Vyska cloveka

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Alofok napísal:PV (dievča) = [ výška matky + (výška otca – 13) ]/2

No vau neviem ako vy, ale mne to presne vyšlo :shock:
Na mňa to nejako neplatí, asi patrím do kategórie, na ktorú sa nevzťahujú tabuľkové hodnoty :D Mala by som podľa toho vzorca merať cca 175cm a mám tak o desať viacej. :)
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

to zavisi na genoch, samozrejme je menej pravdepodobne ze ked su obidvaja rodicia vysoky, ze dieta bude nizke a opacen :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

matko888 napísal:mne vyslo ze budem mat 180,5
toto mi vyslo ,ale mam 171 a uz som rok nepodrastol. podla mna viac nebudem mat
BDupKing
Novice
Novice

Re: Vyska cloveka

Príspevok od používateľa BDupKing »

:!: je strašne vela faktorov ktoré na to vplývaju nedá sa to vpočítať podla kalkulački ked niekdo chlasce fajčí spí 5 hodín denne napíše si do tabulky výšku matky otca bla bla bla ale nedorastie sa tolko treba na to rastovy hormon ktory sa dedí spánok vitamín B2 čiže mlieko syry atd bielkoviny zdravé prostredie nehrbiť sa strašne može byť aj šport kedže plávanie natahuje kosti ale hlavne musí byť aby bol človek vyskoký génový nábeh ja mám 13 a 173cm nepijem spím dosť športujem ako sa len dá :mrgreen: pijem mlieko mám dobrú povahu a zlepšujem si ju každí človek si može dosť centimetrov pridať zdravím živ. štýlom ale hlavne neposilovať z železom :smt098 to maximálne zastavuje rast mám nábeh na dobru výšku mam v rodine dvoch velikánov a ked už mám tentonábeh tuto priležitosť mať dobrú výšku budem sa snažiť aj tak si myslím že sa dorastiem dosť preto že mám dobrú karmu a vesmír mi tú výšku nadelí. :mrgreen: takže si pametajte toto :smt033 NIE :!:
Napísať odpoveď