vypol sa mi pc a nejde zapnut

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CHoBoT
Star
Star

vypol sa mi pc a nejde zapnut

Príspevok od používateľa CHoBoT »

caute prosim vas o radu dnes asi pred 20min som pozeral film na pc zrazu pip a vypol sa skusil som zapnut iba blikla ledka a nic potom neskor som skusil znovu a uz ani ln nebliklo tak som to nechal tak teraz som skusil a znovu len blikla ledka v com to moze byt?odisiel zdroj?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

tocia sa vetraky v nutri pc, robi pc speaker nieaky zvuk, pred filmom si aj nieako zatazoval pc?
CHoBoT
Star
Star

-=wolf=- napísal:tocia sa vetraky v nutri pc, robi pc speaker nieaky zvuk, pred filmom si aj nieako zatazoval pc?
netocia sa ani sa nepokusi roztocit prost ticho len ledka blikla a repraky tiey nevydaju zvuk prost nic ln to bliklo
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

asi ti odysiel zdroj ale aka letka svieti na tych reprakoch ?
CHoBoT
Star
Star

RainbowSix napísal:asi ti odysiel zdroj ale aka letka svieti na tych reprakoch ?
no ldka v predu co zacne svietit ked zapinam pc
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

RainbowSix napísal:asi ti odysiel zdroj ale aka letka svieti na tych reprakoch ?
odišiel. Prikláňam sa ku zdroju.. Nemáš neakú možnosť ho premerať, alebo neaký iný ? Čo máš za zdroj ? Nerobil si neaký tuning pc, že si pripájal neóny, alebo ledky ?
CHoBoT
Star
Star

GIGABYTE napísal:odišiel. Prikláňam sa ku zdroju.. Nemáš neakú možnosť ho premerať, alebo neaký iný ? Čo máš za zdroj ? Nerobil si neaký tuning pc, že si pripájal neóny, alebo ledky ?
no ja mam pc v zaruke ten tazke nemam moznost ho otvorit ked je "zapecateny" ten zdroj nema ani pomenovanie :D

ked zapinam len tak tak ani neblikne ked tam "stucham" s kablom tak to blikne raz za cas ked je vyp to tlaticko na zdroji ked ho prepnem tak blikne nic viac nerobi
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:no ja mam pc v zaruke ten tazke nemam moznost ho otvorit ked je "zapecateny" ten zdroj nema ani pomenovanie :D

ked zapinam len tak tak ani neblikne ked tam "stucham" s kablom tak to blikne raz za cas ked je vyp to tlaticko na zdroji ked ho prepnem tak blikne nic viac nerobi
Predtým ako sa vypol nevydalo to neaký zvuk ? Nebuchlo to ? Prípadne nešiel z neho neaký zápach ? Ten No Name je tam super, takže asi reklamácia.
CHoBoT
Star
Star

neda sa niako dostat do pc bez toho aby som musel odstranit tie nalepky co davaju na pc?nchapem nac to tam davaju :cry:

//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2008, 18:19 )
GIGABYTE napísal:Predtým ako sa vypol nevydalo to neaký zvuk ? Nebuchlo to ? Prípadne nešiel z neho neaký zápach ? Ten No Name je tam super, takže asi reklamácia.
no ono to tak piplo da sa povedat a nesmrdi to ani nesmrdelo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

CHoBoT napísal:neda sa niako dostat do pc bez toho aby som musel odstranit tie nalepky co davaju na pc?nchapem nac to tam davaju :cry:
davaju to tam kvoli takym, ktory by to otvorili a do*ebali by tam nieco a potom by to isli reklamovat... cize ak mas moznost reklamovat, tak chod :roll:
CHoBoT
Star
Star

Šu-Do napísal:davaju to tam kvoli takym, ktory by to otvorili a do*ebali by tam nieco a potom by to isli reklamovat... cize ak mas moznost reklamovat, tak chod :roll:
nj budem musiet len to mam s cz na rychlo kupovane inak by som si to skladal no :(
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:davaju to tam kvoli takym, ktory by to otvorili a do*ebali by tam nieco a potom by to isli reklamovat... cize ak mas moznost reklamovat, tak chod :roll:
Presne tak, tú nálepku tam dávajú nato. Sú taký experti čo tam strkajú prsty a nerozumia sa tomu..

