Vyhrazne SMS-ky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Vyhrazne SMS-ky

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dnes som jednu dostal...od nackov(asi)..ze dostanem na p*cu a tak,ze si ma pockaju po skole...Tak sa pytam,ci ste niekto takuto alebo podobnu/e SMS-ky dostali..ak hej,tak asi o co tam slo..a jak ste to vyriesili...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mozno si niekto robi z teba len srandu a mozno nie. Ved uvidis po skole :D
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

Mas pravo sa obratit na policiu SR ukazat vyhraznu sms cislo .. oni vystopuju .. ulozia blokovu pokutu ak sa jedna o otravovanie 3000sk ak ide o vyhrazanie sa a ine formy zastrasovania.. sudne konanie z moznostou odsudenia podla trestneho zakona
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

lol mne tak poslal kamos. mal novy mobil, ja som nemal jeho cislo :D som sedel s kamosmi na lavicke a on mi poslal sms ze mam okamzie zalest domov ak nechcem od nackov dostat na hubu a podobne driisty :D mi fajne redlo vtedy :D
tomask8
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa tomask8 »

Ked ty pisali nackovia.. tak mas snimi nieco ?
Odkial by poznali tvoje cislo ked sa snimi nestikas?
nekdo si steba robi asi haluz
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

sice nie sms ale:
mne raz volal nejaky chuligan ze co som robil sobotu vecer? vtedy som sa kus opil ale pametal som si vsetko (zjavne nie) a zacal mi nadavat ze ked sa este raz pozriem na jeho holku tak ma zatlcie pod ciernociernu zem. vtedy mi fajne stislo lebo som ani nevedel o com vlastne rozprava pretoze som o nicom nevedel. stislo mi z toho co som vlastne robil? a dodnes neviem aky zazitok som mal s tym dievcatom :? :oops:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

nie, nic podobne.. nastastie,..
snazim sa nemat nepriatelov,..
ale najskor by som sa snazil zistit si komu to cislo patri (zacal by som u tej databazy co unikla pred par rokmi kde je teda globtel/eurotel/pevna linka) ci tam nahodou to cislo nie je,.. ak by nebolo tak potom skusit to zistit nejako inak,. popripade si dat clir a volat na to cislo,...
proste nieco robit,.. ale pokial nie si konfliktny a nemas paru preco prave teba niekto takymto sposobom "kontaktoval" tak to hod za hlavu, niekto si robi haluz :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ak to bola vyhrazna sms, moze ist za to dotycny aj sediet. chod s tym na policiu. ked to urobil niekto zo srandy aspon sa nauci ze aj sranda ma svoje medze
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nie konkretne taku, ale taku peknu v poslednej dobe, z ktorej som bol trosicku roztraseny bola: "Ty co mas s mojou zenou.!" :)
Po troch hodinach strachu sa mi kamarati priznali :wink:
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

