Vypadávanie internetu v browseri na jednom PC

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Vypadávanie internetu v browseri na jednom PC

Príspevok od používateľa energy00 »

Takze situacia je nasledovna :
Znami maju internet od telekomu (dsl basic) Neviem, ci je to Magio internet alebo nieco ine, a dostali k tomu aj Router - zakladny, nazov Vam nepoviem. Router mal dosah cca 3 metre, na poschodi isiel internet len na jednom mieste. To je ale alternativny problem. Na poschodi sa pripajali cez NTB Asus - operacny Win XP. Internet isiel bez problemov. Dolu na prizemi (kde bol umiestneny router) sa pripajali na NTB ASUS operacny WIN 7. Tu sa ale stavalo, ze som otvoril Mozzilu, par sekund internet isiel a potom vypadol signal. Na routeri ale svietili vsetky kontrolky, na mobile mi ukazovalo strednu intenzitu.
Vymenil som Router za TP LINK TD-W8951NB. Poschodieje uplne pokryte signalom, no na dolnom poschodi mi robi to iste, co aj pri starom routri. Vypadava internet, vypisuje ziadny pristup na internet, vo vedlajsej miestnosti mi dokonca nenajde ziadny signal, musim len restartovat PC a vtedy signal nabehne. V Mozzile po par minutach vypadava. Skusal som PING na druhom notebooku a vsetko je OK, cize chyba bude asi niekde v PC. Stretli ste sa s tym uz niekto ? Moze tam byt nejake rusenie ? Pri routeri je umiestnena len pevna linka. Mikrovlnka v kuchyni nebola zapnuta. Domaci mi povedal, ze ked su pripojeny na tom ASUSe s WIN 7 a pripoji sa na druhom poschodi s druhym notebookom, tak na tom prvom im vypadne signal. (co sa mi ale zda malo pravdepodobne)

Tento router pouzivam aj ja, mam ho umiestneny na druhom poschodi a signal chytim aj v pivnici rodinneho domu.
Napísať odpoveď