//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2008, 18:23 )
CHoBoT napísal:nj budem musiet len to mam s cz na rychlo kupovane inak by som si to skladal no :(
Akože načo si to mal radšej brať z Sk teraz sú s tým iba problémy..
CHoBoT
Star
Star

GIGABYTE napísal:Presne tak, tú nálepku tam dávajú nato. Sú taký experti čo tam strkajú prsty a nerozumia sa tomu..
ale su aj taky experti co tam daju tu nalepku a nevedia to opravit :) uz raz bol na reklamacke stym ze stale zamrza a povedali ze zlomeny kabel na hdd a stale zamrzal dalej tak dufam ze ked im ho dam teraz ze to uz spravia

//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2008, 18:25 )
GIGABYTE napísal:Akože načo si to mal radšej brať z Sk teraz sú s tým iba problémy..
musel som som nebol na sk
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:ale su aj taky experti co tam daju tu nalepku a nevedia to opravit :) uz raz bol na reklamacke stym ze stale zamrza a povedali ze zlomeny kabel na hdd a stale zamrzal dalej tak dufam ze ked im ho dam teraz ze to uz spravia
Tak sa sťažuj aj nato, to nemuselo byť spôsobené iba tým mohla to byť spôsobené aj tým, že sa prehrieval CPU, prípadne ak si jemne buchol do bedni mohla sa pohnúť grafika zo slotu čo som mal problém jeden čas aj ja a nevedel som nato prísť...

// čo to je za pc ? :roll:
CHoBoT
Star
Star

GIGABYTE napísal:Tak sa sťažuj aj nato, to nemuselo byť spôsobené iba tým mohla to byť spôsobené aj tým, že sa prehrieval CPU, prípadne ak si jemne buchol do bedni mohla sa pohnúť grafika zo slotu čo som mal problém jeden čas aj ja a nevedel som nato prísť...

// čo to je za pc ? :roll:
ja si myslim ze to ma spolocne nieco s diskom :) to zamrzanie lebo tak to spravil aj ked som ho dostal pri istalacii winu po par percentach a bol aj dost v chlade na stole v zime pri otvorenom okne ked som skusal ci sa prehrieva potom som ho dal ku krbu a tam bol asi 3hod a hral som cs a nezamrzol hh tak s prehrievanim nic podla mna

taky no nie dobry hh intel P4 3ghz ram 512 hdd 200gb grafika 7300 tusim to ani neviem aka tam je hh
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:ja si myslim ze to ma spolocne nieco s diskom :) to zamrzanie lebo tak to spravil aj ked som ho dostal pri istalacii winu po par percentach a bol aj dost v chlade na stole v zime pri otvorenom okne ked som skusal ci sa prehrieva potom som ho dal ku krbu a tam bol asi 3hod a hral som cs a nezamrzol hh tak s prehrievanim nic podla mna

taky no nie dobry hh intel P4 3ghz ram 512 hdd 200gb grafika 7300 tusim to ani neviem aka tam je hh
hh a to načo si potreboval tak na rýchlo tú zostavu ?
CHoBoT
Star
Star

GIGABYTE napísal:hh a to načo si potreboval tak na rýchlo tú zostavu ?
som bol v zahranku a nemal som moc penazi nazvis tak som kupil narychlo pc ucel na 3Mesiace splnil aj ked zamrzal ale na net bol dobry :)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

CHoBoT napísal:som bol v zahranku a nemal som moc penazi nazvis tak som kupil narychlo pc ucel na 3Mesiace splnil aj ked zamrzal ale na net bol dobry :)
No dobre, pošli to na tú reklamáciu + sa sťažuj na zamŕzanie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uplne v pohode zostava to co hovoris je na velmi vela percent :lol: zdroj alebo este maticna ale to ti s istotou nepoviem
CHoBoT
Star
Star

GIGABYTE napísal:No dobre, pošli to na tú reklamáciu + sa sťažuj na zamŕzanie.
dik:) poslem keby si videl ake je tlacitko na restart zodrate :D:D:D

//autoeditácia príspevku ( 24 Aug 2008, 18:41 )
Filipito napísal:uplne v pohode zostava to co hovoris je na velmi vela percent :lol: zdroj alebo este maticna ale to ti s istotou nepoviem
a preco potom zablika tamta ledka??dobra zosrava 512ram? to mozno tak na 98 win hh ale aspon giga by bolo fajn
Napísať odpoveď