Vypršala doba pre aktivaciu win xp pro...ako dalej?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
0x0x01
Novice
Novice

Vypršala doba pre aktivaciu win xp pro...ako dalej?

Príspevok od používateľa 0x0x01 »

Zdravim vas. Dnes mi vyprsala doba pre aktivaciu WIN xp pro( nebol som pri kompe asi mesiac). Po spusteni pc sa mi zobrazi prihlasovacie okno....ale dalej ma uz nechce pustit...stale mi ponuka iba moznost ohlasit to na M*c*s*o*t..

...neviete nahodou, ako sa dostat cez toto do systemu???

Vdaka za vas cas. :?:
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

aj ja mam jednu otazku. Si baba? tak preco pises v muzskom rode. Mno nieje tam nejake telefonne cislo? Cez to by si to mal aktivovat. Zavolas tam, nadiktujes co ti povedia a oni ti daju cislo pre tvoju aktivaciu
TheBastard
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypršala doba pre aktivaciu win xp pro...ako dalej?

Príspevok od používateľa TheBastard »

0x0x01 napísal:Zdravim vas. Dnes mi vyprsala doba pre aktivaciu WIN xp pro( nebol som pri kompe asi mesiac). Po spusteni pc sa mi zobrazi prihlasovacie okno....ale dalej ma uz nechce pustit...stale mi ponuka iba moznost ohlasit to na M*c*s*o*t..

Obleč sa, chod von na ulicu, najdi najblizsi obchod s PC vecami a kup si windows :) Preboha ludia ved windows nieje vobec tak drahy!!
DjBass
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

TheBastard napísal:Obleč sa, chod von na ulicu, najdi najblizsi obchod s PC vecami a kup si windows :) Preboha ludia ved windows nieje vobec tak drahy!!
otazka je ci ma ten windows legalny... ked hej tak naco bude kupovat dalsi?... a fakt by tam malo byt nejake telefonne cislo na ktore zavolas nadiktujes im kod oni ti nadiktuju iny :D ty to tam napises a malo by to ist
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

0x0x01 napísal:Zdravim vas. Dnes mi vyprsala doba pre aktivaciu WIN xp pro( nebol som pri kompe asi mesiac). Po spusteni pc sa mi zobrazi prihlasovacie okno....ale dalej ma uz nechce pustit...stale mi ponuka iba moznost ohlasit to na M*c*s*o*t..

stahni si legalizer nebo jestli ho ces tak me napis ss a poslu ti to to by ti melo zlegalizovat windows ja jsem to puzil a normal jsem stahoval aktualizace aj wmp11 atd
Napísať odpoveď