výška chalana

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
unstoppable
Novice
Novice

výška chalana

Príspevok od používateľa unstoppable »

Ahojte ... chcel by som sa spytať ako to vidite vy . má podla vas u dievčat šancu chalan , ktory nieje vysoky ? napr ja ako chalan to beriem tak , že u dievčaťa na vyške nezáleži ... je jedno či ma napr. 160 alebo 180 cm. proste aky ma vpliv vyška chalana u dievčať .... možno kus blba otazka ale nedalo mi :-)
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: výška chalana

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Je možné, že niekomu by to vadilo, ale skôr ak je chalan ten nižší, skôr to vadí jemu ako tej dotyčnej, napr. môj švagor je od sestry vyšší asi o nejaké 3cm, a preto má občas blbé poznámky, keď ona si dá podpätky (a tie nosí rada)

a zas kamarát má priateľku vyššiu skoro o hlavu a nikto sa nad tým nepozastavuje
a ďalšia kamarátka má o pol hlavy nižšieho priateľa

ja som inak mávala poväčšine priateľa vyššieho, dokonca ten posledný bol vyšší o 35cm :D a to teda ja mám 165cm, čo je tak normálne si myslím. takže som bola ako taký drobec :D ale ja som zvyknutá, že pri chalanoch som nižšia a pri babách zväčšia rovnako vysoká ako oni.

a ešte som si spomenula, ako spolužiačkin priateľ mal tiež problémy, že je nízky, a to pritom bol vyšší o nejakých 5cm od tej mojej spolužiačky (a to napr. táto spolužiačka chcela chalana vyššieho aspoň o 15-20cm :D ale tak človek mieni....), takže nepoznám prípad, kde by sa dievča sťažovalo, že chalan je nižší od nej, resp. nízky. Skôr len niektorí tí chalani majú nejaké komplexy, alebo je to možno taký názor, ako napr. že chalan má byť starší. No tak to tiež je dnes už jedno.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: výška chalana

Príspevok od používateľa Gothar »

Zamknuté