zdravim, mam taky problem, po pritlaceni notebooku vlavo od touchpadu, notebook prestane pracovat, chybne sa zobrazuje obraz (niektore kusy pixelov sa poprehadzuju, vecsinou su to cele obdlzniky). zvuk sa taktiez zasekne, cize vydava taky cudny zvuk, neviem ho popisat. ale ak je predtym stiseny zvuk, tak zvuk nepocut (cize nemal by ten zvuk vydavat hardisk). nereaguje ani kontrolka na capslock. typ notebooku je lenovo z580.
viete takto odhadnut, co by mohlo byt zle? pripadne este mozem odfotit obrazovku, ked to zacne blbnut, ak to pomoze.
vypnutie ntb pritlacenim
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: vypnutie ntb pritlacenim
poskodeny kablik popripade studenak na doske, daj to do servisu, alebo rozober a popozeraj
ako dlho by im to asi trvalo opravit?
-
Chalesnik
Medium Professional
zalezi na probleme, vymena kablika popripade jeho oprava je na par minut, no zaoxidovanie dosky popripade poskodenie je ina vec, a ak nemas skusenosti ani s rozoberanim notebooku tak sa do toho nepustaj
-
hojko
Site Admin
V pripade zaoxidovanej dosky to moze byt problem, pretoze sa to precisti, pripadne prepajkuje, ale to stacit nemusi. Problem je v tom, ze ked niekto obleje notebook ci mobil vodou, tak ho zapne a vtedy pride ku skratom. A tam uz nie je mozne najst problem, ze co vyskratovalo. Nova doska je castokrat drahsia ako kupit novy notebook.
no asi to bude tym zaoxidovanim, nedavno ma trochu zlialo, a mal som pri sebe aj notebook. ale fakt by som nepovedal, ze by mohol sa notebook namocit, bol v taske, a v nej bolo len trochu vlhko. no nebudem to asi riesit servisom, ntb potrebujem do skoly, asi sa s tym naucim zit. ale vdaka za rady, pomohli ste mi.