Ahojte,
potrebujem poradit s vypoctom a dosadenim do stvorca (vid prilohu)
smie sa poucit iba odcitanie (-) alebo scitanie (+) nemoze sa pouzit kombinacia obidvoch a jednotlive udaje musia do seba zapadat, musi byt vysledok spravny z jednej aj z druhej strany,
ak viete poradit tak budem rad.
dakujem
vypocet prikladu - doplnenie do stvorca
Takze mam tu dve riesenia, jedno je take, ze kazdy stlpec, riadok a diagonala davav sucte 4002 (vychadzal som ztoho zadaneho riadku)A druhe je take, ze vzdy prve dve cisla ti daju to tretie(x1+x2=x3,x3-x2=x1), ale v tomto rieseni somratal stym ,ze vlastneposledny riadok a stlpec je ako keby vysledkovy
(Vyznacil som sipkami v ktorych smeroch to plati) Lebo aj tak je to zadanie trochu nejednoznacne. Ked si napisal, ze vysledky su v stvorci, tak ma to trochu poplietlo 
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
ten druhy obrazok sedi, skvela praca, dakujeempicuge napísal:Takze mam tu dve riesenia, jedno je take, ze kazdy stlpec, riadok a diagonala davav sucte 4002 (vychadzal som ztoho zadaneho riadku)A druhe je take, ze vzdy prve dve cisla ti daju to tretie(x1+x2=x3,x3-x2=x1), ale v tomto rieseni somratal stym ,ze vlastneposledny riadok a stlpec je ako keby vysledkovy(Vyznacil som sipkami v ktorych smeroch to plati) Lebo aj tak je to zadanie trochu nejednoznacne. Ked si napisal, ze vysledky su v stvorci, tak ma to trochu poplietlo