neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
neviem ci babam zalezi na mojej vyske ?
Hmmm. Potreboval by som zistit co si myslite o tom ze ked na ulici uvidite par ale zistite ze chalan je o nieco nizzsi ako baba tak ze ci to neni nejake "divne" ? lebo ja ma pocit (nakolko som ten nizsi o cca 5 - 10 cm) ze babam by to mohlo aj trosku vadit. 
hm, a kolko merias nech mame prehlad...
no ono je to zlozite...podla toho ci tvoja baba rada nosi vysoke opatky
a ked to jej nevadi tak by vas nemal az tak velmi zaujimat nazor okolia.. ja by som si urcite hladala chalana vyssieho odo mna. bo ked je nizsi tak to nie je ono...hm..no zas ale u mna to problem nie je...ja az tak vysoka nie som xi
a prave vcera sa mi stala taka vec..boli sme s krstnou v obchode a stretli sme kamosku s jej frajerom..a on bol asi tak tych 5-10 cm vyssi od nej. a zdal sa jej malý..ale mne sa zdal normalny...ten nazor je individualny
no ono je to zlozite...podla toho ci tvoja baba rada nosi vysoke opatky
a ked to jej nevadi tak by vas nemal az tak velmi zaujimat nazor okolia.. ja by som si urcite hladala chalana vyssieho odo mna. bo ked je nizsi tak to nie je ono...hm..no zas ale u mna to problem nie je...ja az tak vysoka nie som xi
a prave vcera sa mi stala taka vec..boli sme s krstnou v obchode a stretli sme kamosku s jej frajerom..a on bol asi tak tych 5-10 cm vyssi od nej. a zdal sa jej malý..ale mne sa zdal normalny...ten nazor je individualny
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja osobne mám 170 cm a ešte som sa nestretol s tym že by to babe vadilo...a mám kamošky aj také čo majú 180
uplne v pohode...vyška neni rozhodujúca
a cítim sa blbo iba ked to dá baba najavo, že jej to nejako vadí....ale pokial nezachytím nejaky žensky signal /ktoremu aj tak nerozumiem - iba dedukujem/ tak je to ok
a cítim sa blbo iba ked to dá baba najavo, že jej to nejako vadí....ale pokial nezachytím nejaky žensky signal /ktoremu aj tak nerozumiem - iba dedukujem/ tak je to ok
No ide o to ze je to moja super kamoska uz cca 2 roky ale teraz tym ze ju dobre poznam tak by som chcel aj nieco viac, snazim sa ale mam pocit ze jej na nas nieco vadi .... proste zatial nemam odvahu sa to opytat na rovinu. Ale ak sa mam priznat tak ja osobne sa trosku divne citim ale to bude asi tym ze neviem aky postoj ma k tomu ona .
-
in your world
Light Star
neviem ako iné baby, ale mala som priateľa, ktorý bol o trochu výškovo ako ja. mne to veľmi neprekážalo. bol problém keď sme mali ísť na nejakú oslavu, ja som si dala opetky a trochu som prečnievala. to mi ale vôbec nevadilo, pretože som ho ľúbila a kašlala som na to. môj otec tvrdí, že ak je vysoký muž mal by si brať ženu nižšiu a naopak. aby nevznikali príliš malý alebo príliš veľký ľudia. (podľa mňa je to jedno)podľa mňa nič divného na tom nie je.
Keď vidím na ulici pár : "holka vyššia ako chalan", tak ak mám pravdu povedať, mám pocit, akoby to bola mama so synčekom. Ale pozri, kamoška má 182, čiže s chalanmi trochen problém
No môj priateľ tvrdí, že by mu nevadilo, keby som bola vyššia ako on. No to sa mu hovorí, keď je odomňa o 20cm vyšší
Myslím, že každej holke sa páči niečo iné. A veľa z nich poznám, čo uprednostňujú menšie typy, ako sú oni samé. 
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
Začiatok Konca
Professional
Jasné, že by to nemal byť problém.. ale je to vec osoby, ako si vyberie a aký názor postaví.. Mne by nevadilo, ak by bola priateľka vyššia.. z počiatku by mi to bolo zvláštne, ale potom by som si zvykol.. Ako minule, keď sme boli v komárne (včera
) tak tam išli vedľa náš také baby, volejbalistky, teda aspoň sa tak tvárili a jedna bola tak asi o 10 cm vyššia, čo je cca 195 cm..
a vtedy som sa cítil divne.. 
mal som dievca kt bolo skoro rovnako vysoke ako som ja a ked si dala topanky na podpetkach tak bola vyssia ako ja a mne sa to strasne pacilo. vtedy mala neskutocne dlhe nohy... ale to je o inom.
myslim ze zenskym to vobec nevadi ked je chlapec mensi. neriadia sa heslom co je male to je mile?
