Vyklopit to na velku noc = trapas?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

midnight_man napísal:co ma zacat tancovat? :D
Videl si prci 1 ? mohol by robit nieco take ako ked robil ten XY striptiz pred nadjou :D ale to bol viac menej for ... skor si mislim ze prve by mal zacat tutu mutu a tak az o chodeni ,lebo len tak vybehnut nanu ze budeme spolu chodit ? ale necital som predchadzajuce prispevky ...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Midnajt ona ma 15 ja 17 v aprili

// midnajt nik nevie ako to skonci :) imho :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Joxxo napísal:Videl si prci 1 ? mohol by robit nieco take ako ked robil ten XY striptiz pred nadjou :D ale to bol viac menej for ... skor si mislim ze prve by mal zacat tutu mutu a tak az o chodeni ,lebo len tak vybehnut nanu ze budeme spolu chodit ? ale necital som predchadzajuce prispevky ...
:D len aby nevbehla mamka do izby :D potom jediny kdo bude vybiehat bude on :D ale oknom
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

midnight_man napísal:jaaajtak to na to som zabudol :D ano to je dobra vec :D to poznam poznam...pomaly a nenapadne :D a sup ho a ani nevies kedy sa vertikalna poloha zmenila na horizontalnu 8)

///preco by nemal? a ked nic o skusenost viac kolega..v 15 tich to nieje koniec sveta..
///veru michau nemam sajnu co si myslel :D ale tak ak chce chlapec skusit,nech skusi...ale seci vieme ako to skonci...ale tak ;) proste nech skusi
Jasne, skusenosti sa zidu, ved co poznam, tak nikto si nedal povedat(vratane mna :D ) a skoncilo to len a len sklamanim, tak som chcel aspon Diega usetrit.
//mi-chau: pridaj si asi radsej citaciu, pretoze je tu dost vela prispevkov a chvilu mi unikala suvislost :) ale v podstate im jeden staci, len lepsi je ten ktory je blizsie :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ze im jeden penis nestaci no...
(zide z oci, zide z ohanbií)
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:...midnajt nik nevie ako to skonci :) imho :)
a zili stastne az kym nepomreli 8)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Mozno ;-).No ved ako som vravel uvidim(e) co a ako.Dam vediet
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

zdar diego, jedna vec je ista a rokmi overena, nikdy ale nikdy (i ked tazko sa toho drzat lebo to clovek v takych situacich vzdy mysli ako inac), neplanuj take veci dopredu. "ze vtedy a vtedy pojdeme tam, najprv sa budeme rozpravat, zajdeme na kofolu a potom ked bude pekne a akurat zapadat slnko a sa ocitneme v nejakom parku tak to vyklopim..." lebo stane sa to, ze nejaky detail co si planoval ti nevyjde, dostanes sa na vazky a zrazu budes dumat ci to vyklopit alebo nie..a nakoniec sa na to vyseries, ze povies zajtra a tak, a potom to odialis zas a zas...az nakoniec sa to tak predlzi, ze nebude mat vyznam vobec nieco take hovorit, vsetko sa akosi mierne doserie a tak.... a tak ak to myslis vazne, prejav svoje pocity hned ako je to mozne...teda ak si si nimi isty ze to tak citis a ma to tak byt...ak nie tak pockaj ked budes mat v tom jasne ale urcite nehladaj konkretnu situaciu..hladaj seba
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mi-chau povedal by som, ze pri spravnej HW konfiguracii sa najdu aj niektore odhodlane cakat - ved naco si budu znizovat svoj "standard" ;)
Swayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Swayne »

Dieg0 napísal:"Vies ako mam moc rad metal.Teba mam rad viac"
Toto je dobré... :) Podľa mňa by si proste presnta takto jednoducho pomaly k tomu mal dospieť, ako tu už aj bolo spomínané - reč tela a bla bla... proste aj mne to príde také brutálne a detinské na ňu vybľaknúť, že s ňou chceš chodiť... :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Dobre tak už to neriešim.Dnes sa mi potvrdilo že z jej strany tie city ku mne niesu zrovna malé :D.Takže to už len nechám plynúť a buď to klapne alebo nie :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jj, ale nechod ani moc pomaly, ja to neviem nikdy odhadnut a potom to krachuje :D
a nevadi ked sa sklames, vypijeme, ponadavame :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pozri ak ti vysiela signaly ..tak zacni blabla ako ti je s nou fajn akuk do oci ..na pery a suvislo rozpravaj spomaluj a nahni sa a drz si palec :) ...ono ak ta chce tak je jedno co sa stane a co urobis:)

//pina: aspon im to dlhsie vydrzi :lol: ale nie ..ak moj nazor tiez by som do toho nesiel
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

no ked byva 60 km od teba tak enviem co ma vobec zmyse to "vyklapat"..sry ale aj by som asi do toho nesiel
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Suhlas s Pinacoladou.

Iste, vztahy na dialku mozu fungovat velmi pekne (spanoo je priklad, ak som si spletol ludi sorry), ale tieto maju 2 zakladne rozdiely:

-1. Pary nemaju vek 15 a 17

-2. Vacsina takychto vztahov vznikala blizko a len casom sa zmenili na dialkove.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

1, Myslim ze existuju aj take vztahy :P

2, Tym si myslel spana?Mam kamarata co to ma rovnako ako planujem ja a vychadza mu to kranse uz 8 mesiacov :)

Ved po pondelku uvidim a podam result
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Dieg0 napísal:1, Myslim ze existuju aj take vztahy :P
No ked hej, tak potom drzim palce :)
Dieg0 napísal: 2, Tym si myslel spana?Mam kamarata co to ma rovnako ako planujem ja a vychadza mu to kranse uz 8 mesiacov :)
Nerad som negativisticky ale nie som isty ci si len nemysli ako krasne mu to vychadza :?

Tak ci onak, drzim ti palce.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Dieg0 napísal:nechám plynúť a buď to klapne alebo nie :)
noo skoro ti klaplo , neviem uz ake velke ci male su medzi vami city , ale predsa len planovat si "ajj a na velku noc to zo seba dosttanem" co tu uz vazne nik na tom svete nerobi nic spontalne ?? .. ved ak by na to moznost bola tak to sam vycitis ci uz bude alebo nebude velka noc ,, noo a ak bude mat holka zaujem tak ak niesi natvrdly tak si to hadam vsimnes a ziadne otrepane detske frazy ako "chces so mnou chodit? " jej vraviet nebudes musiet ... noo a inac uz len teda vela stastia :wink:
midnight_man
Guru
Guru

bude sediet doma u nich...vedla maminka z ocom niekde a on tam bude riesit nieco taketo? zdravas? sak si to skuste predstavit vy ..ja si to teda predstavit neviem.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

fizz : diki za nazor presne takto to citim
slavo : prave to ze neviem ako sa vyhnut tym otrepanym frazam ... to ma serie
midnajt : u nej doma budem maximalne pol hodinku potom sa vyraza von takze v tom problem nevidim
Fabo : dik za drzanie palca budem to potrebovat :P

all : Prosim berte ma troska "nadlahcene" toto je moj prakticky prvy pokus o babu a samozrejme ako kazdy nechcem nci dosrat
Napísať odpoveď