tak vela nestoji je prepisknuta.

ak chces poznat co mne prinasa pouzovanie jablcnej elektroniky, tak u macbooku je to cas. osx nabieha rychlejsie, po logine je hned pripraveny na pracu, je stabilny, nekysne... plus velmi som si oblubil "programovanie pre neprogramatorov" pomocou nahravania applescriptov... z hw okrem podsvietenej klavesnice (ale to maju urcite aj win masiny) velmi paci sietovka airport, ktora na nestabilnej wifi v skole v porovnani s intelackymi nadviaze spojenie a aj ho drzi po cely cas...

v iphone mne osobne pride ios vyrieseny viac user friendly ako android, ktory som mal moznost vidiet, hlavne co sa ituitivnosti tyka. appky su vacsinou rovnake pre aj pre ios aj pre android s rovnakym nazvom, alebo sa daju najst ich plnohodnotne alternativy. nemam osobnu skusenost, ale podla vyjadrenia spoluziakov nie je upgrade androidu alebo jeho jailbrake tak jednoduchy ako je to u ios, ale mam to len z druhej ruky. najdolezitejsia vec pre mna je u iphone jeho velkost - da sa nosit v prednom vrecku nohavic. spoluziakova galaxy je tak velka, ze sa to da len v zadnom a ja by som teda nemal nervy na to bat sa sadat si na take mnozstvo penazi.

nemusime si tu merat pipikov, kazdy pouziva to co jemu vyhovuje, preto nepovazujem za rozumne nieho nutit pouzivat nieco co nechce :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

taktiež sa mi iOS zdá viac user friendly, svižnejší a spolahlivejší ..
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Oproti androidu viac user friendly urcite neni, iOS uz zaspal davno dobu ci uz UI alebo funkciami, stale to vyzera ako OS z 2007.
Osobne nenavidim ked je nejaka app na android ma ios ui. Taka oficialna twitter aplikacia je strasna.

Velkost tak isto mam 4'' v pohode ho nosim vo vackoch ma vyse roka bez obalu, bez folie, bez skrabanca.
Root, vec 2 klikov, custom rom, hodit zip na SD kartu a nainstalovat, otazka 5min.

Tiez proti iPhone nic nemam, len proti ludom, co si to kupia, lebo to ma jablko na sebe, a vsade hlasaju, ze to je to najlepsie na svete.

Su 2 druhy uzivatelov, ti co si kupia android/iPhone/Wp7 preto lebo chcu a vedia preco, a potom ta druha co si to kupi, lebo je to in.

Velmi dobra je tato seria: Som sa az cudoval ako su niektore veci zlozite na iphone, a hovori to tak nezaujato ze vytkne aj androidu, ale asi ste to videli vsetci.

Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

DEVZYO1G napísal:taktiež sa mi iOS zdá viac user friendly, svižnejší a spolahlivejší ..
User Friendly je jednoznačne viacej, ale len pre jednoduchších užívateľov. O svičnosti a spoľahlivosti sa tu dá hovoriť iba subjektívne. Samozrejme je jedno, či porovnávame prvý iOS, alebo nejaký iOS5, a to isté s Androidom, keď porovnáš Donut a Jelly Bean, tak to má naozaj spoločný snáď len názov. Obe tieto systémy sú v najnovších verziách už takmer dokonalé. No obe sú určené pre inú cieľovú skupinu.

Súhlasím s Pascalom. 4" je naozaj nič, a zmestím do aj do miniatúrneho vrecka. Bez fólie, bez púzdra, a moje S-ko je v super stave. A ako píše Pascal, root je otázka asi dvoch minút (záleží aj od zariadenia), upgrade oficiálnej alebo custom ROM je otázka 5 minút, rovnako flashovanie addonov, kernelov, a podobne. Ja som mal prvý krát Android v ZTE Blade (Enclair), a už v prvý deň som z toho telefónu spravil niečo neskutočné, svižné a rýchle. A stačilo stráviť polhodinku čítaním návodov, a druhú polhodinku sťahovaním a flashovaním. :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ja zas nemam rad android pozerov co nadavaju na Apple, len preto ze na to nemaju peniaze a v zivote od nich nic nedrzali v ruke viac ako 5 minut ;) tie iste hadky ako Linux vs Windows. Niekto si nemoze dovolit kupit OS, tak si na neho aspon ponadava. Applisti vas androidakov maju u prdele, rovnako ako windowsaci lunexakov, ale vy stale spoza plota budete vykrikovat a potom nam este nadavate, ze sme namysleni, ked sa branime :) kur*a, tak ked na to nemas, tak si to nekupuj a hotovo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tommyhot "Applisti vas androidakov maju u prdele" - tak preco sa tu rozculujes?
Zbytocne riesite kraviny. Kazdy si kupi co chce a ma pokoj. Aj ked u teba vidno, ze si myslis, ze clovek co ma apple je nadclovek oproti androidu, co je dost ubohe robit si mienku o cloveku na zaklade toho co ma za telefon. Takych ludi lutujem, ze ziju v materialnej dobe.
Napísať odpoveď