Výhrady k téme LOCKERZ
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To som navrhoval, ale skritizovali to s tym, ze ked bude mat niekto nejaku otazku, tak si pravdepodobne zalozi novu temu. Tie temy by sme vsak po zamknuti mohli hadzat do kosa. Teraz je to zrejme v takom stave, ze v tej teme stoji za citanie iba prvy prispevok a spam sa sustreduje za nim, no stale je to pod jednou temou. V tejto situacii je potom zbytocne citat to (pripada mi to ako tema Co ma dnes nahnevalo...), ludia sa tam proste vyrozpravaju a hotovo. Sem tam sa to este moze premazat. No stale to uz bude asi iba o tom, ze hodnotu ma iba prvy prispevok.audiotrack napísal:poriadne začať trestať znamená lock? Veď je tam všetko už spomenuté, tak sa to môže zamknúť a nikto tam nebude spamovať
Ja sa podujmem poreportovať debilné príspevky ak smiem. Označovať nebudem len také, kde sú nejaké užitočné informácie. Ak niekto chce, kľudne mi môže pomôcť budem len rád - v tej téme sa fakt nedá nič čítať. Nie som proti, aby sa tam pridávali informácie, ale fakt informácie - nie, ako bolo hore spomenuté, kto ide kedy spať a koľko má bodov.
-
moosha
Darca
Reportovat som sa podujal ja, tak isto ako napisat vsetko ostatne. Hned ako skonci tato vlna rozdavania cien, samozrejme ze to poreportujem. Myslim si, ze za ten cas co tam som tak viem posudit co dolezite je a co nie.romulus2 napísal:Ja sa podujmem poreportovať debilné príspevky ak smiem. Označovať nebudem len také, kde sú nejaké užitočné informácie. Ak niekto chce, kľudne mi môže pomôcť budem len rád - v tej téme sa fakt nedá nič čítať. Nie som proti, aby sa tam pridávali informácie, ale fakt informácie - nie, ako bolo hore spomenuté, kto ide kedy spať a koľko má bodov.
okej mne je to jedno, chcel som len pomôcť...ja tiež sledujem "problematiku" lockerz takže tu nie si jediný odborníkmoosha napísal:Reportovat som sa podujal ja, tak isto ako napisat vsetko ostatne. Hned ako skonci tato vlna rozdavania cien, samozrejme ze to poreportujem. Myslim si, ze za ten cas co tam som tak viem posudit co dolezite je a co nie.
úplne súhlasím so sundevilovým príspevkom dole
-
Soviet
Darca
Toto nieje bohvieaky sposob..Das ludom raz vyzabavat sa, budu to robit nafurt..Nech sa naucia co je podstatne a co nie..Ale to, ze niekto caka 2hod vecer, podla mna k teme nema nic..Nech si caka, ale nech to tam nepise..Cize hned by som reportoval ked vidim, nech sa zbytocne nechytaju na prispevky dalsi nespamuju tam tiez..Podla mna teda nema byt rozdiel medzi normalnym dnom a redeemom..To niekto si uz nedokaze vyklikat cenu bez toho aby sa pochvalil/zanadaval si niekde na fore?moosha napísal:Reportovat som sa podujal ja, tak isto ako napisat vsetko ostatne. Hned ako skonci tato vlna rozdavania cien, samozrejme ze to poreportujem. Myslim si, ze za ten cas co tam som tak viem posudit co dolezite je a co nie.
to si sa sice podujal, ale na poslednych par strankach aj ty spamujes ako zmyslov zbaveny:moosha napísal:Reportovat som sa podujal ja, tak isto ako napisat vsetko ostatne. Hned ako skonci tato vlna rozdavania cien, samozrejme ze to poreportujem. Myslim si, ze za ten cas co tam som tak viem posudit co dolezite je a co nie.
http://www.hojko.com/search.php?search_ ... erid=28731
zmazat VSETKO okrem prveho prispevku
-
Soviet
Darca
Veru tak..Suhlasim aj ja..sundevil napísal:to si sa sice podujal, ale na poslednych par strankach aj ty spamujes ako zmyslov zbaveny:
http://www.hojko.com/search.php?search_ ... erid=28731
zmazat VSETKO okrem prveho prispevku
-
lekoklatik
VIP
Neviem mne príde tiež divné že tam dávate screeny z mailu alebo čo si práve idete kúpiť. Keby ste postovali fotky ako máte tie výrobky doma na posteli alebo kde, tak to je iné...
Hey ale nestarám sa. Bol som sa tam raz na niečo opýtať, bolo o mňa postarané a viac tam nepotrebujem ísť. Len ma zarazilo že neprešiel ani týždeň a bolo tam cez 15 strán...
Hey ale nestarám sa. Bol som sa tam raz na niečo opýtať, bolo o mňa postarané a viac tam nepotrebujem ísť. Len ma zarazilo že neprešiel ani týždeň a bolo tam cez 15 strán...
-
audiotrack
VIP
..z toho približne 10 strán (cca 150 príspevkov) bolo dnes ráno zmazanýchlekoklatik napísal:Neviem mne príde tiež divné že tam dávate screeny z mailu alebo čo si práve idete kúpiť. Keby ste postovali fotky ako máte tie výrobky doma na posteli alebo kde, tak to je iné...
Kedze tu x ludi pisalo ako to bude reportovat ale nespravili ani kok*t tak to pomaly reportujem ja a maze sa to, uvidime ako dlho tam ten poriadok vydrzi.
A moosha, ak chces aby ta ludia povazovali za "topic majstera" ci ako si sa to tam nazval, neser si do vlastneho hniezda.
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2009, 14:32 )
Hotovo, zmizlo sice aj par prispevkov ktore som nereportol a mali ako-taku vypovednu hodnotu ale to je uplne jedno, kedze odteraz ked niekdo polozi novu otazku, moosha ju proste aj s odpovedou prida do FAQU a cela problematika okolo nej sa zmaze. Tak by sa nam malo darit udrziavat topic cisty a napriek tomu nabity dostatkom informacii.
A moosha, ak chces aby ta ludia povazovali za "topic majstera" ci ako si sa to tam nazval, neser si do vlastneho hniezda.
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2009, 14:32 )
Hotovo, zmizlo sice aj par prispevkov ktore som nereportol a mali ako-taku vypovednu hodnotu ale to je uplne jedno, kedze odteraz ked niekdo polozi novu otazku, moosha ju proste aj s odpovedou prida do FAQU a cela problematika okolo nej sa zmaze. Tak by sa nam malo darit udrziavat topic cisty a napriek tomu nabity dostatkom informacii.