Nainstaloval som si hry na nokiu n70 a v mobile mi nejdu vymazat tak som ich vymazal cez pocitac,ale v mobiel su stale a stale zaberaju miesto,ale ked pripojim mobil ku pocitacu ziadne hry nevidiet.
cO s tym?
Dakuejm za pomoc
Vymazanie hier z nokia n70
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vymazanie hier z nokia n70
N70 ma symbian, cize bud to odinstalujes (v telefone je na to ikonka, tusim program manager sa to vola, alebo tak nejak) alebo cez pc .... je to v "drive"/system/apps/meno_aplikacie, "ikonku" Ti vytvara subor.app a za "drive" si dosad pismeno jednotke kde je hra nainstalena (c - telefon, e - pamatovka a pod.)xman napísal:Nainstaloval som si hry na nokiu n70 a v mobile mi nejdu vymazat tak som ich vymazal cez pocitac,ale v mobiel su stale a stale zaberaju miesto,ale ked pripojim mobil ku pocitacu ziadne hry nevidiet.
cO s tym?
Dakuejm za pomoc
pockaj ty si akoze vymazal co ?
Menu / Nastroje / Spravca Aplikacii
tam si len vyhladas hru a stlacis C a odinstalujes.
toto funguje ak je to symbian or java hra
ak je to napr N-Gage hra ktora sa instaluje tak ze musis do zlozky SYSTEM prekopirovat veci do apps a libs tak iba zmazes tie adresare co si prekopiroval (pozor nie ze zmazes celu zlozku system!)
skus blizsie napisat ake hry si tam instaloval a ako si ich "zmazal"
Menu / Nastroje / Spravca Aplikacii
tam si len vyhladas hru a stlacis C a odinstalujes.
toto funguje ak je to symbian or java hra
ak je to napr N-Gage hra ktora sa instaluje tak ze musis do zlozky SYSTEM prekopirovat veci do apps a libs tak iba zmazes tie adresare co si prekopiroval (pozor nie ze zmazes celu zlozku system!)
skus blizsie napisat ake hry si tam instaloval a ako si ich "zmazal"
-
MarkAurel
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
treba ist do tool/manager a tam si vyberies soft a odinstalujes ho, ak si ho zmazal len tak rucne, tak sa nediv ze ti tam ostali zbitky. Alebo si sformatuj phone *#7370#, pripadne prehraj novy fw, na www.nokia.co.uk najdes Nokia software updater stiahnes pre n70 pripojis dku2 kabel a flashujes