Mam taky problem s jednym PC. Pred tyzdnom pisalo, ze boot missing..., ta klasicka hlaska ked na disku nie je system alebo je odpojeny disk, pripadne je nastavene zle bootovanie. Ked sa mi dostal pocitac do ruky, pozrel som kable a Windows nabehol. Teda nabehol ako nabehol, pretoze je tam este stary CRT monitor a ja mam len LCD, tak nebolo mozne, aby mi zobrazilo plochu, pretoze je tam program, ktory napevno nastavuje frekvenciu na 100Hz. Videl som, ze PC nabehol, monitor pisal Out of range, cakal som a PC bezal. Stlacil som vypinac a po chvilke Windows vyplo. Skusil som nudzovy rezim a pohoda. Odniesol som PC s tym, ze bezi.
Dnes telefonat, ze PC nebezi, ze sa zapne Windows, nabehne plocha, nacita ikonky a po par sekundach to vypne. Neviem cim by to mohlo byt, napada ma suvisost s tym chybnym bootom, ze ci to nebolo kablami, ale skor poskodenym diskom a zaroven Windowsom, alebo ci to nie je iny hw problem v podobe zdroja, disku alebo pamati. Pocitac je momentalne 200km odo mna, takze nemam ako skusit HD Tune alebo MemTest, aby som hladal chybu. Ked som telefonicky navigol na nudzovy rezim, tak ten v pohode nabehol a bezal, bezal, nic nevyplo.
Ide o WinXP SP3, aktualizovany, bezi tam legalny NOD32 (teda pravidelne aktualizovany) a Malwarebytes Antimalware.
Este ma napada, ze v pocitaci bol externy disk v sufliku, ktory som vytiahol, lebo sa nepouzival.
Niekto napady co skusit alebo kde hladat problem?