Vypinanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sorta15
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vypinanie PC

Príspevok od používateľa Sorta15 »

Zdravím,

Poslednú dobu mi zažal blbnúť PC. Ak ho zapnem je strašne spomalený doteraz bolo všetko OK. Keď ho dám reštartovať pri štarte sa zobrazí logo a hneď mi ho samo vypne a potom ho už nezapnem stále mi ho pri štarte keď nabehne logo vypne až kým ho nechám niekoľko hodín vypnutý potom ho už môžem zapnúť. Tak sa chcem opýtať v čom môže byť chyba či odchádza zdroj pripadne niečo iné čo môže byt chybne.

Ďakujem za všetky odpovede :)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Vypinanie PC

Príspevok od používateľa jarda.j »

Je viacero možností. Pokiaľ si technicky zručný, kedže to robí v podstate po zapnutiu – odkrytovať, vyčistiť /bez zapnutia do elektriky/ od prachu, odskúšať hybnosť ventilátorov na procesoru a v zdroju, prípadné problémy odstraniť rozobraním motorčeka, vyčistením lihom, prípadným namazaním... azda chápete, že ide o technický problém. Alebo zdatného kamoša, alebo servis...
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Ja myslím, že máš dačo s CPU chladičom. Ak máš už Core 2, tak to je jednoznačné. Rozober, prečisti a zistíš.
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sorta15 »

Čo sa týka chladičov všetko je v poriadku, poodpájali sme všetko čo sa týka HDD a mechaník. Všetko je prevysávane a všetko chladí ako má. Jedine čo už može byť zle je samotný Zdroj. Vyskúšam ešte nahradiť niejaký iný ak to pojde všetko ako má tak kupujem novy zdroj.

Ďakujem za odpovede.
Napísať odpoveď