vykreslovanie na x1650xt
vykreslovanie na x1650xt
Neporadí mi niekto, ked spustím hru tak mi zle vykresľuje detaily, napr. FEAR
alebo Tomb Raider, namiesto lietajúcich vtákov tam mám čierne štvorčeky. Už som skúšal tri drivery a nič. Nevie niekto čím to bude ??????
alebo Tomb Raider, namiesto lietajúcich vtákov tam mám čierne štvorčeky. Už som skúšal tri drivery a nič. Nevie niekto čím to bude ??????
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Napis ostatok zostavy, neprehrieva sa ta karta? Pozri ci sa toci ventilator... Toto je skor HW chyba ak si to preinstaloval. Slaby zdroj, alebo sa prehrieva, pripadne si ta karta "nesadla" s chipsetom/doskou... Ale to skor nie... Takze bud slaby zdroj (aj ked tato karta AZ tak moc zrava nie je...), alebo sa prehrieva
Pozri teploty ak to ma teplotne cidlo, a pozri aku znacku zdroja mas 
http://www.atcomputers.sk/katalog/2090020983/psu.jpg
to je moj zdroj
to je moj zdroj
-
krija
VIP
moja jedina rada je skus kartu podtaktovať. najskor vyskusaj podtaktovat iba pamate. tie na tejto karte bezia na uplne maximalnej hodnote. (latencia 1,4 ns = 1400MHz)
Přetaktování bylo poměrně rychlé. Při jakémkoliv pokusu o změnu frekvence pamětí obraz zamrzl a pomohl už jen restart. Jádro se vyšplhalo na solidních 660MHz.
ale jadro ma v zatazi slusnych 63°C.Chlazení je stejně jako u předchozí karty Asus dost hlučné, naštěstí už je i regulovatelné. I přes regulaci je karta hlučná, žhavá a žravá. Cívky napájecího obvodu dosahovaly v zátěži okolo 90°C a kondenzátory přibližně 70°C. Musím podotknout, že byly „ochlazovány“ proudícím vzduchem z chladiče.
ak podtaktujes tie pamate a pomoze to, tak by som ju isiel aj tak reklamovatje vidět, kde grafické karty ATI zaostávají. RV560 i přes 80nm výrobní proces spotřebuje téměř o 30W více než 7600GT. (171W vs 143W)
-
misokgb
King
Tak v tom pripade je poskodena kartamironen napísal:skusal som uz aj novy zdroj FORTRON 400W, ze by to chcelo este vacsi. Na krabici mam napisane poziadavky hardware: 450-Watt power supply or greater, 30 Amps, 12 Volt rail, len mam obavy ze ked ho kupim aj tak mi to nepomoze
-
vendo
Guru
jednoznacnemironen napísal:skusal som uz aj colina a pri hre sa objavuju cervene stvorceky a podobne, potom hru sekne a po case znova spusti, neviem ci mam dat tu kartu na reklamaciu
taketo "artefakty" sa aj mne objavovali (MSI 6600diamond) asi okolo taktov 580/1200
a 400 fortron ako bolo napisane by ju v pohodicke potiahol