vypadavanie internetu T-com (neviem kde je chyba)
ja mam zase takyto problem s tymto glitelom...
mam zapnuty pc, zapnuty modem, vsetko ide (net nabehne asi minutu po zapnuti modemu)
ked chcem preinstalovat nod, alebo tahat z rapidu, aby sa mi resetla IP, tak vypnem modem a vtedy mi zamrzne PC..
neskor sa k tomu prida aj pisklavy zvuk a neda sa pohnut s nicim..
ked zapnem znova modem (manualne tlacitkom), PC odmrzne a vsetko ide zase normalne...
otazka je: ked je modem vypnuty (a PC zamrznute) nemozem ten cas nic robit... da sa s tym nieco robit alebo kde je problem?
dakujem za info
mam zapnuty pc, zapnuty modem, vsetko ide (net nabehne asi minutu po zapnuti modemu)
ked chcem preinstalovat nod, alebo tahat z rapidu, aby sa mi resetla IP, tak vypnem modem a vtedy mi zamrzne PC..
neskor sa k tomu prida aj pisklavy zvuk a neda sa pohnut s nicim..
ked zapnem znova modem (manualne tlacitkom), PC odmrzne a vsetko ide zase normalne...
otazka je: ked je modem vypnuty (a PC zamrznute) nemozem ten cas nic robit... da sa s tym nieco robit alebo kde je problem?
dakujem za info
-
Daniel9911
Professional
Re: vypadavanie internetu T-com (neviem kde je chyba)
Čavko ja mam tiez podobny problem, jedna kamoška mi volal že im vypadol net tak išiel som tam a vytiahol som ho z elektriny a napojil naspat a potom to išlo ale ona to už robila 10x a nič jej nespravilo tak som odišiel že to ide tak tento tyžden mi tiež volaju že im zase vypadol net a že nevedia rady tak som tam isiel a skusal som vytiahnut z elektriny a napojiť naspat a nič tak som sa rozhodol a preinstaloval som windows ked som všetky ovldače nainštaloval k sietovej karte tak mi internet naskočil takže som si myslel že problem je vyriešení ale ako som inštaloval naspat programy a tahal som skype z netu tak mi zničoho nič zastal net a diody svietili ale net nešiel tak som skušal vytiahnut a zapojiť ale nešlo tak som isiel do modemu cez 192.168.1.1 tam prvy raz nechcelo pustit ale potom už hej a ked som tam zadaval meno a heslo dal som uložiť a nič je to modem od microcomu : Microcom AD 2706 a potom mi zas nesvietila dioda T com a potom zas lanko a ked som skušal opraviť sieť tak mi nechel pridať IP a ani mi nenaslo DNS ani Wins a potom som zase vypol zapol a uz mi naslo DNS aj Wins ale nesiel net. Idem zajtra volať do T comu , lenže tam bude stale to iste že unich je všetko v poriadku a ze problem bude v PC este zajtra skusim vymeniť kabel či nahodou to alebo zobrat moj modem a vyskusať ho tam.
Skúšal si updatnut firmvare modemu?Tu maš link pre tvoj modem http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1830
-
Daniel9911
Professional
tak neskusal som bo nemam internet pripojenie ale dnes som u kamosa takže si to stiahnem a dufam že to pomože