Ahojte. Potreboval by som radu. Na svojom PC s OS Windows XP mám aktivovanú položku automatické aktualizácie. Od určitého okamihu sa stávajúce a nové aktualizácie nedali nainštalovať (hoci sa inštalácia spustila aj pri vypínaní XP, vždy zlyhala). Chcem sa preto spýtať, ako je možné odstrániť (a kde vôbec nájsť) stiahnuté aktualizácie z môjho systému, čím, predpokladám, umožním opätovné stiahnutie týchto aktualizácií a ich následnú inštaláciu. V súčasnosti však nemôžem žiadne aktualizácie nainštalovať, inštalácia vždy zlyhá, a počet aktualizácií narastá. Tento problém tiež značne predlžuje dobu vypínania OS. Skúšal som aj googliť, ale nič som nenašiel. Prosím o radu. Ďakujem
pozn: mám legálny OS
Výmaz aktualizácií
Re: Výmaz aktualizácií
Pokial mas zapnutu obnovu systemu, tak zacni tym. To by malo pomoct. Ak nie, tak sa daju odinstalovat aj cez pridat a odstranit programy, len je nutne zaskrtnut policko vratane aktualizacii. Ale toto skonci asi chybou, bo sa vlastne nic nenainstalovalo. Tretia moznost je pouzit ccleaner a precistit system a dufat, ze to pomoze. Potom je tu este moznost sa vratit do stavu po nainstalovani OS, ale to je dost devastujuce pre niektore programy a celkovo potom treba ponahadzovat ovladace atd, atd.sopeno napísal:Ahojte. Potreboval by som radu. Na svojom PC s OS Windows XP mám aktivovanú položku automatické aktualizácie. Od určitého okamihu sa stávajúce a nové aktualizácie nedali nainštalovať (hoci sa inštalácia spustila aj pri vypínaní XP, vždy zlyhala). Chcem sa preto spýtať, ako je možné odstrániť (a kde vôbec nájsť) stiahnuté aktualizácie z môjho systému, čím, predpokladám, umožním opätovné stiahnutie týchto aktualizácií a ich následnú inštaláciu. V súčasnosti však nemôžem žiadne aktualizácie nainštalovať, inštalácia vždy zlyhá, a počet aktualizácií narastá. Tento problém tiež značne predlžuje dobu vypínania OS. Skúšal som aj googliť, ale nič som nenašiel. Prosím o radu. Ďakujem
pozn: mám legálny OS
p.s.: Alebo, pokial mas legalny, tak zavolaj na ich support, posli maila alebo akokolvek kontaktuj osoby z MS supportu.
-
nejakymarko
Addict