Vymena hlavice DSG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vymena hlavice DSG

Príspevok od používateľa DENNY »

Ahojte,

je tu niekto, kto by mi vedel stopercentne poradit (nakolko nechcem experimentovat :D) ci je mozne vymenit hlavicu DSG paky z Tiguanu (r.v. 2018) do Passatu Variant B8 (r.v. 2016)?

Ja som v takychto veciach laik a teda nechcem rozobrat obe paky a potom zistit, ze to jednoducho nepasuje. V principe mi to pridu totozne hlavice, ale pre istotu sa opytam. Pozeral som aj zopar videi na YT tak nevyzera to zlozito, prakticky je cela hlavica len nacvakana na svorkach...

EDIT: nech som presnejsi, nechcem vymenit komplet celu hlavu aj s kozenkou atd., chcem vymenit len tie "bocne strany" a ten kovovy vrch

Dakujem za kazdu odpoved :)
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Vymena hlavice DSG

Príspevok od používateľa heker »

Hod sem fotku, ze co chces menit a aky je dovod. Nemaju tieto paky svetielko s oznacenim, pripadne gombik na lavej strane? Treba to pozriet v ETKE co a ako, ze ci tam je daka elektronika, riadiaca jednotka alebo co.
DENNY
Medium Star
Medium Star

Re: Vymena hlavice DSG

Príspevok od používateľa DENNY »

Jedna sa iba o tie kozene boky a kovovy stred, je to nacvaknute na takych svorkach. Predsa len som to okusil na vlastnej kozi, pasuje to :-D tak sorry za viacmenej zbytocnu temu, ale mozno sa to niekomu dobuducna zide. Pomohlo mi toto video:

Napísať odpoveď