ja si z toho uz ani nic nerobim.. vcera mi volal dakto z clirka najprv velky kamarat a potom zacal ze dostanem a take a ze s kolkymi babami som teraz ze ci mi fajcia a takee traposiny... :D asi je skaredy :D ja osm oblubeny u bab taze tak no :D ale rozmyslal som ze na policiu pojdem ze vyhrazny telefonat... to tiez maju v nejakej databaze ze ?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Traktorista napísal:ale najskor by som sa snazil zistit si komu to cislo patri (zacal by som u tej databazy co unikla pred par rokmi kde je teda globtel/eurotel/pevna linka) ci tam nahodou to cislo nie je,.. si robi haluz :)
Presne to som spravil....hned ma to napadlo..az na to telefonovanie...Boli to nackovia..Viem to...V meste sa mnozia jak kraliky...a potom si vela dovoluju...(ale to som uz pisal v teme "skinheads")Konkretne mi napisali:"co je ty kok*t v*jebany?este si nedostal na p*cu?davaj si na mna pozor,lebo ta pred gymplom pockame a rozobereme ta ako bicykel.nevies s kym mas docinenie punker!"-ako vyhrazanie to myslim staci...no je tu este jeden problem...v nasom meste sa s nackami poznaju aj vsetci policajti...dali im na mna meno...ale to bolo vsetko..proste pred rokom za mnou prisiel ich vodca sa vyhrazat...a to bolo 2 mesiace potom,ako sa stalo to,co sa stalo..mal som uplne iny uces...ine oblecenie...ale to je na inokedy...nechcem to riesit nasilnou cestou...lebo to tiez plodi len nasilie...takze opat by to skoncilo,kde to aj zacalo...Dufam,ze to bol len zart..alebo ked nie,tak mam medzi nimi aj nejakych kamaratov...a dal som si to zistit...rozmyslal som aj tak,ze to boli len nejaki zasrani,pretoze vacsi by len prisli a sundali by ma...ziadne trapne SMS-ky...to si myslim...aj tak su trapny... :roll:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ZitePunkom napísal:Presne to som spravil....hned ma to napadlo..az na to telefonovanie...Boli to nackovia..Viem to...V meste sa mnozia jak kraliky...a potom si vela dovoluju...(ale to som uz pisal v teme "skinheads")
ako teraz sa na nackov hra hrozne vela malych deti, ktori sa proste potrebuju niekam zaradit a si myslia ze takto z nich aspon budu "tvrdi chlapci"...
kazdopadne si radsej zaobstaraj nejaky ten pfefer sprej :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

:D mne sa teraz 14rocny "nacko" vyhrazal na pokeci, ze si ma najde a zbije ma na hokeji :lol:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

by ste sa cudovali ale ajtaky 14 vedia byt otravny minule tak s partiou do nas skakali a kamos sa s nim len tak natahoval no ten zasran mu taku pr*ebal s ringom ze fakt trocha nizsie a ho zabije
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no jak? dostal si na p*cu? :smt045
Začiatok Konca
Professional
Professional

Nie..nedostal...to je smola :hehe: co..?Ale nie...mal som 5 hod..tak mozno v stredu..:hehe: ozvem sa :hehe:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

prajem ti aby to bola len dakoho blby vtip...lebo teraz nevies ci si niekto robi haluz alebo fakt nackovia :o stastie ze rapperov nebijuu aspon dufammm :?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Rapperov bijú ľudia s rozumom.Lebo ľudia s rozumom sú protiklad rapperov
Začiatok Konca
Professional
Professional

Dieg0 napísal:Rapperov bijú ľudia s rozumom.Lebo ľudia s rozumom sú protiklad rapperov
- ktomu len tolko :hehe: ...Ani dnes som nedostal..:) kamarat sa pytal nackov,ze ci mi to nepisali..ze vraj to neboli oni...takze to bude len nejaky maly ko*ot,ktory robi druhym ludom nervy...By som ho zabil,keby viem,ktory to je...jake nervy mi spravil..ked som si to precital,tak mi az zle ostalo,ze som mal krrce v bruchu,ked som siel jest...Haj*el po*ebany(ten,ktory mi to poslal)...
Mixalesko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mixalesko »

Chlapi nebojte sa, staci pozhanat zopar litrikov ak mate 18 tak si kupre plynovu pistol a je po problemoch. K tomu zopar nabojov s peprovym praskom a neni o com. Aj ja uvazujem ci si to nekupim, ved za 5000 sa da kupit celkom fajn 9mm zbran+naboje+puzdro. A este k tomu netreba zbrojny preukaz, ak to pouzijes iba na nutnu obranu a viac ako z 1 metra neublizi to len chlap nebude 3 minuty vediet co sa stalo. Myslim, ze 3 min su dlhy cas na utek, ked trafis jedneho ostatni si to asi rozmyslia. Musi to byt vsak nutna obrana svojej osoby podla zakona inak to moze byt probleem tak POZOR.
Napísať odpoveď