Videl si prci 1 ? mohol by robit nieco take ako ked robil ten XY striptiz pred nadjoumidnight_man napísal:co ma zacat tancovat?
Vyklopit to na velku noc = trapas?
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
Joxxo napísal:Videl si prci 1 ? mohol by robit nieco take ako ked robil ten XY striptiz pred nadjouale to bol viac menej for ... skor si mislim ze prve by mal zacat tutu mutu a tak az o chodeni ,lebo len tak vybehnut nanu ze budeme spolu chodit ? ale necital som predchadzajuce prispevky ...
Jasne, skusenosti sa zidu, ved co poznam, tak nikto si nedal povedat(vratane mnamidnight_man napísal:jaaajtak to na to som zabudolano to je dobra vec
to poznam poznam...pomaly a nenapadne
a sup ho a ani nevies kedy sa vertikalna poloha zmenila na horizontalnu
![]()
///preco by nemal? a ked nic o skusenost viac kolega..v 15 tich to nieje koniec sveta..
///veru michau nemam sajnu co si myslelale tak ak chce chlapec skusit,nech skusi...ale seci vieme ako to skonci...ale tak
proste nech skusi
//mi-chau: pridaj si asi radsej citaciu, pretoze je tu dost vela prispevkov a chvilu mi unikala suvislost
-
midnight_man
Guru
zdar diego, jedna vec je ista a rokmi overena, nikdy ale nikdy (i ked tazko sa toho drzat lebo to clovek v takych situacich vzdy mysli ako inac), neplanuj take veci dopredu. "ze vtedy a vtedy pojdeme tam, najprv sa budeme rozpravat, zajdeme na kofolu a potom ked bude pekne a akurat zapadat slnko a sa ocitneme v nejakom parku tak to vyklopim..." lebo stane sa to, ze nejaky detail co si planoval ti nevyjde, dostanes sa na vazky a zrazu budes dumat ci to vyklopit alebo nie..a nakoniec sa na to vyseries, ze povies zajtra a tak, a potom to odialis zas a zas...az nakoniec sa to tak predlzi, ze nebude mat vyznam vobec nieco take hovorit, vsetko sa akosi mierne doserie a tak.... a tak ak to myslis vazne, prejav svoje pocity hned ako je to mozne...teda ak si si nimi isty ze to tak citis a ma to tak byt...ak nie tak pockaj ked budes mat v tom jasne ale urcite nehladaj konkretnu situaciu..hladaj seba
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Fabo
Hardcore addict
No ked hej, tak potom drzim palceDieg0 napísal:1, Myslim ze existuju aj take vztahy
Nerad som negativisticky ale nie som isty ci si len nemysli ako krasne mu to vychadzaDieg0 napísal: 2, Tym si myslel spana?Mam kamarata co to ma rovnako ako planujem ja a vychadza mu to kranse uz 8 mesiacov
Tak ci onak, drzim ti palce.
noo skoro ti klaplo , neviem uz ake velke ci male su medzi vami city , ale predsa len planovat si "ajj a na velku noc to zo seba dosttanem" co tu uz vazne nik na tom svete nerobi nic spontalne ?? .. ved ak by na to moznost bola tak to sam vycitis ci uz bude alebo nebude velka noc ,, noo a ak bude mat holka zaujem tak ak niesi natvrdly tak si to hadam vsimnes a ziadne otrepane detske frazy ako "chces so mnou chodit? " jej vraviet nebudes musiet ... noo a inac uz len teda vela stastiaDieg0 napísal:nechám plynúť a buď to klapne alebo nie
-
midnight_man
Guru
fizz : diki za nazor presne takto to citim
slavo : prave to ze neviem ako sa vyhnut tym otrepanym frazam ... to ma serie
midnajt : u nej doma budem maximalne pol hodinku potom sa vyraza von takze v tom problem nevidim
Fabo : dik za drzanie palca budem to potrebovat
all : Prosim berte ma troska "nadlahcene" toto je moj prakticky prvy pokus o babu a samozrejme ako kazdy nechcem nci dosrat
slavo : prave to ze neviem ako sa vyhnut tym otrepanym frazam ... to ma serie
midnajt : u nej doma budem maximalne pol hodinku potom sa vyraza von takze v tom problem nevidim
Fabo : dik za drzanie palca budem to potrebovat
all : Prosim berte ma troska "nadlahcene" toto je moj prakticky prvy pokus o babu a samozrejme ako kazdy nechcem nci dosrat