Vypinanie počitača
Vypinanie počitača
Dalsia otazka a moj problem prečo ked dam vypnut pocitac thak sa mi restartuje a az na druhykrat sa vypne v com moze byt ta chyba?
Vypinanie PC
Windows XP Professional Service Pack 2 a to mi zacalo robit len prednedavnom okolo thak 2 tyzdne dozadu.
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Máš v počítači nejaký softwarový konflikt. V prvom rade to robí, ak máš nainštalovaný jeden z týchto programov:
Easy CD Creator 5.0
Direct CD 5.0
Ak tieto programy nemáš, urob toto:
Daj si tento počítač - vlastnosti - upresniť - spustení a zotavení systému a zruš označenie možnosti automaticky reštartovať počítač
Keď zrušíš túto možnosť, pri vypínaní počítača ti bude nabiehať chybová hláška, ktorá by ti mala zobraziť popis chyby.
Easy CD Creator 5.0
Direct CD 5.0
Ak tieto programy nemáš, urob toto:
Daj si tento počítač - vlastnosti - upresniť - spustení a zotavení systému a zruš označenie možnosti automaticky reštartovať počítač
Keď zrušíš túto možnosť, pri vypínaní počítača ti bude nabiehať chybová hláška, ktorá by ti mala zobraziť popis chyby.
Vypinanie PC
ok kamo ale tam som to nemal ani zaskrnute a tie programy tiez nemam som bezmocny:(
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Dobre, ešte vyskúšaj tieto veci:
1. Ak máš intergrovanú sieťovku, choď do správcu zariadení, nájdi si sieťový adaptér, daj vlastnosti - upresniť a hodnotu "wake-on lan" nastav na "disable"
2. Môžu to spôsobovať aj niektoré zariadenia pripojené do USB portov. Ak tám máš niečo pozapájané (čítačky kariet, PDA atď. ), skús ich odpojiť
3. V BIOS-e si skús vypnúť možnosti "wake-on" (napríklad wake on USB)
4. A ešte podľa niektorých zdrojov to spôsobujú niektoré zariadenia, konkrétne klávesnica Logitech Internet Keyboard Y-SB3, ovládač k myškám Logitech MouseWare 8.6, alebo modem Webstar DPX USB
5. Pri starších počítačoch to môže spôsobovať zlé nastavenie "ACPI" v BIOS-e
To je všetko, čo mi napadá, viac ti neviem pomôcť.
1. Ak máš intergrovanú sieťovku, choď do správcu zariadení, nájdi si sieťový adaptér, daj vlastnosti - upresniť a hodnotu "wake-on lan" nastav na "disable"
2. Môžu to spôsobovať aj niektoré zariadenia pripojené do USB portov. Ak tám máš niečo pozapájané (čítačky kariet, PDA atď. ), skús ich odpojiť
3. V BIOS-e si skús vypnúť možnosti "wake-on" (napríklad wake on USB)
4. A ešte podľa niektorých zdrojov to spôsobujú niektoré zariadenia, konkrétne klávesnica Logitech Internet Keyboard Y-SB3, ovládač k myškám Logitech MouseWare 8.6, alebo modem Webstar DPX USB
5. Pri starších počítačoch to môže spôsobovať zlé nastavenie "ACPI" v BIOS-e
To je všetko, čo mi napadá, viac ti neviem pomôcť.
vypinanie compu
dikes kamo pomohlo mi to nastavenie v biose vazne diky