Vypalit video z kamery SONY HDR-CX115

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
miso3005
Novice
Novice

Vypalit video z kamery SONY HDR-CX115

Príspevok od používateľa miso3005 »

Mam problem kupil som si novu kameru SONY HDR-CX115. Bol k nej pribaliný software PMB. Import videa z kamery pomocou PMB softwera ide lahko ale problem mam pri vypalovani. Ak chcem cez ich softwer vypalid dvd potrebujem stiahnut do windowsu image_mastering_api_v2.0 a tu zacina problem. Image_mastering_api_v2.0 som stiahol z oficialnej stranky Windowsu ale tam maju iba pre EN werzie a ja mam na PC CZ verziu Windowsu a nikde nemozem zohnat na CZ werziu, ani na ceskej stranke microsoftu. Ked sa pokusim prehrat video v inom programe ako PMB alebo napalit ho cez iny program (NERO) tak je znacne deformovana kvalita . Prosim o radu niakeho ineho software pre kameru sony alebo link kde by sa dalo stiahnut image_mastering_api_v2.0 pre CZ verziu Win XP. Dakujem :)
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Vypalit video z kamery SONY HDR-CX115

Príspevok od používateľa balthier »

to by nemalo vadit..stiahni ju a malo by ti to normalne fungovat..snad vies trochu anglicky :)
miso3005
Novice
Novice

co mam stianut teraz trochu nerozumiem ?
vladenko007
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ked sa pokusim prehrat video v inom programe ako PMB alebo napalit ho cez iny program (NERO) tak je znacne deformovana kvalita
Skús iny strihový program napriklad Sony Vegas alebo Adobe Premiere pripadne Pinnacle Studio. A je jasne že ked stiahneš video v HD kvalite a urobíš z neho DVD v Nere tak ti kvalita pojde vieš kam.
A v akom inom programe to prehrávaš?
A to video z kamery je v akom formáte?
miso3005
Novice
Novice

vydeo skusal som to cez klasicke prehravace mv2 player vindows media player. ohladom tohto som uplni laik takze som to nevedel skusim tie programi co si mo odporucil a uvidime ci to pojde dakujem za pomoc. Je to vlaste kamera svokrovcou takze ked tam pojdem sa pozrem v akom to je formate vydeo a napisem.
Napísať odpoveď