Vypadavanie signalu

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Vypadavanie signalu

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim
Mam pomerne novy (3 tyzdne) telefon LG Optimus (Android 1.6) a dost casto mi vypadava signal.
Niekedy, ked odblokujem telefon, tak nemam ziadny signal. Hore svieti male Xko a nemam ziadnu ciarku signalu. Inokedy tam svieti malym 2g a mam plny signal.
Niekedy sa mi neda vobec dovolat a sem tam vypadavaju hovory, co sa mi nikdy pred tym nestavalo.
V nastaveniach mam povolene iba 2G siete, vraj to setri bateriu.
Mate nejake napady, alebo to budem musiet reklamovat?

Dakujem
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypadavanie signalu

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no to sa mi nechce velmi verit ze to setri bateriu...skus zapnut vsetky siete a uvidis aj ci ti to zerie baterku aj ci ti prestane vypadavat signal nie?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

nebývaš v nejakej zapadnutej dedinke? tam by mohol byť problém so signálom. skúsiť zapnúť aj 3G možno pomôže, ale čo ked tam 3G signál aj tak nie je?
za vybíjanie baterky pri 3G by som tiež bol. môj fon v 3G nevydrží deň...
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Kolisanie signalu je vacsinou v norme, stava sa to podla vytazenia BTS-ky, alebo jej velkou vzialenostou.Ak si pouzival pred tym telefon a so signalom nebol problem, je dost pravdepodobne, ze sa jedna o chybny kus a nevahal by som s reklamaciou, moze sa jednat o vela veci, od studeneho spoju az po chybnu suciastku v telefone, ktora sa nemusela na zaciatku prejavit a tak siel telefon do obehu.
2G siet je setrnejsia k vydrzu baterie a prave na nej by mal byt signal dostupnejsi, i ked pokrytie je dneska skoro totozne s 3G.
VYZALOHUJ a REKLAMOVAT
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Dakujem za odpovede, ale nejako zazracne som to opravil. Dal som reset telefonu (nastavenia z tovarne) a zatial som mal vzdy plny signal ked som odblokoval telefon. Je to cudne, ale je to tak. Uz som priel aj na to, preco to vypadavalo pocas hovoru. Bola to moja chyba. Ked zacnem volat, tak klavesnica sa nezamkne (zablokuje sa az po chvili) a ked som si telefon prilozil k uchu, tak som zrusil hovor. Je to dobra blbost. Neviem ako to mohli tak nedomysliet, hadam to vyriesi update FW.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Mám problém, dostala sa mi do ruky S5 s tým, že na nej vypadáva signál. V meste, kde ma každý bežne signál, tak na tej S5 sú dve alebo jedna palička, alebo počas telefonovania bežne signál úplne vypadne. Niečo som na rýchlo pogúglil, skúsil som vypnúť a zapnúť radio, rootol som ho a nahodil inú rom, no nič nepomohlo. Zaujímave je, že mobil ukazuje signál, aj keď v ňom neni karta. Vtedy by mal ukazovať také to prekrížene kolečko, nie?
P_20160212_123804.jpg
Kde môže byť problém?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

Skusal si vypnut LTE a nehat iba 2g/3g?
Napísať odpoveď