Vypadky internetu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
paleto
Novice
Novice

Vypadky internetu

Príspevok od používateľa paleto »

Dobry den, mam problem s internetom. Mam dost casto vypadky internetu asi tak dva krat tyzdene na 2 az 4 hodiny. Volal som do t-comu a ze u nich je vsetko v poriadku. Internet mam turbo 2 a modem DrayTek Vigor2600Ge. Ked sa pozriem pocas vypadku do statusu tak to vyzera takto http://upload-obrazkov.imghost.sk/files ... jxkgbi.bmp a ked je vsetko v poriadku tak takto http://upload-obrazkov.imghost.sk/files ... qqb9z8.bmp Co vlastne znamenaju tie upravene a neupravene bloky? Mozu tie vypadky byt sposobene modemom? Dakujem za odpovede
sebci
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sebci »

neviem ci si postrehol ale WAN port je prichod netu a nemas tam vobec prihlasenie na T-com ... cez PPPoe ma vypadok takze to skor vypada ako chyba na ich strane... bolo by im to poslat s dost raznym vysvetlenim...ze to chces mat an poriadku

btw.. skade si s ktoreho mesta?
paleto
Novice
Novice

Net

Príspevok od používateľa paleto »

Hej to viem ze wan je na prichod internetu ale ked mam normalny vypadok ktori sa mi stane tak raz za polrok tak v ATM statistikach upravene a neupravene bloky tak hodnoty zostanu na nule a to iste aj ked mi ide normalne net, ale pri tychto vypadkoch ktore mam kazdy tyzden tak hodnoty pri upravenych a neupravenych blokoch uz nezostanu na nule ale zacnu stupat. Som z Banskej Bystrice.
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Net

Príspevok od používateľa vilko »

paleto napísal:Hej to viem ze wan je na prichod internetu ale ked mam normalny vypadok ktori sa mi stane tak raz za polrok tak v ATM statistikach upravene a neupravene bloky tak hodnoty zostanu na nule a to iste aj ked mi ide normalne net, ale pri tychto vypadkoch ktore mam kazdy tyzden tak hodnoty pri upravenych a neupravenych blokoch uz nezostanu na nule ale zacnu stupat. Som z Banskej Bystrice.
hmm,,pozri si odstup signal sum ked to nejde,,,skus dat Dial PPOE,ci ta spoji alebo nie,,ak nie,nech ti premeraju priamo vtedy linku,,,moze ist aj o zalomeny telef. kabel...
Napísať odpoveď