cez vikend idem menit motor na felde, mam druhy ktory ma 110k km, chcem sa spytat co v nom vsetko vymenit, olej a take veci to viem, ale co by som potreboval, je cely len bez klapky, ktoru dam zo stareho motora , a ten novy je oteceny od oleja pri prevoze cim ho umyt, je na to niaky pripravok ci staci doma si poradit snim. diky
vymena motora felicia
-
Kenny.sk
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
vymena motora felicia
caute hojkaci,
cez vikend idem menit motor na felde, mam druhy ktory ma 110k km, chcem sa spytat co v nom vsetko vymenit, olej a take veci to viem, ale co by som potreboval, je cely len bez klapky, ktoru dam zo stareho motora , a ten novy je oteceny od oleja pri prevoze cim ho umyt, je na to niaky pripravok ci staci doma si poradit snim. diky
)
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vymena motora felicia
Od oleja ho umyješ technickym benzinom a handrou alebo pripravkom Arva.
Re: vymena motora felicia
Odporúčam MOTOPUR (biela fľaška obsah 1 liter) preleješ napr do rozprašovača napr. ja neviem čo je na okná alebo podobne. Po nastriekaní nechaj pôsobiť cca 10 až 15 minút s tým, že potom len opláchneš motor (nie silným tlakom !!! kľudne aj WAPKOU ale ružicu prestav na oplach jemným tlakom nie priamy tlak !!! Ako by si chcel rezať kameň vodou
... Zakryť ALTERNÁTOR !!! a všetko s čoho trčí kábel ... napr Tesco igelitkou
foto Motopuru (cena ja som kúpil cca pred 10 dňami za 3,60€ takže najviac to bude max do 5€ čo nie je tragické kedže na motor minieš max 3deci takže je to na cca 3 použitia ... )
foto Motopuru (cena ja som kúpil cca pred 10 dňami za 3,60€ takže najviac to bude max do 5€ čo nie je tragické kedže na motor minieš max 3deci takže je to na cca 3 použitia ... )