mne sa skor nepaci ked je chlapec 2metrovy a dievca 160cm
myslim ze zenskym to vobec nevadi ked je chlapec mensi. neriadia sa heslom co je male to je mile?
mne sa skor nepaci ked je chlapec 2metrovy a dievca 160cm
-
midnight_man
Guru
ono vzdy s tym budu problemy prevazne iba pri nejakej spolocensky vyznamnejsej udalosti...tj ked si obuje topanky a napriklad este vycese vlasy nahor
...inak je to iba o osobnom pocite...ja som vztah s vyssou este nemal (mam 184+- cm) a mam radsej ked je dievca nizsie a aj celkovo sa mi na taky par lepsie pozera...ale myslim, ze je to vysoko individualne 
PS: ...zalezi im skor na tvojej dlzke (po novom aj hrubke)
PS: ...zalezi im skor na tvojej dlzke (po novom aj hrubke)
nižší chlapec by mohol mať akurát pocit "nemužskosti", ak by bola jeho frajerka vyššia od neho...
ja si napríklad (zo zásady alebo inštinktívne
?) vyberiem chlapca tak o 5cm vyššieho maximálne (mám 170cm)
1. sa nerada naťahujem a staviam na špičky ak niečo chcem
...
2. je úžasné ak sa mu môžem pozrieť rovno do očí bez akejkoľvek "námahy" a pri objímaní
vám všetky "rovnaké""veci" dotykajú na rovnakých miestach
neviem si predstaviť žeby som objala chlapca a moja hlava by mu padla niekde na pupok
ale s opätkami je problém..tie najženskejšie majú tak okolo 10centi a to potom naberám modelkovských 180cm a už to nieje trikrát príjemné
(sa cítim ako stožiar
)
ale keď miluješ, nieje čo riešiť
ja si napríklad (zo zásady alebo inštinktívne
1. sa nerada naťahujem a staviam na špičky ak niečo chcem
2. je úžasné ak sa mu môžem pozrieť rovno do očí bez akejkoľvek "námahy" a pri objímaní
ale s opätkami je problém..tie najženskejšie majú tak okolo 10centi a to potom naberám modelkovských 180cm a už to nieje trikrát príjemné
ale keď miluješ, nieje čo riešiť
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
z psychologického hľadiska... výskumy dokazujú, že najlepšie zotrvávajú vzťahy, kedy muž je o 1,1 krát vyšší než žena. (Zdroj: Veľká Kniha Reči Tela). Ak sa točia hodnoty niekde okolo tohoto čísla, je to ideálne.
No to vôbec, ale vôbec neznamená, že táto výška určuje vzťah.
Z toho vyplýva, že keď si nižší, môžeš mať oveľa väčšie šance, vyplívajúce nie z výšky ale Tvojej osobnosti.
Mám jedného kamaráta, ktorý je neuveriteľne nízky (no dobre, nie až tak, ale nižší ako baby) a je to kasanova (je aj tu na hojku). Proste nemá s babami problém... Ak máš dostatočnú charismu, si osobnosť a si v spoločenskej hierarchii vysoko, nikto si ani neopováži VŠIMNÚŤ SI, že si nižší, nie to ešte to, aby to prekážalo. (Ženám vo všeobecnosti záleží viac na osobnosti a charaktere ako na vzhľade)
V každom prípade je moja rada, aby si sa tým Vôbec nezaoberal. Aby Ti to bolo jedno. Dokonca ešte môžeš tvrdiť, že baby sú znevýhodnené, že sú také vysoké, pretože nižšie baby sú žiadanejšie... (NIE arogantne, či chrapúnsky) Ak si z toho spravíš handicap a budeš sa tak na to pozerať, začnú sa tak na to pozerať aj iní...
No to vôbec, ale vôbec neznamená, že táto výška určuje vzťah.
Z toho vyplýva, že keď si nižší, môžeš mať oveľa väčšie šance, vyplívajúce nie z výšky ale Tvojej osobnosti.
Mám jedného kamaráta, ktorý je neuveriteľne nízky (no dobre, nie až tak, ale nižší ako baby) a je to kasanova (je aj tu na hojku). Proste nemá s babami problém... Ak máš dostatočnú charismu, si osobnosť a si v spoločenskej hierarchii vysoko, nikto si ani neopováži VŠIMNÚŤ SI, že si nižší, nie to ešte to, aby to prekážalo. (Ženám vo všeobecnosti záleží viac na osobnosti a charaktere ako na vzhľade)
V každom prípade je moja rada, aby si sa tým Vôbec nezaoberal. Aby Ti to bolo jedno. Dokonca ešte môžeš tvrdiť, že baby sú znevýhodnené, že sú také vysoké, pretože nižšie baby sú žiadanejšie... (NIE arogantne, či chrapúnsky) Ak si z toho spravíš handicap a budeš sa tak na to pozerať, začnú sa tak na to pozerať aj iní...