Ahojte,
neviete kde a či je vôbec možné vymeniť ani nie tak displej (aj keď si myslím že to pôjde len v kope) ale dotykovú plochu na Surface Pro 3 i7 8GB 256GB na SVK? Všade hľadám ale nič... Stala sa nehoda. Displej si síce v poriadku dá sa pracovať ale presne nato čo som ho kúpil tak ho nemôžem používať.... Jasné ani pero naňom nefunguje.
Ďakujem
Výmena displeja na "PC"
Re: Výmena displeja na "PC"
Dotykova plocha bude lepena s displejom zrejme, je to prilis velka plocha na odlepenie a lepenie. Teda asi skor to vziat spolu s lcd ako jeden kus.
No skvelé to som aj čakal a nevieš či náhodou to niekto na SVK robí? Nejaká firma alebo podobne? Google mi nič nehodil tak nvm
Surface by mal byt od Microsoftu a tak pocitam, ze budu pouzivat daky standard v podobe kabla, konektora, displeja, nuz treba pohladat specifikaciu a co by tam sedelo. Skus si dat Google, daj hladat "nove lcd displeje" alebo "lcd na notebooky", najde ti specializovane firmy, ktore ponukaju lcd. Tak im skus napisat, oni by najskor mohli vediet podla popisu a oznacenia Surface, ze co tam bude pasovat.
skvele.. dakujem pekne