vypinanie pc-nelegalny software
vypinanie pc-nelegalny software
Ahoj mam problem s notebookom.Dnes som stahoval program (facebook notification checker) ktory som aj nainstaloval nasledne mi vyhodilo hlasku, ze vlastnim nelegalny software a notebook nebudem moct pouzivat az do prichodu policie a za niekolko min sa mi notebook vypne. Co mam robit?
Re: vypinanie pc-nelegalny software
cakat na policiu...
ale vazne, prebehni system antivirakom a programom malware bytes
ale vazne, prebehni system antivirakom a programom malware bytes
to ze cakat na policiu myslis dufam ironicky... a to nestiham, pretoze po 2 min sa mi book hned vypne...
skus v safe mode
mg ani ten safe mod mi nejde... nacitava mi ho hodinu a nic...
EDIT: uz sa to trosku pohlo a som v safe mode
EDIT: uz sa to trosku pohlo a som v safe mode
daj sem zoznam vsetkych spustenych procesov, niektory z nich treba vypnut, potom by sa nemal restartovat
No uz to necham tak a zajtra preinstalujem OS, lebo uz ma nepusti ani do windowsu, ani ten safe mod mi nakoniec nesiel.
Do prichodu policie?To je teda divne.No asi ti fakt nic ine neostava ako live cd,save suborov a reinstal 
zacinam byt zufaly uz... Prve co som skusal bola obnova OS cez Vaio recovery. Pri formatovani C: pri 5% chyba zakazdym. Potom som skusil recovery disky co som si spravil davnejsie a cez to skusil zase recovery C: ale zase chyba pri 5%. Skusil som teda naistalovat win z ineho disku. Ten sa naistaloval a aj spustil. Tak som si myslel ze ked uz tam je nejaky funkcny win ze by uz to recovery mohlo ist ale neslo. Samozrejme uz ani nesiel potom ten win co som naistaloval. Zalazdym ma vitala hlaska BOOTMGR IS MISSING. Tak ma napadli ze znova naistalujem win a potom cez spusteny win skusim recovery z dvd. To aj slo ale po 48% vyhodilo chybu. Ja uz fakt neviem ci sa mi podari vibec nejako ten book sfunkcnit.
na nete som nasiel ze ta chyba by mohla znamenat nieco s RAM tak som vybral RAMky a prehodil ich a potom mi to recovery uz preslo cez tych 6% kde to vzdy vyhodilo tu chybu lenze neskor zase nabehla ta chyba. potom som spravil ten test HW a tam naslo chybu v surface scane.
na nete som nasiel ze ta chyba by mohla znamenat nieco s RAM tak som vybral RAMky a prehodil ich a potom mi to recovery uz preslo cez tych 6% kde to vzdy vyhodilo tu chybu lenze neskor zase nabehla ta chyba. potom som spravil ten test HW a tam naslo chybu v surface scane.
Stiahni si MemTest86 a otestuj cez to z bootovacieho CD pamate RAM, to je jedina moznost ako najst chybu. Nechaj to bezat aspon 15 minut a uvidis, ze ci ti tam nenaskocia cervene riadky. Ak naskocia, tak pamate v cudu a mozes ich skusit otestovat po jednom. Tiez by bolo dobre otestovat disk hoci aj v druhom pocitaci napriklad cez HD Tune Pro.
Keď už si tam nahodil funkčný Win, tak načo si zase šaškoval s recovery?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez nechapem naco recovery, ked uz ma win nahodeny.
Pretoze tam nesiel skoro ziadny vaio soft, ziadne funkcie booku, slovencina takisto nie, problemy s grafikou atd. Proste ako keby ten book vie ze to nie ten OEM win povodony a robi blbosti